KépekReklám, mindenütt reklám

Reklám, mindenütt reklám

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2022.05.18 21:16
91 3

Ha már 5 percenként tukmálják a túlárazott szemetet, legalább ne legyen bugos.

De tényleg, megnyitom a paklikészítőt, reklám, bezárom, reklám, indítok egy meccset, reklám, arénázok, reklám, játszok egy brawlt, reklám, kilépek, belépek, reklám, megnyitom hogyan áll a napi küldetés, bugos reklám.

Ez már olyan, mint amikor jön az újságárus csöves, és csak azért adsz neki pénzt hogy továbbálljon. Mondjuk a Blizz nem áll tovább, ha adsz neki pénzt.

Reklám, mindenütt reklám

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2022.05.18 21:18

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Golden Rare) - Közösségépítő

#2

2022.05.19 07:43

darkonee profilképe

darkonee (Rare) - Imamester

Közepes játékos

Belépésnél nekem is (meg gondolom mindenkinek) fel szokott dobni dolgokat. Nagyon idegesítő. Főleg, hogy nem azonnal jelenik meg hanem pár másodperces késleltetéssel, így van hogy már kattintok valahova és akkor hirtelen feldobja, de mivel már rányomtam az egyik gombra azonnal el is tűnteti és belép abba a módba amire nyomtam. Aztán lépjek vissza, hogy megnézzem - mert csak kíváncsi vagyok - mi is volt az.

De ha már reklám :)

Újra elérhetők a Book of Heroes Illidan (Skullbearer Illidan) és Gul'dan (Shadowmoon Gul'dan) portrék 1000 aranyért vagy 6.99 euróért. Ezek, ha jól emlékszem egy hétig szoktak bent lenni.

És megvásárolható a Guff Murtotem (druid) és a Murragnaros (shaman) portrék és hozzájuk 5 kasztpakli, csomagonként 9.99 euróért 2022. május 31-ig.

#3

2022.05.19 17:15

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Akkor én mákos vagyok, nekem nem dobál semmilyen reklámot, max ha a shopban van valami új, de azt is csak egyszer dobja fel.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás