FórumEgyébMelyik rush pakli a legjobb kezdőknek

Melyik rush pakli a legjobb kezdőknek

0

a4upszii (Golden Common)

a4upszii profilképe

2015.12.16 10:48

Hali

Öcsém most kezdte a játékot és az érdekelne melyik a legjobb választás mert tőlem kért segítséget de nem szeretném tévútba csalni én Hunter-t ajánlottam mert abba tudok segíteni neki mert ismerem. azért Rush paklit akar mert türelmetlen nem tudja még kivárni a dolgokat de majd idővel :D élőre is köszi a segítséget.

#1

2015.12.16 17:07

Szerintem a Hunter eléggé kivan zárkozva/levan maradva a mostani metában használt aggro/rush-deckekkel szemben szóval azt a kasztot jelenleg semmiképp nem ajánlatos sem kezdőként sem tapasztaltként használni szerintem. Amik mostanában nagyon erősek , és egyszerű játszani velük mint a bottal az első sorban a Secret Paladin még mindig szerintem ez a deck az egyik legjobb választás, mivel igazságtalanul optimalizátlanúl erős , és k*va olcsó. A másik még mindig a Mech Mage egyszerű mint egy 1x1, és a mostani metában bár elég ritka , de még mindig megállja a helyét. Aggro Druid/Token Druid...Busrt Shaman ezeket a paklikat ajánlanám, és próbáltam nehézéségi sorrendbe felsorolva írni a paklikat, de igazából mindegyik rohadt egyszerű azért az aggro megy most.

#2

2015.12.17 06:05

én is gondoltam a secret palára csak az a baj vele hogy avange meg skiptörnös +1+1 lap hiányzik és azok kulcsfontoságúak azért és nem is lehet craftolni 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás