KártyákMageBasic kártyáiArcane Missiles

Arcane Missiles Hearthstone kártya

Hearthstone

Kártya szöveg

Lőj 3 rakétát ellenségekre véletlenszerűen, találatonként 1 sebzéssel.

Hátlap szöveg

You'd think you'd be able to control your missiles a little better since you're a powerful mage and all.

Arcane Missiles Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Mage pakli - 2013.10.21(231)
  2. Kezdő mage pakli - 2014.01.28(135)
  3. 80 Dust Mage Deck - 2014.08.28(84)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Basic - 2014.03.11) az oldalon lévő 762 Mage pakliból 233 pakliban (31.63%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 773 Mage pakliból 241 pakliban (31.18%) használják ezt a lapot.

#1

2020.07.19 04:50

Ezt a kártyát kétféleképpen lehet használni. Ha nem olyan a játékos, hogy BIZTOS visszagyógyítja (tehát paladin, priest, druid, vagy shaman) magát hatásos beköszönő lehet rögtön az első körben csakhogy az ellenfél érezze a törődést, két körön belül akár hat pontnyi HP különmbséget is elérhetünk ezzel. Minthogy ekkor még biztos nincs már kártya az asztalon mind a hősre megy.

Ha viszont kicsit várunk akkor ajánlott turbózni, és akkor már 5-6-ot is tud sebezni, hátránya, hogy biztos van van már minion az asztalon és nem teljesne random hogy beviszi-e a végső csapást, vagyis legalább egy fireballal kombináljuk.

A már említett Gadzetzon Auctionerrel kombinálva két három ilyen eléggé elkeseríthetjük és taktikai fölénybe kerülhetünk.

Valamint ha Secret kitapasztalására fel akarunk áldozni egy spellt, akkor ez tökéletes, inkább ez vesszen kárba, mint egy fireblast. Szóval értéke a gylaogáűldozatban rejlik, arra viszont tökélketes mert nem sokba kerül, és hatástalanítunk vele egy secretet. Secretet azonban csak advanced playerek használnak ahogy eddig tapasztaltam.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás