Összes pakli Új pakli

Barnes+Malygos rugó

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Hali!

A kovetkező kieg általam legjobban várt pakliját szeretném felvázolni. Fogalmam sincs mennyire lesz erős, de az biztos, hogy utálni fogja minden casual játékos :) (ahogy a miracle-t, meg a patront is utálták). Ez is egy OTK kombó deck, azaz egy kör alatt szeretnénk vele megölni az ellenfelet, akár 30 Hp-ről is. Ezt úgy érjük el, hogy kiteszünk egy vagy több Malygost (ideértve annak az 1/1-es másolatait is) aztán az ellenfél arcába lövünk mindent, amit csak tudunk (kéretik nem félreérteni). A pakli összesen 3 miniont játszik (Barnes, Thaurissan, Malygos) ezzel minimalizálva a Barnesban levő random faktor szerepét. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Barnes--ot csak akkor lesz érdemes kitenni, ha van egy Shadowstep is nálunk, vagy biztosak vagyunk benne, hogy ebben a körben már nyerünk (Thaurissan már kiment, vagy a kezünkben van és van elég spellünk manánk a győzelemhez) Ha Barnes Thaurissant dobja, Barnest veszük vissza Shadowsteppel, ha Malygost, akkor a Malygost (bár sehol nem láttam ezt leírva, feltételezem, hogy a Barnes által megidézett token lény 1 manás lesz). A maradék 25 lap a pakliban azt szolgálja, hogy túléljük valahogy amíg kijön a kombónk, felhúzzuk a kombót, illetve ledaráljuk az ellenfél összes hp-ját (elég egyértelmű melyik melyiket).

Ennél hosszabb leírást egyenlőre nem mellékelnék (mivel még egyetlen meccset sem játszottam a paklival), de amint megjelenik Barnes és lesz időm tesztelni a koncepciót igyekszem pótolni.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődést. Ha jó nem is lesz ez a pakli (bár ezt erősen kétlem), tuti szórakoztató lesz vele játszani (ellene annyira nem :P).

8

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Létrehozott paklik: 38

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 5.37 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBackstab x2 0
Legacy szettPreparation x2 0
Legacy szettShadowstep x2 0
Legacy szettDeadly Poison x2 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőJourney Below x2 1
Legacy szettSinister Strike x2 1
Legacy szettBetrayal x2 2
Legacy szettEviscerate x2 2
Legacy szettFan of Knives x2 2
Legacy szettSap x2 2
Legacy szettShiv x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőShadow Strike x2 3
Legacy szettAssassinate x1 4
Legacy szettSprint x2 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
Legacy szettMalygos x1 9 4 12

Még több Rogue pakli

#1

2016.08.20 20:07

Van egy gond a paklival: ha a Malygos elöbb jön fel mint a Barnes akkor esélytelen a pakli. Tehát az esetek 50%-ában már eleve bukunk. De még ha a Barnes feljön akkor is az esetek egy jó részében bukós, hiszen az kell, hogy legyen elég sebzésünk. Ha csak egy Malygost teszünk ki akkor egyszerűen nem fogunk tudni eleget sebezni az esetek egy jó részében, hiszen a legtöbb sebző spellünk addigra már minionokra ellöttük. Kár pedig, mert tényleg érdekes paklinak tűnt elsőre.

#2

2016.08.22 22:38 | Válasz: (#1) Vuki (Common) hozzászólására

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Egy-két Gang Up lehet, hogy segíteni tud a helyzeten, ha Barnes túl későn érkezne.

Biros

#3

2016.08.24 19:53 | Válasz: (#1) Vuki (Common) hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

A nagyobb gond az, hogy a Barnes által idézett token nem 1 manás. Így a shadowsteppes móka nem működik (nem lesz 0 manás Malygos a kezünkben). Elég sokat tesztegettem, különbféle formációkban, de iszonyat ritkán jön csak ki, jól ez a pakli. A legjobban az a vezió működik, amben a "standard" Malygos rugóba tettem be Barnest, ami nem túl ötletes, de legalább lehet vele nyerni is...

Szerkesztve: 2016.08.24 19:54

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás