LapokA Kocsmai Verekedés kártyái

Kasztok szerint Kocsmai Verekedés Ellenségek szerint Classic/Basic lapok Hall of Fame lapok Kalandok/Kiegészítők Credits lapok Összes lap

A Kocsmai Verekedés kártyái

Itt láthatjátok a Kocsmai Verekedés előkészített paklijaiban (pl.: Nefarian vs. Ragnaros) található lapokat, ezeket a lapokat máshol nem lehet használni. A Kocsmai Verekedésről minden információt megtudhattok a Wiki > Kocsmai Verekedés menüpontjában.

Bizonyos szavak angolul vannak írva, mint például az enrage, taunt, charge, windfury, divine shield, stealth, spell, secret és overload. Ezek megértéséhez és sok további információhoz tekintsétek meg a Wikipédiát, mely a menüben is megtalálható.

Ha rákattintotok egy kártya képére (vagy szöveges változatnál a nevére), akkor minden információt megtudhattok az adott kártyáról (írhattok hozzászólásokat, meghallgathatjátok a kártyák hangjait, láthatjátok kördiagramon, hogy mennyire népszerű az adott kártya, a kártya animált képét is láthatjátok és sok más).

A szöveges változatnál több információt láthattok, illetve a "Paklik"-ra kattintva megtekinthetitek, hogy mely paklikban használják az adott lapot!

Min Mana:

Max Mana:

Min Támadás:

Max Támadás:

Min Élet:

Max Élet:

NévMana KristályTámadásÉletLeírás/MegjegyzésSzettÉrtékelésgyujtheto