Összes pakli Új pakli

Draw the Combo

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Az október elejei nerf után talán egy kicsit lassulni fog a meta. Ezért úgy gondoltam, hogy kiváló alkalom Tyrande kipróbálására. Leporoltam a régi combo priest deckem, és egy kis módosítás után egész hatékonynak tűnt számomra.

A paklinak több win condition-ja van. Aggró és midrange paklik ellen a cél, hogy az ellenfélnek elfogyjanak a lapjai, miközben életben tartjuk magunkat. Ezekben az esetekben nagyon fontos a board clear és a heal. Control paklik ellen pedig a cél egy nagy sebzésű kombó összeállítása: Prophet Velen, Embrace the Shadow, Flash Heal és Mind Blast segítségével. [Justicar Truehart] kijátszása után a kombóban a hero powerrel is érdemes számolni, ugyanis 8 sebzést jelenthet [Propeht Velen] és Embrace the Shadow kijátszása után. Persze a kombó kijátszásához egy hatékony Emperor Thaurissan is szükséges, de a sok laphúzásnak köszönhetően hamar meg lehet találni.

A játék elején a lassításra, és laphúzásra kell koncentrálni. Aggró paklik ellen Doomsayer, [Smite], Wild Pyromancer, Power Word: Shield, Loot Hoarder a leghasznosabbak, illetve ha van Loot Hoarder és Circle of Healing vagy Embrace the Shadow, akkor utóbbiakat is érdemes megtartani, mert nagy esély van rá, hogy kihúzzuk a kombó második felét.

Lassabb, control paklik ellen Loot Hoarder, Acolyte of Pain, Power Word: Shield és Coin-nal a kézben Gnomish Inventor a legjobb kezdésnek, hogy nyomást tudjunk gyakorolni a kezdő körökben. A Doomsayer is hasznos lehet, hogy 3-4. körben üres asztalra tehessük le a lényeinket.

A pakliban szereplő egyetlen Northshire Cleric-et maximum akkor tartsuk meg kezdő kézben, ha van mellette egy Power Word: Shield, egyébként a későbbi körökben tud hatékony lenni, ha már van lényünk az asztalon.

 A Holy Nova-t gyakran hasznos Bloodmage Thalnos-szal vagy Wild Pyromancer-rel együtt kijátszani, ha tudunk várni a 7. körig.

Alexstrasza aggró paklik ellen a saját hősünk gyógyításában hasznos, control paklik ellen viszont az ellenfél életét érdemes vele csökkenteni (ha még 15 felett volt).

4

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 10

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 31

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.19 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok (15 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettCircle of Healing x2 0
The Grand Tournament kiegészítőFlash Heal x2 1
Legacy szettHoly Smite x1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x1 1 1 3
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőEmbrace the Shadow x2 2
Legacy szettMind Blast x1 2
Legacy szettHoly Nova x2 3
Legacy szettAuchenai Soulpriest x1 4 3 5
Legacy szettProphet Velen x1 7 7 7

Semleges lapok (15 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Legacy szettDoomsayer x2 2 0 7
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Legacy szettAcolyte of Pain x2 3 1 4
Legacy szettGnomish Inventor x2 4 2 4
Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
The Grand Tournament kiegészítőJusticar Trueheart x1 5 6 4
Legacy szettAlexstrasza x1 9 8 8

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2016.10.04 09:54-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Legacy szettHoly Smite x1 1
- Legacy szettAzure Drake x1 5 4 5
+ Legacy szettDoomsayer x2 2 0 7

Még több Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás