FórumEgyébKezdő

2. oldal / 2 oldal

#21

2015.04.30 12:05

Bulkin profilképe

Bulkin

nem vagyok senki semmi másik accról, szóval ha valakivel vitád van, vele rendezd, nem engem cseszegess.. és itt be is fejezhetném, mert a paranoiád legyőzte az eszedet, de azért válaszolok.
igen, pont az a bajom, amit írsz, hogy legend rankosok 20-ról kezdik, de balf**ok, hogy feljebb jussanak, és vagy 19-18 környékén cseszekednek, vagy unrankedben, mert ott tudnak alázni.. egyébként költöttem a játékra, vettem egy 18 euros packot, és bontottam is épp eleget, csak nekem sz*r legendaryt adott a gép, a törpe, amelyik 2-be kerül, és kövi körben ellenfél ingyen idéz spelleket, például, mások meg yserával és ragnákkal tolják.
szóval játszom a játékkal és nem kapok legendaryt, mert a bontás szerencsejáték.. ami nem baj, minden gyűjtögetős ilyen, csak realben ha ilyenekkel találkoztam anno, nem játszottam, minek, nem vagyok senki boxzsákja. itt ha nem játszok, kereshetek másik játékot, ez azt hiszem nem szorul bővebb magyarázatra..
ha olvastad volna amit írtam, ugyanazt mondom, amit csaba pete, finomítva nagyjából annyi a lényeg, hogy legyen minden paklinak egy összértéke a benne lévő lapok alapján, lapokra vetítve is max értékkel, és olyan ellenfeleket sorsoljon, amilyen az én paklim, ennyi. casualkodni akarok, nem hajt semmi versenyszellem, ez számomra kikapcsolódás (annak kéne lennie)
apu pénztárcája tárgy, nem lehet kedvence, szóval nem nyelvtanilag értelmetlen, hanem értelmezésben, de gondoltam kreatív emberek olvasgatnak errefelé, nyelvtanilag ez értelmetlen: "aminek ráadásul nyelvtanilag értelmetlen"

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás