FórumEgyébLap lebegtetés

Lap lebegtetés

-1

Hage (Tesztelő)

Hage profilképe

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

2015.01.01 22:44

Mással is előfordult már olyan, hogy az ellenfele (nálam eddig csak Warlock ellen volt ilyen) maga előtt lebegtet egy lapot és ezzel végtelenre elhúz egy kört? Látom hogy ott van, látom, hogy elviszi a kezét a lapjai felett, sőt még üzent is nekem egy "Thank You"-t... Kicsit meglepődtem elsőre, de ma már a sokadik alkalommal sikreült ezzel szembemennem. A létrán meg emiatt nem haladok, mert áll a játék. Legutóbb 15 percig vártam, de nem lépett ki, gondolom elment szívni egy cigit vagy inni valamit a haverokkal... Miután kiléptem a játékból (mivel feladni nem akartam), visszalépve láttam hogy a játék elveszett és a ranglétrán is visszaléptem. 

Tehát a lényeg, hogy találkozott ilyennel már valaki? Van ilyenkor valami teendő? Kell ezt jelenteni? Mert megmondom őszintén hogy nagyon csalás szagú a dolog. Mindegyik esetben nyerésre voltam, fordított esetben még ilyen nem fordult elő, hogy vesztésre állok és "lapot lebegtet".

#1

2015.01.03 13:30

Mindigez profilképe

Mindigez (Diamond Common)

BattleTag: Mindigez#2295

Én találkoztam hasonlóval, ugyan ez volt kb. Nálam is lock volt az illető,( de szerintem ez csak véletlen egybeesés ) lebegett a kártya láttam hogy nézegeti a lapjait, majd vártam vagy 8 percet azt kiléptem.

#2

2015.01.03 13:57

FrostRaven profilképe

FrostRaven (Common)

BattleTag: Frostraven#2814

Állítólag kapcsolódási hiba, legalábbis a blizzard fórumán ezt írták. Engem viszont jobban zavar, hogy Consecration után lejjebb csúszik a játék.

#3

2015.01.05 06:45

Mindigez profilképe

Mindigez (Diamond Common)

BattleTag: Mindigez#2295

Nem tudtam mitől van néha, de akkor már ezt is tudom hogy a consectől

#4

2015.01.06 12:05

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Na megtaláltam a hibát. Valóban az a hiba forrása, hogy vagy nekünk, vagy az ellenfelünknek a kapcsolata megszakad a HS szerverrel. Az ellenféllel is van egy közvetlen kapcsolat, esetünkben ez nem szakad meg és emiatt látjuk, hogy miket csinál, mit üzen, stb. Mellékelek egy magyarázó ábrát, amúgy ez akár egy FYI menüpontba is bekerülhetne :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás