FórumEgyébError 194 (mobiltelefonon)
Error 194 (mobiltelefonon)
2015.07.31 18:49
Szia! Milyen gyors a neted? Mert nekem is volt úgy, hogy a lassú letöltés miatt nem jött le.
A Wifi sebességén is sok múlik.
2015.07.31 22:33
Szia!
Ping: 27 ms, Letöltési sebesség: 8,08 Mbps, Feltöltési sebesség: 0,47 Mbps. Sajna nálunk ez a legnagyobb net csomag, szóval ezen változtatni nem tudok. :/
2015.08.01 00:52
Tudom triviális a dolog, de egy lövést megér: biztos van elegendő tárhely az adatok fogadásához a készülékedben? (android: beállítások, tárhely, egyéb: ha itt látsz "...temp..." nevű file-t, azt nyugodtan töröld; sikertelen telepítés után gyakran jelenik meg itt hatalmas szemét file.)
Szerk: közben rákerestem a hibára, https://productforums.google.com/forum/#!topic/play/hIIJ1nauNf4
többen ezt ajánlják:
1. clear google play store cache and data from the settings/app manager/all (beállítások, alkalmazások, összes)
megj: a 2. pont előtt próbáld telepíteni a hs-t, mert az account reset törli a telefonból a korábban letöltött, telepített appokat, ha jól emlékszem)
2. remove your google account from settings/accounts
3. reboot your device and run google play store and login with your account.
Szerkesztve: 2015.08.01 01:01
Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!
Sziasztok!
Ma a mobilomon akartam Hearthstoneozni, mikor kiírta, hogy frissíteni kell. Rá is mentem a frissítésre. A frissítés vége előtt pár %-kal megszakítja a műveletet, és ezt írja ki: 'A(z) "Hearthstone Heroes of Warcraft" frissítését nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (194)'
Valakinek valamilyen ötlet a javításra? :(