FórumEgyébKarazhan

Karazhan

-2

Patrik505HUN (Golden Rare)

Patrik505HUN profilképe

2016.08.08 18:18

Sziasztok!Aug. 12én jön az új kiegészítő , amely a One Night in Karazhan kaland lesz .

Kérdésem hozzátok hogy a Karazhanos lapok közül melyiket várjátok a legjobban???

Az enyém Prince  Malchezaar (5 mana , 5/6os értékek , legendary , 5 extra legendás kártyát tesz a játék elején a paklidba )! Válaszotokat előre köszönöm !!

#1

2016.08.08 22:03

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Nálam egyértelműen Barnes a befutó. Sokan lehúzzák, de szerintem bitang erős lap. Egymaga fog meccseket nyerni, mondjuk egy Highmane, Tiron, Sylvanas, Ragnaros, Thaurissan, Malygos kihúzásával, de legrosszabb esetben is van egy két testre bontott yetid, ami még mindig nem olyan rossz. Az N'Zoth palában, midrange hunterben kötelező lap lesz, de a control warriorba is simán befér. Sőt azon sem lepődnék meg, ha ennek a lapnak köszönhetően a kieg után a Malygos rugó lenne az új No1 pakli a metában. Az a deck standarden most sem annyira rossz, némi átalaktással és reális eséllyel egy 4 manás Malygosra szerintem sokkal-sokkal erősebb lesz.

Malchazaar szerintem rossz lap. Aki már játszott olyan tcc-vel, amiben nincs fixen meghatározva a pakliméret, vagy olyannal, amiben van már hasonló mechanizmus, tudja mennyire inkoherenssé teheti a paklit akár csak 1-2 (fix) lap hozzáadása. Ez meg random lapokat ad a paklihoz, ráadásul 5-öt (közel 20%-al nagyobb deck).  Kezdőknél, rank 20-on fog felbukkanni, na meg persze fun deckekben. Én is tuti fogok vele marháskodni egyetlen miononnal (na meg az 5 random) játszó fatigue mage-el, meg a jó öreg mill druiddal, de azért szerencsére lényegesen jobb lapok is jönnek ki nála.

#2

2016.08.10 10:07

Mate8 profilképe

Mate8 (Diamond Common)

Közepes játékos

Ha csak egyett kéne mondani akkor nálam egyértelműen a Cloaked Huntress. Bitang erős effect ami combozik a Lock and Load-al és Yogg-Saronnal is(sajnos). Nálam magasan a kieg. legjobb lapja.

A többi számomra kellemes kis apróság. Tempo Mage kapott két remek lapot:Arcane Anomaly,Babbling Book.

Beast Druid is kapott  jóságot:Menagerie Warden,Enchanted Raven

Bedobtak egy csomó portált amit majd próbálgatnak.

És bedobtak 3 paklitípust amik nem fognakszerintem érvényesülni:Discardlock,Peddleres Rogue és Dragon-Beast-Murloc

Prince szerintem borzalmas lap.A legendások többsége vagy drága vagy pocsék és az ellenfelednek megadod azt az esélyt,hogy egy használhatatlan legendet húzzál mondjuk egy Flamestrike helyett. A Golden Monkey-nak van egy fontos képessége amiről sokan elfeledkeznek. Mégpedig az ,hogy az effect-je akkor történik amikor TE akarod. Ha a Prince-nek is battlecry-ja lenne akkor milliószor jobb lenne.

Barnes érdekesebb lap de félek eltűnik a Hungry Dragon-Varian-Mistcaller-Troggzor kupacban. A szétszedett Yeti borzalmas ld. Dragonlink Mechanic. A képessége meg csak akkor erős ha erős deathrattle-rel rendelkető lényt húzol ki. És erre építeni egy paklit? Húzós de nem lehetetlen. Engem nem fog zavarni. Mindig is két Earthshock-kal játszottam ,ezután is ennyivel fogok.

#3

2016.08.10 11:46

Ha csak egy lapot kell mondani, akkor mindenképp Barnes az, mert befér control deckekbe is akár, de a Midrange deckekben (remélem végre megint lesz egy jó Paladin ami nem secretes) lesz igazán jó. Az előttem lévőre válaszolva nem biztos, de ha silencelik az 1/1-et, akkor az visszakapja az eredeti statjait (ha ez igaz,akkor a Purify már kerek 3 lapra használható lesz, ebből kettő soha az életben nem lesz Priest pakliban :DDD ).

De szerintem ezekre a lapokra is érdemes odafigyelni:

1: Cat trick - nem sok szó esik róla de a kieg egyik legjobb lapja szerintem.
2: Moat lurker - óriási lehetőség van benne, ha okosan játssza ki az ember
3: Deadly fork - nem a metát megváltoztató lap, de elég jó szerintem.
4: Ivory knight - jó art, jó képesség, és Paladin lap. kicsi a test ugyan, de engem meggyőzött
5: Kindly grandmother - szinte biztos hogy játszani fogják, ha máshol nem, akkor wildban
6 és 7: Enchanted raven és Menagerie warden - Beast Druidhoz komoly erősítés (bár meglenne Fandral Staghelm ...)
8: Netherspite historian - dragon Priestben tuti ott lesz, Warriorban megjelenHET, ha lesz dragon Paladin, akkor abban kötelező a 2.

#4

2016.08.10 14:39

Mate8 profilképe

Mate8 (Diamond Common)

Közepes játékos

Ha tényleg visszaalakul akkor elnézést kérek ,rögtön kicsit jobb lett szememben a lap. Lehet belőle valami.

A felsoroltakban a Deadly Forkot kivéve van potenciál. Őket érdemes megszerezni.

A Deadly Fork egy alul statolt minion ami a kezedbe ad egy alul statolt fegyvert egy olyan kasztnak akinek fegyver a hősképessége. Nem értem ezt a lapot.

 

#5

2016.08.11 09:17

Köszönöm a hozzászólásokat srácok , királyak vagytok !!!

Amikor mondtátok hogy Malchezaar rossz lap , azt én akkor már gondoltam hogy ti mit hisztek.

Azt hogy komolyabb pakliban használom?Ez a lap egy vicc.

Fun deckbe fogom használni és szimpatiuksan ki van dolgozva a kártya illetve demon , ami pár deckben azért jól elsülhet.

#6

2016.08.11 09:17

Malchezaar forever ! :P

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás