HírekCsupán hallucináció

Csupán hallucináció

Borovi Bence | 2017.06.07 20:00 | Módosítva: 2022.11.30 21:41
5516

Hallucináció

Frissítés #7: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2022. november 30-án, bár az is előfordulhat, hogy már megint csak hallucinálunk.

Frissítés #6: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2022. április 27-én.

Frissítés #5: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2021. november 10-én.

Frissítés #4: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2021. március 10-én.

Frissítés #3: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2020. július 22-én.

Frissítés #2: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2019. január 2-án.

Frissítés: Ez a Kocsmai Verekedés visszatért 2018. február 7-én.

Az eheti Kocsmai Verekedés nem a gyönyörű kártyáidról és nem is a gyönyörű paklijaidról szól és amint közelebbről nézed, észreveheted, hogy ez az egész "csupán hallucináció".*

A szabály mindössze annyi, hogy válassz egy kasztot és már hallucinálhatsz is.

A paklid tele lesz Hallucination-nel, vagyis az ellenfeled kasztjából fogsz lapokat felfedezni, ezért nem mindegy, hogy milyen kasztot választasz. A paklidban továbbá egy-két kasztspecifikus lap is előfordulhat. Sötét erők azt sugallják, hogy a démoni Warlock eléggé jól teljesít két hallucináció között.

A játék elején már olyan szinten hallucinálni fogsz, hogy úgy látod 3 Manával kedzhetsz. Ez azt jelenti, hogy az első körben akár háromszor is Hallucination-özhetsz.

Az ingyenes Classic kártyacsomag erőteljes győzelmi hallucináció esetén most is jár. Hallucinatív források megerősítették a Classic kártyacsomag létezését.

*Figyelem: A Kocsmai Verekedés túlzott használata erőteljes hallucinációt okozhat, ezért arra kérünk mindenkit, hogy a megfelelő óvintézkedések betartása nélkül, a lehető legtöbbet játsszon. A "Thank You" emote használata fokozott "dühhallucináció rohamokat" okozhat. Sok sikert!

Hallucináció Hearthstone

Vissza a főoldalra!

kocsma

További híreink