Összes pakli Új pakli

A legsötétebb óra

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok! A jelenlegi kedvenc, saját fejlesztésű warlock paklimat szeretném bemutatni nekted, ami egy otk kombó pakli. A pakli működése nagyon egyszerű. Tokenekkel teleszórjuk az asztalt, aztán jöhet a Darkest Hour, ami megidéz egy rakás chargos lényt (plusz Ragnarost). Ennek ellenére inkább a rutinosabb játékosoknak ajánlom, egyrész mert rengeteget kell számolni vele (a legjobb és a legrosszabb lehetőséget is minden kombó előtt), másrészt mert folyamatosan észben kell tartani, mi van még a pakliban és mi nincs (jó ez utóbbin egy deck tracker segíthet). A pakli viszonylag jól tejesít rankeden, rank 5-ig kb. 60%-os winratet mentem vele, ami rank 5 alatt sem esett 50% alá. Ebben mondjuk elég komoly szerepet játszik az is, hogy teljesen offmeta, 100+ mérkőzés alatt egyetlen hasonló pakli sem jött szembe, és érzhetően nem tudták hova tenni az ellenfelek a paklimat (emiatt rengeteg missplayt csináltak).

A pakli lagnagyobb hátrány az instabilitás. Rengeteget számít, hogy milyen lapokat húzunk fel, sokkal többet, mint bármilyen másik paklinál. Extrém esetben a 2., nem elírás, tényleg a második körben be lehet vinni vele 32 sebzést az ellenfélbe (a hogyanra kommentben várom a helyes megfejtéseket :)). Viszont extrém esetben az is megeshet, hogy az összes lényünket felhúzzuk, és akkor oda a kombónk. Szóval ebben a pakliban tényleg elfér a 2 Plot Twist, ami amellett, hogy egy ordas nagy kaszinó kártya, iszonyat skillchecker is. Nem árt, ha tudsz fejben valószínűséget számolni, de még ennél is fontosabb, hogy felismerd, hogy melyek azok a szituációk, amikor egy szerencsés Plot Twist az egyetlen esély a győzelemre.

A legjobb esélyünk a győzelemre a Rafaam`s Scheme+Bloodblom+Darkest Hour kombó az 5. (coinnal 4.) körben. A muligennél ezeket a lapokat keressük. Ha nincs Rafaam`s Scheme a Fiendish Circle-t is meg szoktam tartani (bár ez egy rosszabb kombó). Paladin, Hunter, Rouge ellen 1 db Defile, vagy 1db. Daemonwarth is maradhat a kezdő kézben.

Hasznos tippek:

A Rafaam's Scheme és a Plot Twist jelenleg bugosan működnek együtt. Ha lekevered a Schemet, akkor lemegy róla az upgrade. Remélem ezt majd javítják, de addig is ezt is be kell kalkulálni.

A Boodbloom nem enget kijátszani olyan spellt, aminek a költsége nagyobb mint az aktuális hp-d, szóval nem lehet ilyen módon kiharcolni egy döntetlent (pl. Felfire Potionnal).

Jó szórakozást! Ez tényeg egy gondolkodós, izgalmas pakli, amit szerintem megéri kipróbálni. És mellesleg csúnyán bünteti a big papot ;).

Ez egy kiváló pakli!

7

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Létrehozott paklik: 37

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.38 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Whispers of the Old Gods kiegészítőForbidden Ritual x2 0
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x2 2
Rise of Shadows kiegészítőPlot Twist x2 2
Blackrock Mountain kaland módDemonwrath x2 3
The Witchwood kiegészítőFiendish Circle x2 3
Legacy szettHellfire x2 3
Rise of Shadows kiegészítőRafaam's Scheme x2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőBloodbloom x2 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x2 4
Legacy szettDoomguard x2 5 5 7
Rise of Shadows kiegészítőDarkest Hour x2 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőFelfire Potion x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2
Legacy szettReckless Rocketeer x2 6 5 2
Journey to Un'Goro kiegészítőCharged Devilsaur x2 8 7 7
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Warlock pakli

#1

2019.05.20 23:51

Turán profilképe

Turán

Nem rossz, elég fun pakli tud lenni.. grat hozzá :) bár én a két Reckless Rocketeer-t lecseréltem, két Big Bad Archmage-re :)

#2

2019.05.21 14:02 | Válasz: (#1) Turán hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Köszi szépen. Bár én ezt a cserét semmiképpen nem javaslom. Ahogy csökken az otk poteniál, illetve a kézből kiosztható sebzés, úgy zuhan a winrate is. A Big Bad Archmage-nél sokkal jobb lényekkel is probálgattam ezt a paklit (Lich King, Shaarj, Malganis, Ysera), és semmivel sem működött olyan jól, mont a jó öreg charge mechanikával.

#3

2019.05.23 14:08

Kedves Vágó Vaskaktusz Úr!

Szeretném megfejteni a feladványt:

1. kör Coin+Bloodbloom+Fiendish circle

2.kör: Bloodbloom+Darkest hour

Teljesülési feltétel: 1. Nálunk van a coin 2. Az ellenfél a 2. körben nem szedett le egyetlen kicsi imp-et sem

Legtöbb sebzés: 8 (ragna)+ 18 (2 devi)+ 6 (Leeroy bácsi)= 32 dmg (plussz 4 az impekből, de azt nem számoltam hozzá).

Tényleg egyedi deck, tetszik. (különösen, hogy warlock :) )

#4

2019.05.23 17:12 | Válasz: (#3) manocska (Golden Common) hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Köszi. Bár a megfejtésbe csúszott egy kis hiba. A 2 Dinó "csak" 14-et sebez, szóval hozzá kell számolni az Impeket is :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás