FórumEgyébJátékra fel!

Játékra fel!

-1

Ragi

Ragi profilképe

2014.09.05 23:00

Hali!

Játékra invitálok mindenkit. Kezdem az elején.

Volt egy elméletem, mely szerint bizonyos időszakokban jobban lehet haladni a játékban. Elindul az új hónap, és azzal a dekkel, amivel az előző hónap végén hatalmas király voltál, szinte mozdulni se tudsz. Elméletem szerint a hónap elején kb ugyanott tanyázik pár száz (ezer?) játékos. Akik többet játszanak, ügyesebbek, jobb a dekkjük, 1-2 nap vagy hét alatt felrohannak legendre, vagy rank 5-re, 8-ra, kinek hol a helye. De a menetelés közben persze vesztesek is vannak, ők a tapasztalatlanabbak, ügyetlenebbek, gyengébb dekkel rendelkezőek. Tegyük fel, emberünk a hónap elején begyűjti a buktákat, aztán abbahagyja a játékot  a hónap 3. hetéig. Mi fog történni? Pengék fent vannak, a maradék lent, maradékból lehet párat írtani, és máris rank 10 vagy.

Mire alapozom mindezt? Előző hónap végén kitaláltam, hogy kipróbálom Reynad dekkjét.

Ezt: http://hearthstonehungary.hu/decks/292

Éppen a szokásos rank 15 szintem felé meneteltem, 17-nél tartottam délelőtt. Estig összesen 2 buktával rank 12-re rohantam, mondom, mindezt 1 nap alatt, és mindezt úgy, hogy sosem jártam ott. Azt hittem én vagyok a nagy király, még itt is hirdettem, hogy végre 12 :)

Erre itt van most a hónap 5. napja, és ugyanezzel a dekkel 3 napja lépdelek rank 19 utolsó csillagán, 1-et előre, 1-et hátra, vagy 2-t hátra, 1-et előre ütemben. Elképesztő. Én komolyan mondom, teljesen elkeseredtem. Jó, nyílván szeptember 25-én majd boldogan írom itt, hogy meglett a rank 10, de ez így most nagyon nem jó.

Ja, a játék, amire hivlak titeket: nem is igazán játék, inkább segítséget, és igazolást kérek. Légyszives, dobjátok össze a fent linkelt dekket, és játszatok vele párat, feltéve, hogy rank 19-en vagytok. Ti meddig juttok/jutottatok ezzel, így, a hónap elején? Ennyire nem lehet éles a határ, hogy azzal, amivel el tudok érni szinte vesztés nélkül 12-t, azzal most mozdulni se tudok.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás