Összes pakli Új pakli

Dirty Dancing: Piszkos Kezek

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Black Temple hátlap! Black Temple hátlap

Üdvözletem!

Egy ideje már gondolkoztam egy lapon és hogy mit lehetne köré építeni. Ő Kangor, Dancing King

Jómagam nem vagyok egy diszkóba járó, soha nem is voltam és nem tervezek, de ez itt nem is erről szól. Láttam már az oldalon hasonló paklit, ez is adta nekem az ihletet, hogy elkészítsem az én verziómat. Sok átalakításon esett már túl, volt 40 lapos is, amivel nem igen működött, volt már elefánttal, mindenféle nagy döggel, végül ez lett a végső formáció. Egyelőre. Mert fejlődni mindig lehet és kell! Na, akkor nézzük, mivel is készültem.

Itt nincsenek kis lények, csak közepesek és nagyok meg nagyon nagyok. Persze addig el is kell jutni, hogy ki lehessen őket játszani, na persze nem a hagyományos úton, hanem egy kis "csalással". A big priest borzasztóan frusztráló paklijai után ez szerintem megbocsáthatóbb. Továbbá battlecry sem játszik itt szerepet nálunk, mert hol a kézből, hol a pakliból ugranak olykor elő... de ezt majd mindjárt kifejtem bővebben.

 Ami kezdőkézbe jól jöhet, az esetenként változó, de nagy általánosságban amit én magamnál tartok, az alábbiak:

Cold Feet : aggro ellen lehet vele húzni az időt, de a későbbiekben is jól jön, ha nagyobb manaköltségű lény kijátszását szeretnénk nem látni egy körre. A megfelelő időben és megfelelő helyzetben használva tud az ellenfélnek kellemetlenséget okozni.

Rebuke : A dolog lényege ugyanaz, mint az előző lapnál, itt a spellek ellen lehet tenni. Szintén az ellenfél dolgának megnehezítésében segít.

Call to Adventure: Ha nincs nálunk Kangor, Dancing King, akkor majd ezzel a lappal ott lesz a kezünk ügyében. Ha nálunk az érme, harmadik körben ez, utána az érmével már jöhet is a bulibáró! És ha már szóba jött ő is:

Kangor, Dancing King: Őt nyilván csak akkor játsszuk ki, ha van valaki még a kezünkben, aki a helyére lép. Az meg még hogy gyógyít is, meg még az is, akit megidéz maga helyére a csatamezőre táncparkettre, még zseniálisabb lappá teszi. És azért nem egy szokványos lap, nem szoktak rá számítani. Többször tapasztaltam már, hogy leütik, amivel csak nagyobb galibát okoznak maguknak, és újra és újra bevethető... na amíg nem kap egy silence-t. Ha így is történik, nincs veszve semmi, mert van még itt egy-két lap, amivel lehet trükközni. Azért nem csak Kangor tud szuper lépéseket, van még más is a tarsolyban.

Itt van pl a Duel! is! Nekünk csak jó, az ellenfélnek annyira nem biztos. Big papi ellen nem a legjobb ötlet, de ha nem ő róla van szó, értékes battlecry lényeket tehetünk ki az ellenfélnek a térfelére, aminek nem fog örülni, mi viszont igen.

A kedvenc Equality + Consecration kombó persze, hogy szerepet kapott, ha tisztítani kell, hát akkor ezzel tudunk.

Time Out! : Jól használva ezzel is tudunk nyerni egy kört, ha nagy a baj. Vagy ha az előbb említett kombóra építünk, mi nem tudunk sebződni, az ellenfél még hátha lerak még lényt vagy spellel buffolja és akkor a következő körben szépen eltakarítjuk. Valamint fatigue ellen is véd, amit a druid nagy előszeretettel használ. Egyszóval ez a lap segít túlélni.

Vitality Surge : heal és még egy lény a kezünk ügyébe Kangor, Dancing King mellé, vagy helyett. 5 manánál ez meg egy Time Out! és egy kicsit hátra dőlhetek.

Nézzük a többi lapot, amik a játék későbbi szakaszában jöhetnek szóba, meg amiket szeretnénk, ha hamarabb kerülnének a térfelünkre, mint ahogy azt hagyományos úton kijátszhatóak lennének.

Amivel még lehet trükközni, az a Blatant Decoy. Ez az ellenfélnek a  kezéből is megidéz egy lényt, ami lehet battlecry típusú is, nekünk viszont mindenképp jó lesz. Persze legyen a kezünkben lény is és úgy jó lesz.

Lead Dancer : Kettő is volt a pakliban azonban jobbnak láttam, ha csak egy vezető táncos van. Két dudás nem fér meg egy csárdában. Segíthet Kangor, Dancing King megidézésében is, ha valami csoda vagy szerencsétlenség miatt nem került volna még elő, de megidézhet még keményebb lapokat is, mint a Mish-Mash Mosher, akivel lehet takarítani a kicsiket, vagy az Abominable Lieutenant akivel lehet akár a nagyokat is.  Ha egy Call to Adventure-el húzzuk fel, 6-os támadással a lehetőségek bővülnek még a Flesh Behemoth-al meg a Blatant Decoy-al is.

Rivendare, Warrider : Többször is sikerült vele győznöm már, a pakliba belekeveri a társait, és ez még jobb is lehet, ha többet tudunk Kel'Thuzad és a Flesh Behemoth-ok segítségével.

Commencement : egy kis védelem a nehéz helyzetekben.

Abominable Lieutenant : etessük csak szépen, bár nem kell neki mondani, csinálja magától.

Kel'Thuzad : Az undead kötelez, hogy itt legyen ezen a bulin, és mondanom sem kell szerintem, miért.

Mish-Mash Mosher : Ha Kangor, Dancing King pattintja ki a kezünkből, szépen fel tud minket heal-elni.

Tirion Fordring : Örök kedvenc, régi klasszikus, fegyverével tudunk sértetlenül is támadni hősünkkel a Time Out!-al használva.

Flesh Behemoth : Nagy gondot okozhat az ellenfélnek, ha Kel'Thuzad-ot idézi meg. És a kezünkbe is tesz egyet, szóval nagyon jó lesz nekünk. Az élőholt bandánk tartó pillérei.

Front Lines : soknak tűnhet a kettő, de volt hogy kellett már használnom kettőször is. Legjobb, amikor a 3 Horseman is a paklinkban van, ezzel a lappal kicsaphatjuk őket és már csak meg kell halniuk, hogy az ellenfél meghaljon.

És végezetül Thaddius, Monstrosity : Akárhonnan is bukkan fel, nagy előnyt tud nekünk adni, ha a lapok csak 1 manába kerülnek.

Kedv csinálónak íme pár kép, amiket készítettem harcaim során: (ezek közül még a pakli korábbi verzióiból tartalmazhat lapokat, de a lényege ugyanaz, a szuper helyzetek)

Takarítás előtti kép:

Egy Kangor, Dancing King-nél kettő mégjobb!

Feladta az ebadta.

Fatigue damage ellen véd a Time Out!

Szintén takarítás előtt:

A Front vonalra!

A halál lovasok halála utáni halál, haláli pillanat:

Akció! Akciós!

Kalózok jönni...

Kalózok menni.

A 3 lovas kilovagolt.

Két Kel'Thuzad

Kangor, Dancing King őrület

A fronton csak a legkeményebbek maradnak talpon.

Persze, a Hearthstone nem csak játék és mese, voltak csúfos kudarcok is, de azokról nyilván nem szívesen csinál képet az ember és rakja fel a falra bekeretezve.

Amik ellen hátrányosak vagyunk, az a priest, kifejezetten a big cheat fajta, de az aggro pap is meg tud szivatni, ha nem tudunk rá időben és hatékonyan reagálni.

A fatigue druida, aki felhúzatja a lapjaimat, amikor nem akarom és amikor már nem tudok.

A shaman, aki átváltoztatja nem kívánatos lényekké csodás lényeimet. A totemekkel játszó fajta ellen is fel kell készülni, a legjobb tánctudás szükséges hozzá.

Nyilván lehetnek rossz kezdő kezek is, de arról kár is beszélni és nem is szabad gondolni se rá.

Végezetül, ehhez a paklihoz ajánlom ezeket a számokat:

https://www.youtube.com/watch?v=ZRphdVoRrJM

https://www.youtube.com/watch?v=I7imqO-OBVk

Jó játékot kívánok!

Ne feledjétek: Jobb ma egy élőholt, mint holnap kettő.

Addig jár az undead a kútra, amíg meghal újra.

Hiányzott, mint halottnak a Kangor, Dancing King

Ingyen lapnak ne nézd az árát.

Befejeztem. Sziasztok!

7

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 102

365 napon belül: 36

Átlagos értékelés: 7.15 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Paladin lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Festival of Legends kiegészítőCold Feet x2 2
Core szettEquality x2 2
The Witchwood kiegészítőRebuke x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőVitality Surge x2 2
Rise of Shadows kiegészítőCall to Adventure x2 3
Core szettConsecration x2 3
Rastakhan's Rumble kiegészítőTime Out! x2 3
Rise of Shadows kiegészítőDuel! x2 5
Festival of Legends kiegészítőKangor, Dancing King x1 5 3 3
Festival of Legends kiegészítőLead Dancer x1 6 4 2
Scholomance Academy kiegészítőCommencement x1 7
Core szettTirion Fordring x1 8 8 8
Voyage to the Sunken City kiegészítőFront Lines x2 9

Semleges lapok (8 db)

Név Mana Támadás Élet
Saviors of Uldum kiegészítőBlatant Decoy x1 6 5 5
March of the Lich King kiegészítőRivendare, Warrider x1 6 6 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőAbominable Lieutenant x1 8 3 5
Curse of Naxxramas kaland módKel'Thuzad x1 8 6 8
Festival of Legends kiegészítőMish-Mash Mosher x1 8 3 10
March of the Lich King kiegészítőFlesh Behemoth x2 9 4 8
March of the Lich King kiegészítőThaddius, Monstrosity x1 10 11 11

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.07.24 18:19

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Szia Gusi!

Klassz a decked, igényes leírás! Én is szoktam kísérletezni a paklikkal, olyankor van az, "hogy ez is kéne bele meg az is, de így nem jó na próbáljuk meg amazt" :D

tetszik hogy lényegében minden lap kiszolgálja a Kangort és a duelt az 5. manáig. Jó kis időhúzók amivel nem szabad spórolni az elején, mert az aggrok és secret mage-et szétkapnak. Vagy a beteg kombós deathrattle rugók :S.

Ami viszont már kezd nagyon idegesíteni, hogy nem tudok egy paklit se játszani a hero power bug miatt, és a Blizzard semmit se tesz ellene.... És ez nem tűnik egy nagy ügynek, de amikor ott van, számítok rá, elhasználom, és fölösleges az egész az kicsapja a biztit a 100. alkalomra. És tényleg bagatelnek tűnik de emiatt játszani sincs kedvem mostanság.

Bocsi hogy ezt pont ide írom, csak pont ezt a paklit akartam kipróbálni csak a Blizzard Bug kikészít.

#2

2023.07.24 18:31 | Válasz: (#1) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Szia Vaspaladin!

Örülök, hogy tettél egy próbát ezzel a paklival és hogy tetszik!

Viszont nem értem ezt a hero power dolgot, mi a gond? Én nem tapasztaltam ilyet, nekem csak a harc keresésnél fagyott le a játék, de az megoldódott, kaptam egy jó tippet, mit lehet az ellen tenni.

#3

2023.07.30 08:41

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Az utolsó két képnél lehet látni a bugot, az egyiknél megfigyelhető hogy a "semmit" üti le a lénye, de sebződik 1-el, a másiknál is szellemet lő ki hero powerrel. Valamiért az ellenfelek látják a silvert. Elhasználod a hero powert elmegy 2 manád és még boardlockolod is magad, mert nem tudod irányítani azt ami nincs ott, a te szemszögedből.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás