KépekSzánalmas

Szánalmas

Még senki nem értékelte, leszel az első?

2020.01.18 14:54
194 5

Korábban már összehozott a sors ilyen nyomorékkal. Gondolom apuci elkényeztetett, mindent megkapó kis szarosa. Ha nem tud veszíteni miért játszik ilyen játékokkal amiben fennáll ennek a lehetősége?

Szoros meccs volt, de csak én nyertem erre küld egy friend invitationt, majd rám írja ezt és azonnal töröl. Komolyan az ilyeneket csak sajnálni tudom.

Szóval aki majd összefut vele csak ügyesen, mert a túloldalt egy nyomorék semmi ül. Sajnos a #utáni számokra nem emlékszem, öt számból állt és kettessel kezdődött.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2020.01.18 19:34

Na meccs után ezért szoktam nem elfogadni a "baráti meghívást"

#2

2020.01.18 21:22

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Szintúgy, senkit sem szoktam visszajelölni. Főleg akkor nem, ha egy győztes meccsem után jelölnek be.

Rengeteg hasonló játékos van, pont ezért nem is szoktam rájuk komolyabb figyelmet szentelni. Produkálja csak magát, egyből megy neki a némítás, majd igyekszem mihamarabb letudni a meccset, hogy aztán remélhetőleg soha többé ne kelljen találkoznunk.

De persze, akadtam már össze nem egy olyan játékossal is, akivel jót meccseltünk (teljesen függetlenül attól, hogy végül ki nyert), vagy épp kisegítettük egymást a napi küldi letudásában. Mivel mindig lesznek ilyen játékosok: Blizzard, kérem szépen vissza a "Thank You!"-t! A trollok akármilyen "emótával" sértőek tudnak lenni, viszont akik normálisan tudnak élni vele, nagyon hiányolják a köszönet nyilvánítás lehetőségét.

Szerkesztve: 2020.01.18 21:22

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#3

2020.01.19 11:25

Az a sok felesleges időpocsékolás, céltalan dühöngés, amit az ilyen kreatúrák tesznek, igen különös jelenség.

Vizsgáljuk: -ha mondjuk 100 játékból csak 30-at veszítenek, akkor tegyük fel: 1 alkalommal: elküldik a friend invite ot, a várási, és dühöngési idő, amíg a másik játékos el nem fogadja(ha elfogadja) lehet 15-20mp vagy több, a begépelési idő: függ a kreatúra mentális állapotától, ami lehet 1 értelmezhetetlen szótól kezdve 2-3 mondat, ami tartalmazhat emberi szavakat, vagy idegen eredetű kódokat, így 2mp-8mp ig fog terjedni.

Lekerekítjük, összeadjuk: 30x(17+5)=660mp=11 perc

Legrosszabb esetben is 100 játékból 11 percnyi haszontalan időtöltés ( arról nem is beszélve hogy utóhatásként mérgezi ezzel magát és a normális játékosközösséget. )

#4

2020.01.22 10:13

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Néha el szoktam fogadni az ilyen ,,baráti meghívásokat" és ért már pozitív csalódás. Fél órás párharc után mondom csak nem lehordani akar. Aztán valóban nem. Egyszerűen csak a paklimat akarta elkérni, hogy hol találja meg, mert nagyon tetszett neki. Mondom hát sehol, mert saját, de a kódját elküldöm, majd dumáltunk pár mondatot, megköszönte és lelépett.

Na de ez egy elképesztően ritka eset volt. Rendszeresen kapom a meghívókat és hát ha néha el is fogadom, utána mindig megbánom.

Ahogy többen már írták, nem sok mindent lehet kezdeni vele. Az én taktikám az, hogy elfogadom, majd azonnal bekészítem a töröl gombot. Ahogy meglátom az első írásait, eldől, hogy rányomok-e vagy nem. :D

#5

2020.01.22 23:44

Győztes meccs után a jelölés : AUTOKUKA ! Ezt soha ne feledjétek el ! Ja és még egy jó tanács : a meccs legelején az ellenfél emótolását is azonnal nyomjátok ki :) (Jobb klikk az ellenfél hősén és off) Sok idegszálat lehet ezen spórolni XD.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás