FórumEgyébRanked pakli kombinácók?

Ranked pakli kombinácók?

0

Calvary (Golden Common)

Calvary profilképe

2015.09.05 19:35

Tehát régóta játszom a játékkal , és úgy vettem észre, hogy teljesen mindegy milyen paklival indulok, ha csak 1-2 vel játszom akkor valahol megfog akadni a dolog. Múlhónapban Demonlock-al játszottam többet , és az istenért sem tudtam rank 6-nál lejjebb menni. A mostani szezont egy új építésű ramp Drud deck-el játszom rank 10 ig kb lefutott a pakli, és utánna mintha teljesen megörült volna  a dolog nem tudok az istenért se lejebb jutni 1-2win 1-2 lose , és ez megy folyamat:D. Tehát másra nem tudok gondolni ,hogy most az új TGT jövetelével nagyon megváltozott a meta , és ahogy szokott is lenni a létrák külöbő fokán sok féle pakli található. Azt kérdezném tőletek, hogy hogyan lehetne milyen pakli kombinácóval formáli a dolgon?, hogy sikeresebb legyen vagy ti hogyan szoktátok?, úgy értem ,hogy van e valami stabil pakli kombó amit használtok. Pl.: Ramp+Midrange Pala. Másrészről szerintetek mivel lenne érdemes kombináli a paklit? Hunter az összes kilőve részemről annyira unom őket secret pala is , tehát a meta szemét brigád az összes. Szerintetek ez a gondolat jó? rank 10 ig Ramp, 10-5 ig Midrange Pala+Ramo+Malyogos Lock 5-legendig meg abszolút még nem tudom hogyan lehetne jó, de gondoltam azért egy olyan midrange palára is amiben van flare.

#1

2015.09.05 19:39

midrange hunterre* akart lenni* az utolsó sor:D

#2

2015.09.06 22:23

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Igazából meta függvénye, hogy éppen mi működik jobban, illetve az is nagyon fontos, hogy olyat paklit használj, amit amúgy szeretsz is játszani. (tapasztalat)

Előző szezonban (sem) hajtottam a Legend rangért, de rank 5-re gyorsan felértem a Mid-Hunter, Ctrl-Warrior, Mid-Pala hármassal. A TGT óta nem Rankedeztem komolyan, szóval ez lehetséges, hogy már nem annyira legit.

#3

2015.09.08 20:32

Értem:) hát igazából már sok mindent próbáltam ,de úgy látszik teljesen mindegy valahogy mintha lehetetlen lenne a Legend Rank annyi féle pakli kombinácó van, hogy tényleg nem tudom melyik lenne a jó választás:/, de szerintem  veszem inkább a te példád , és nem érdekell annyira az egész.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás