FórumEgyébMelyik Legendary mozgatja a fantáziátokat?

Melyik Legendary mozgatja a fantáziátokat?

0

Immelus (Diamond Common)

Immelus profilképe

2015.11.04 21:15

Melyik Legendary-t érné meg a következő helyzetben Craftolni, vagy melyiket Craftolnátok most szívesen , ha ezek már meglennének? (Control Warriorral játszok szinte csak).
-Naxx,BRM összes.
-Alexstrasza           
-Dr.Boom
-Ysera
-Justicar Trueheart
-Harrison Jones
-Sylvanas Windrunner
-Grommash Hellscream
-Tirion Fordring
-Archmage Antonidas
-Cairne Bloodhoof
-Nat Pagle
-Sneed's Old Shredder.

Lehetségesek:Ragnaros,Baron Geddon (sajnos nincsenek vele tapasztalatiam, de warriorban nem is igazán tudom elég fontos?)((paladinok miatt))-.-,Deathwing(cseszteti a fantáziámat),Varian..és igazából bármi amit eltudtok képzelni, csak ne legyen szar. Ne legyen paladinhoz,mage-hez,warlockhoz,shamanhoz:D
ti melyiket craftolnátok?
 

#1

2015.11.04 21:56

Hogy érted hogy ne legyen "szar"?

#2

2015.11.05 07:40

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Ha csak kontrol warit játszol akkor  Baron Geddon a mostani metában, a sok paladin miatt szinte kötelező. Ragnaros sem rossz választás, őt több deck-ben is tudnád használni, már ha játszanál mással :). Szerintem még szóba jöhet Nexus Champion Saarad is.

#3

2015.11.05 10:57

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

A leírtak alapján a Baron Geddon a legjobb választás (Varian Wrynn miért maradt ki az opciók közül?)

Én is hasonló dilemmával küzdök, napok óta akarok gyártani egy Malygost vagy Harrison Jones-t. Nem tudok dönteni, kockadobást egyenlőre nem akarok,

#4

2015.11.05 11:15

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Ha csak CW-ral játszol, akkor egyértleműen megérett az idő Geddon lekraftolásához.

Miles Teg: Harrison kisegíti a paklijaidat, Malygosra pedig ráépülnek a paklik. Ha szeretnél Malylock-al, vagy MalyGod-al játszani (jelenleg nem valami erősek), akkor Malygost válaszd. Különben Harrison. CW-m alapkártyája az utóbbi, néha Midrange Paladinba is beteszem, ha herótom van a Hunterektől meg a Paladinoktól. Az is szempont lehet, ha versenyeken akarsz indulni. Akkor egy jó Harrison tech-eléssel nagy meglepetéseket okozhatsz akár(, főleg hogy ennyi Paladint visznek a versenyekre).

#5

2015.11.05 15:46

Hát srácok:D a Paladintól egyenesen hányok már, és auto conced, ha csak meglátok egy palát Rankedben is teljesen nem érdekel:D. Szóval meggyőztetek:)!..Harrison egyébként tényleg jó választás!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás