Összes pakli Új pakli

Agroo Priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Lévén, hogy a Priest a kedvenc kasztom, mindig is sokfajta deckel kisérleteztem vele.

Mind Blast miatt eléggé adja magát a koncepció, de sose sikerült egy használható decket összeraknom. Bár a GvG- ben kaptunk Shadowbombert még mindig nem volt hatékony a deck. Bár a Priest Hero Power-je nem támogatja az aggrot ebbe a deckbe igen hasznos mivel sokat sebző lapokkal végezzük ki az ellenfelünk, amiket amíg felhúunk jól jön a heal

A TgT-vel úgyérzem sokat erösödött a deck. De nem szaporítom tovább a szót lássuk a lapokat.


Mind Blast, Holy Fire: Ezek a Lapok adják az alapját a decknek. Velük született meg a koncepció: Nagy sebzésü Spellekel hamar kivégezni az ellenfelet, a 6-8-adik kör környékére tudjunk nyerni a paklival. Ez a két lap tipikusan ebben az időben lesz kijátszva. Ha nem vagyunk nagyon közel a lethalhoz nincs értelme manát költeni lapokra, melyek nem csinálnak semmit csak sebzik az enemey-t.

Auchenai Soulpriest: Ezt a lapot föleg a Hero Power-rel még több face damage bevivésére használjuk, de jól jöhet Knife Jugglerök Flame Impek és minden más idegesítő 2 hp-s lény kivégzésére.

Holy Smite: Korai board control vagy még több burst damage arcra.

Shadowbomber, Spawn of Shadows: Még több face damage. De mivel ezek minket is sebeznek vigyázunk velük. Fontos: Aggro ellen sose játsz ki early gameben Shadowbombert. a Spawn of Shadows gyakorlatilag egy 6-drop, ilyenkor kell kijátszani Hero Power-rel, így mi 2-t míg, az ellennfelünk 4-et sebződik. Így gyakorlatilag még két Holy Fireünk van (kivéve hogy ez sebez minket gyógyyítás helyett). A Spawn of Shadows külön előny hogy az ellennek le kell szednie, különben még 9-et sebződik.

Flash Heal: Ez is ELKÉPESZTŐEN fontos lap. Auchenai Soulpriesttel akarjuk kijátszani további két Mind Blastként. Más Aggro Deckek ellen pedig Selfheal-nek sem utolsó, 10-15 Hp környékén már nyogottan Healelhetünk vele.

Leper Gnome: Ez a lap túl jó Aggro-ba hogy ne használjuk, plusz jól illik a mana görbébe.

Dark Cultist, Velen's Chosen: Kitünő lapok a játék korai szakaszában. A Velen's Chosen Spell Damage-e pedig gyorsabb kivégzést tesz lehetővé.

Holy Nova: Ebböl 1 elég. Nem fog sok nagy Board Clear kelleni.

Arcane Golem Még 4 Burst damage. Sokszor jól jön.

Northshire Cleric, [Power World: Shield], Bloodmage Thalnos, Coldlight Oracle, Azure Drake: Ezek a lapok a deckünk gyors felhúzására, és a fontos lapok mihamarabbi megszerzésére hivatottak. Ezenkívül mind biztosítanak egy-egy kissebb-nagyobb előnyt, mint jó early game trade-ek, vagy spell damage. A Coldlight Oracle aggro ellen veszélyes. Csak akkor játsszuk ki, ha közel a lethal, és megfelelő lapok felhúzásával, nyerünk. Vagy ha biztos el tudunk bánni az ellenfél új lényeivel.


Ennyi lenne, remélem örömötöket lelitek a deckben. Végszónak még annyit, hogy (föleg Aggro ellen) a minionokkal nyugottan Tradeljünk.

13

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Basic szettPower Word: Shield x2 0
The Grand Tournament kiegészítőFlash Heal x2 1
Basic szettHoly Smite x2 1
Hall of Fame szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőShadowbomber x2 1 2 1
Hall of Fame szettMind Blast x2 2
Curse of Naxxramas kaland módDark Cultist x2 3 3 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőVelen's Chosen x2 3
Hall of Fame szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
Basic szettHoly Nova x1 4
The Grand Tournament kiegészítőSpawn of Shadows x2 4 5 4
Hall of Fame szettHoly Fire x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettLeper Gnome x2 1 1 1
Classic szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Classic szettArcane Golem x1 3 4 4
Hall of Fame szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Hall of Fame szettAzure Drake x1 5 4 4

Még több Priest pakli

#1

2016.02.22 19:08

Storiaron profilképe

Storiaron (Golden Common)

BattleTag: Storiaron#2369

Szia

Kb milyen rankig lehet vele feljutni? És mennyire múlik az rng-n egy egy meccs? 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás