FórumEgyébFejlődés

Fejlődés

-2

SokahTemen (Free)

SokahTemen profilképe

2014.12.20 19:50

Arra volnék kiváncsi, hogyan mi alapján számolja a rendszer az XP-t meccs végén. Az tiszta, hogy a vesztes is kap, bár csak az a csík töltődik, számszerűsítve tudtommal nincsen. Megfigyeltem, hogy néha lassú vereségért többet fejlődik adott kaszt, mint gyors győzelem után.

Mi számít többet, körök száma, kijátszott/húzott lapok száma, leölt minionok, hős lesebzése... csak mert próbálnám 'kimaxolni' ami egy meccsből kihozható, ha tuti bukó akkor is feladás előtt az utolsó körömben még kijátszom-leszedem-lesebzem amennyit csak lehet. Ranked vagy casual játékmód közt is van különbség ilyen téren, arénázni nemigen szoktam, mivel 9/3 választhatóból nem mindig jön fel szimpatikus hős, nomeg 150 goldért többnyire bukóra jön 3-4-5 win esetén.

Érdekelne még, hogy az arany hősnek szebb virtuális megjelenésen felül van-e bármi 'előnye', illetve azon kívül hogyha egy hónapban magasabb rangon végzek így kapok +csillagokat, van-e más különbség rank20 és rank6 közt, elvégre a hátlap meglesz mind2 esetben.

 

Végezetül ezen oldallal kapcsolatban ezek a free-common rangok mi alapján nőhetnek? Hozzászólások száma, feltöltött paklik száma, fórumtémák nyitása, belépések gyakorisága/száma esetleg?

#1

2014.12.21 21:04

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

1. A hosszabb, illetve a megnyert meccsekért több XP-t kapsz. Azt, hogy most konkrétan a körök, vagy a kijátszott lapok száma számít nem tudom. Casualban, rankeden, illetve arénában szerintem ugyanannyi a kapható XP, ha gép ellen játszol, akkor kevesebb (pl. nax).
2. Az arany hősnek (az arany kártyákhoz hasonlóan) semmi kézzel fogható előnye nincsen.
3. Jutalom szempontjából (ha azt a hó elején kapott pár ajándék csillagot nem számoljuk) teljesen mindegy, hogy rank 1-en, vagy 20-on végzel. Viszont fejlődés, az aktuális meta megismerésének szempontjából nagyon is sokat számít, hogy rank 20-on, vagy rank 1-en játszol-e éppen.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás