FórumEgyébunable the reconnect to your game

unable the reconnect to your game

-2

Fustfujo (Diamond Common)

Fustfujo profilképe

BattleTag: FustFujo#2356

Pro játékos

2015.04.10 16:25

újabban ezt a hibaüzenetet dobálja, miközben az ellenfelet végzem kifelé egyszercsak: "unable the reconnect to your game".... és csillagot veszítek....

Nem tudom, hogy van e értelme ezt is külön jeleznem, mivel az előző hibát képernyőképestől dokumentáltam mégse érkezett rá válasz!!

Szerintem szégyelheti magát a Blizzard és nagyon szánalmas, hogy nemcsakhogy tele van buggal a játék, hanem még válaszolni se hajlandóak, hogy egyáltalán próbálják kijavítani.... Eléggé kiábrándultam!!

Egyik barátom már felvettette azt az elméletet, hogy milyen érdekes, hogy akik befizettek pénzt, ott vannak legend rankon szinte mind, nekünk ingyenes játékosoknak meg egyszerűen nem engedi meg a játék ezt, hiába építek 60-70%os győzelmi arányú paklit, ha minden harmadik játék során kivág a játék és vesztésnek könyveli el... Lassan uninstall lesz a vége, mert ennek így nincs értelme...

 

#1

2015.04.30 16:35

Ragi profilképe

Ragi

Szerintem ez után fogsz kapni hideget, meleget. Free játékosok is megcsinálták már a legendet, az egész azon múlik, mennyi időt fordítasz rá, úgyhogy ezt a részét felejtsd el szerintem. Vegyél másik routert, vagy válts szolgáltatót. Csak úgy infóként, (ma) jópár játék alatt semmi bugot nem tapasztaltam, szakadás egyszer sem volt, ez az egész hétre vetítve is így van kb. Persze ha 1 nap tolsz 100-at, akkor benne van a pakliban, hogy 1-2 szakadás lesz, de a minden harmadikat én erős túlzásnak érzem.

#2

2015.04.30 16:35

atexpro94 profilképe

atexpro94 (Golden Common)

BattleTag: BeJgLiHUN#2660

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Figy az Uninstall nem is rossz ötlet :D vagyis inkább Reinstall havernál is hasonlók voltak és újrahúzta az egész gépet így a HS-t is és utánna nem mutatkoztak a csatlakozási hibák. Egy javaslat hátha beválik.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás