FórumEgyébRank 3 instant lose?

Rank 3 instant lose?

0

Crash

Crash profilképe

2015.12.19 14:14

Ebben a hónapban 4 szer értem el a rank 3-ba egy olyan paklival amivel simán legendnek lehet lenni. Viszont rank 3 tól kezdve teljesen megörül a játék, és nem értem hogyan történhez az, hogy rank 3 tól 100% lose minden meccsem addig amíg rank 4-re vissza nem esek. Egyáltalán nem változik meg a meta, mert a paklik detto mint a többi rank-ban, de az Rng teljesen más formát ölt, és sokszor nem akarom elhinni, hogy tényleg valós játékos ellen játszom. Értem itt arra, hogy pl.: az imp losion mindig 4-et sebez...a knife jugler az összes miniot letakarítja, és úgy alapvetően azt a lapot kapja MINDIG az ellenfél top-deck.ben ami az adott szituációhoz tökélesen illik, ha mondjuk az összes lényem 2-hp van akkor a priest 120 %, hogy holy novát kap, és csak ebben a rank-ban vettem észre. Szóval ez mi a f*sz?

#1

2015.12.22 20:20

o_attila profilképe

o_attila (Golden Rare)

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Vannak ilyen meccsek minden szinten.

Nem vagy egyedül!

Ilyenkor a legjobb paklit váltani talán. (amikor észreveszem, hogy 2-3szor egymás után kikapok, azonnal váltok. nekem segít.)

Írd meg, hogy mit tapasztalsz, ha kipróbálod a váltogatást.

Ollywood#2121

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás