FórumEgyébPatron eltűnése újra Hunter a csúcson?

Patron eltűnése újra Hunter a csúcson?

0

Krazvalt

Krazvalt profilképe

2015.10.16 14:36

Nem a nerf kapcsolatos véleményeket kérem, hanem azzal kapcsolatban ,hogy a Patron Warrior eltűnése inkább árt mint használ. Szinte az összes létező deck típussal játszottam már a játékban most épp Control Warriorral, Midrange Druiddal, de engem is és szerintem mást is durván érínteni fog a változás. Tudni illik, hogy eddig csak az egy dolog nyomta kicsit leljebb a Hunterek, és a Secret Paladinok sűrűségét, és az szinte kizárólag a Patron Warrior volt, és az eltűnésével 100%, és ez nem csak az én véleményem, hogy szinte a meta csak Secret Palából és Hunterekből fog kb készülni. Durván ennél a 2 kasztnál lesz az egész meta, ha nem csinálnak valamit. És mivel csak a Hunter tud kezdeni valamit a szerencsétlen Secret Palával nagyon valószínű, hogy ismét Hunter*flare-el lesz a csúcson ami szerintem újra felveti a kérdést az emberben, hogy miért is játszok??. Továbbá nagyon fontos megjegyeznem , és bár nem játszom Handlockal de azért eléggé ide tartozik ,hogy ezzel a változással ezt a paklit is megölték, mivel kb a Patron Warrior tartott számára 30% winrate-et. Szerintem ismét a hunter , és a paladin körmére kéne nézni elég alaposan, mert értem én , hogy működő képes..de 2-3 dustból állnak ezek a paklik , más 10-20 ezer dust-ot elcsattint azért, hogy ezek a deckek felidegesítsék??. Szerintem az aggro deck-ek külön csoporban (Tier-ben) kéne lassan sorolni, mert ez így szerintem elég nagy hülyeség mármint maga a játék. Kíváncsian várom a véleményeket .

#1

2015.10.16 22:19

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Szerintem igazad van. A Patron kiheréslése egyértelműen rossz azoknak a pakliknak, amik jól teljesítettek ellene. Rengeteget gyengül a Handlock, a Ramp Druid és Control Wari. Mindenképpen erősödik viszont, aminek a Patron rossz metch-up volt: face hunter, midrange hunter, aggro pala, secret pala, freeze mage. Ennél rosszabb érzékkel, eddig nem nyúlt bele a metába a blizz...

#2

2015.10.17 00:55

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Rankeden a hónapban kb. 30 meccsenként találkoztam 1 patronnal, aggro palával és freeze-el egyel sem, midrange secret meg kb 2x jött ellenem.Szerintem ettől nem a meta fog érdemileg változni, hanem a versenyek.

A kérésedre a válaszom: szerintem a versenek élvezhetőbbek lesznek, a többi meg csak picsogás.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás