FórumEgyébMegszünhet a Control Warrior??

Megszünhet a Control Warrior??

0

Bracsek

Bracsek profilképe

2015.12.08 17:14

Nagyon gyengén muzsikált nálam a múlhónapi szezonban annyira, hogy most már nem is nagyon merem megpróbálni vele a játékot.
A mostani szezont Secret Paladinnal kezdem, mivel nagyon más opciót nem ad a játék Face Deck-eken kívűl. És már most rank 7-re mentem le ezzel a retek paklival amíg ott pihenget a 15 ezer dustos pakliban a my collection-ba most akkor ilyenkor mivan?. De őszintén nekem már nagyon magas ez a játék felfogás amit a Blizzárd művel, vagy játszol azzal amivel mindenki vagy mehet az egész a kukába?. És egy ilyen drága deck-nél már azért szerintem eléggé kérdéses, hogy fojtassa e az ember a játékot..

#1

2015.12.08 22:15

Dot profilképe

Dot

Én is hasonlóan látom a jelenlegi metát. Az egyik legjobb paklimmal (Control Paladin) egyszerően képtelen vagyok nyerni. Értem én hogy a Blizzard kedvezni próbál az új játékosoknak, de azzal hogy tőbb sebző spellt kap a hunter? Nagyon gyorsa segíteni kéne ezen a helyzeten. 

Útóirat: azt vettem észre, hogy a handlock viszont egész jól működik a mostani metában. Ajánlok egy próbát. :-) 

 

Dot

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás