Összes pakli Új pakli

Deus Vult!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Lightforged hátlap! Lightforged hátlap

Sziasztok!

Rég jelentkeztem paklival, ezért (is) most megtöröm a csendet.

Eddig két kasztból nem posztoltam ide egyetlen egy "remekművet" sem, ebből az egyik a Paladin. Eljött hát ez a szent perc is, köszöntsétek sok hittel a sufnituning Holy Paladinom!

A pakli tehát holy spellek köré lett építve, melyet jó néhány lényünk preferál. Kicsik, (túl)érettek, és hatalmasak is egyaránt!

Mennyire hiszel magadban? Nagyon? No és a paklidban, a lapjaidban? Áldott trükkjeink és lényeink segítenek neked kiépíteni hitedet a kesze-kusza dzsungel legsötétebb ösvényein. Időnként természetesen próbára is lesz téve hűséged.

Szent varázslatainkat kimondottan imádni fogják az alábbi lények : 

Knight of Anointment : Optimális első kör, fix húzás, az egyik kedvenc "voice line"-ommal. "Let the dead rest".

Battle Vicar : Ha kezünket épp tisztátalannak éreznénk, és isteni szeretettől megfosztottnak, ő segíthet nekünk megindulni a fény felé!

Kotori Lightblade : A Paladin kaszt kasztidentitását tökéletesen tükröző, azonban agyonjátszottsággal nem vádolható lény, mely jó néhány varázslatunkkal szinergizál. Legrosszabb esetben is legalább egy sárgára festett River Crocolisk lénnyel egyenlő.

Shimmering Sunfish : Egyik kedvenc lényem az e tavaszi kiegészítőből. Szerencsére életképesebb itt, mint a valóságbeli megfelelője, mely furcsa mód nálunk "Holdhal" néven ismert. A kép nem hazudik, tényleg szereti a medúzákat falni. Illetve a hitetleneket..  ..sose láttam még medúzát templomban, szóval ül az állításom.

Spirit Healer : Ezen lény sem mondható, hogy "metaterrorista" volna. De ne becsüljük le. A szent szellem nagyon könnyen képes elszabadulni.

Veteran Warmedic : Ha huzamosabb ideig megmarad a csatatéren, és szerencsénk van, a Holy archetípus mellett egy "Nu-Age" Healadin "prodáksönt" is előadhatunk. Tény hogy gyenge láncszemnek tűnhet, de higgyünk benne, és előbb.. ..vagy utóbb meghálálja!

Nem kimondottan áldásra, hanem varázslatra beinduló illetve szimplán mágikus lényeink, kik szintén támogatják szent küldetésünket : 

Vicious Slitherspear : Szegény legény Mana Wyrm lénye. Korai körökre tökéletesen megteszi.

Fjola Lightbane : Anno kinyitottam aranyban, és bár agresszív testvérének jobban örültem volna, úgy gondolom, hogy ő tökéletesen illik ide. 

Educated Elekk : Az elefánt nagyon okos állat, néhány saját magunk illetve az ellenfél által előadott huncutságot is kiválóan meg tud jegyezni, ezáltal színesítve, és izgalmasabbá téve megváltásunkhoz vezető utunkat.

Elise the Trailblazer : No és ha már izgalmak, az úr által teremtett, a civilizáció megrontásától mentes földről származó ajándékával Elise nagy segítséget nyújthat nekünk a játékmenet egyedivé és megismételhetetlenné tételében. Plusz ha elefánt háton érkezik hozzánk, akár több csomag is lehet nála ;).

Arcane Giant : Az óriások rendkívül hatékonyan képesek rendet teremteni a hitetlen, és zavarodott lelkekben.

Taelan Fordring : Az óriások hívója. A megtermettek vezére. Olykor pedig az égi akarat lényének hívója, aki nem más mint...

Yogg-Saron, Hope's End + Yogg-Saron, Master of Fate : A mindenható olykor képes zord arcát is megmutatni gyermekeinek. Ez ránk hatványozottan igaz. Ha a sok tanítás nem használ az ellenfél ellen, akkor ideje magunkat és vetélytársunkat is Isten ítélőszéke elé idézni. Sorsunk tekercsébe itt pont kerülhet, vagy vessző. Létünk értelme itt ítéltetődik meg csak igazán.

Tanításainkról : 

Hatékonyan teríteni csak hatékony de mindenek előtt áldott eszközökkel lehet. Itt lesz segítségünkre a rendkívül rugalmasan alkalmazható Blessed Goods. Akár támadni, akár védekeznünk kell, biztos hogy találunk vele valami használhatót. A sok tanulni valót rengeteg olvasással sajátíthatjuk el, a megszentelt igéket pedig a Libram of Wisdom segítségével terjeszthetjük el igazán hatékonyan. Ha tudásunk és eszközünk a megfelelő szinten van, akkor biztos és erős kezekkel folytathatjuk sorsunk beteljesítését a Hand of A'dal használatával. A hősiesség nedűje segítségével immunisak lehetünk a piszkos pogányok ördögi csapásai ellen, emiatt mindig legyen nálunk Potion of Heroism. Hősiességünk, és kitartásunk egy ponton megjutalmaztatik! Ha istentelen ellenfelünk sokat sebzett volna rajtunk, abban az esetben bátran kérjük a gyógyító áldást a legsötétebb percekben is, a Lightforged Blessing megszentelt egységinkkel kombinálva új erőt lehelhet belénk!

Ne engedjünk azoknak, akik megpróbálnak minket elbizonytalanítani, és letéríteni minket magasztos, fennkölt feladatunk nemes, olykor fájdalmas útjáról. Némi erősítéssel melyet a Blessing of Authority adhat nekünk, könnyedén fordíthatunk esetlegesen hanyatlásnak indult helyzetünkön. Ha védelemre szorulunk, ne féljünk sziklaszilárd hitünk menedékébe bújni. Az Immortalized in Stone biztos védelmével időt nyerhetünk magunknak, hogy azután a megszentelt kertben a The Garden's Grace általi megerősítéssel újult erőre kapva előre törhessünk a Gonosz veszélyekkel teli romlott s embertelen mocsarában. Ha sikerrel túljutunk mindezen, megkaphatjuk elismerésül a bajnokok és szentek pecsétjét. A Seal of Champions megállíthatatlan erővel ruházza fel viselőjét, kinek tevékenykedését immár személyesen az Úr felügyeli ekkor már. Ha kellő számú lelket mentettünk meg az értelmetlen enyészettől, javadalmazásunk nem marad el, és isteni jutalmunkat a Silvermoon Portal-on való áthaladás után a szent-földön eltöltött paradicsomi napok formájában megkaphatjuk. Illetve ha kellő késztetést érzünk, becsatlakozhatunk a hely védelmébe és virágoztatásába!

Képek a szentírásból :

A sors útjai kifürkészhetetlenek. Mint például ez a Dr. Morrigan Handbuff Paladin.

Habár az elefántok békés teremtmények alapesetben, azonban ritkán ölni is képesek.

Vagy legalábbis tettestárs szerep nem áll tőlük messze...

Egy véletlenszerű Whirling Zap-o-matic a Silvermoon Portalból, némi hittel történő erősítés és tá-dáá...

Aranyos. Nemde? A testvére már kevésbé...

Ha nem egy disznó Priest volna az ellenfél, akkor szépen ellehetne bohóckodni Lyrával...

Az Arcane Giant a jó ügy érdekében is képes bedurvulni!

Csak az igazán erős hitűeknek adatik meg egy ekkora Spirit Healer.

Mihez ajánlom a könnyed és egyszerre elmélyült mókázáson túl? Vallási gyakorlatokhoz, unalmas vasárnapok feldobásához, hitetlenek megtérítéséhez, és a Hearthstone lelketlen szervereinek keresztes hadjárat által történő megregulázásához majd elfoglalásához! Deus Vult!

És ne feledjétek feleim!

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok.

4

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 28

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 6.57 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Paladin lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőBlessed Goods x1 1
Forged in the Barrens kiegészítőKnight of Anointment x2 1 1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattle Vicar x1 2 1 3
Ashes of Outland kiegészítőHand of A'dal x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőKotori Lightblade x1 2 2 3
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Wisdom x2 2
Rise of Shadows kiegészítőLightforged Blessing x1 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőPotion of Heroism x1 2
The Grand Tournament kiegészítőSeal of Champions x1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőShimmering Sunfish x2 3 2 5
one Night in Karazhan kaland módSilvermoon Portal x1 3
Forged in the Barrens kiegészítőVeteran Warmedic x1 4 3 5
Scholomance Academy kiegészítőBlessing of Authority x2 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőImmortalized in Stone x1 7
Voyage to the Sunken City kiegészítőThe Garden's Grace x1 10

Semleges lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x1 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőEducated Elekk x1 3 3 4
The Grand Tournament kiegészítőFjola Lightbane x1 3 3 4
Forged in the Barrens kiegészítőSpirit Healer x1 4 3 6
Journey to Un'Goro kiegészítőElise the Trailblazer x1 5 5 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőYogg-Saron, Hope's End x1 10 7 5
Darkmoon Faire kiegészítőYogg-Saron, Master of Fate x1 10 7 5
one Night in Karazhan kaland módArcane Giant x2 12 8 8

Még több Paladin pakli

#1

2022.06.18 00:37

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Na itt volt minden...  ..felfedeztem Un'Goro-t PogSaronnak köszönhetően, az ellenfél Tess Rogue-ja 48 db Enhanced Dreadlord kevert a paklijába, majd egy felfedezett Gnomeregan Infantry segítségével és persze King Mosh hentelésével sikerült a megváltás!

Let's have a Black Celebration...

#2

2022.06.18 13:04

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Mill Rogue Yogg-Saron, Hope's End segítségével bepurgálva. 

Let's have a Black Celebration...

#3

2022.06.19 08:14

Látám bárányom, hiszed a tanításom. Dupla áldást kértél legfőbb helytartómtól Yogg Saron bíborostól. Helyesen cselekedtél, ezért Örökül hagyok néked egy kis plusz jószerencsét a paklidra!

Nemá!

#4

2022.06.19 08:51

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Kiábrándító! 

Mikor adott egy pala pakli, és nem tudod használni, mert több lapod sincs meg hozzá. :S

Körítés 10/10 !

#5

2022.06.19 12:23

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Köszi skacok!

Hiányzó legendások helyére tudom ajánlani őt : Svájci bicska

Let's have a Black Celebration...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás