FórumEgyébMeta Kedvenceim

Meta Kedvenceim

2

Mindigez (Diamond Common)

Mindigez profilképe

BattleTag: Mindigez#2295

2015.04.11 20:57

Control wari : Egyszerűen zseniális.. micsoda gondolkodás, micsoda értelem.. nem mindenki képes spammolni a shieldet, de nem ám, tegyél magadra egymillió shieldet és várd meg amíg az ellenfél megunja.
Fészhunter : GYERE arcba GYERE nehogy gondolkodj csak ted le a charge lapod szarj le mindent, gondolkodni amúgy is buzis, lőőőj LŐŐŐJ te ÁLLAT.
Combo Druid : Nem is értem minek van 30 lapod??? úgyis csak a hyper kombódra vársz tök felesleges bele a sok buta lap, csak elveszi a játék élményed, mi is jobban járnánk ha nem húznád az időt azzal hogy lapokt dobálsz ki, nem tesz jót a játéknak.
Mech Mage : Baszd ki a 6 manás jaraxxust ha véletlen a 6. körre életbe marad az ellenfeled, de ne felejtsd el előtte Antonidast kirakni a 5. körbe stealthbe!
Oil rugó : Üss meg pusztítsd el a fegyvered ölj meg ne cécomázz feleslegesen, haladnék tovább.
Rush Lock : Te gyöngyszem, az egyik legkiemelkedőbb fajta játékos, te ki mindenkinél többet használod a tudásod, te vagy a bizonyitéka annak hogy a control igenis a rátermetteknek való, nincs is szebb mint mikor elhiszed hogy szenzációs játékos vagy.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás