Összes pakli Új pakli

Earth, Wind and Fire

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

 

Egy saját készítésű pakli, melynek lényege a meglepetés. Nem megszokott kártyákkal játszik, így folyamatosan kérdésben tartja az ellenfelet a következő lépésünkkel kapcsolatosan. Ezáltal kulcskártyákat szór ki feleslegesen, vagy éppen tart meg indokolatlanul.

A lényeg a nagyon manahatékony lények használata, azokból is nagyon sok egyszerre. A játék első köreiben már felvehetjük az irányítást, amit az ellenfél nagy valószínűséggel csak spellek felhasználásával tud semlegesíteni. De a nyomást folyamatosan gyakoroljuk, és az ellenfél ellövöldözi az erős kártyáit a meccs elején/közepén. Azonban ekkor tűnnek fel a legendaryk, amikből igen sok van a pakliban (nekem ezek voltak meg, de mindenki saját szája íze szerint módosíthat, a lényeg hogy mana hatékony legyen a lény (pl. Sneed's Old Shredder is beleférhet).

Lassú, de biztos győzelmeim szoktak lenni. Boardclearre ott van a Lightning Storm, amit csak utólag tettem bele, nagyon fontos a szerepe. A 2 db Hex elég szokott lenni a trade-ekkel nem megoldható lények ellen. A Crackle-k kivégzésre, és contorl megtartásra is jók lehetnek.

Az Earth Elementalok előtt jobb, ha kiteszünk pár erős lényt, amiket az erős spelljeivel semlegesíteni fog az ellenfél. Az Earth Elementallal meg már alig bír mit csinálni, és ha sikerül is lekezelnie, kifogy a lapból.

Amennyiben a control-t elveszítenénk, kissé nehézkes felállni, ehhez van bent a Lightning Stotm, és a Spirit Wolf páros.

Tudom, hogy nincs benne túl sok varázslat, és ez szándékos is. Próbáltam egy olyan fajta paklit alkotni, ami elsősorban az erős lényekre épít. Az elején nagyon hiányoztak a spellek belőle, de most azt hiszem megtaláltam az egyensúlyt.

A Hero Power-es totemeket annyira a korai játékban nem szükséges erőltetni., ebből a leghasznosabb számunkra most a gyógyítót totem lesz, erre próbáljunk vigyázni.

 

A 3-4-5. kört nagyon el lehet szúrni rossz játékkal, itt kell a legjobban odafigyelnünk (overloadok miatt). Azonban ha jól aknázzuk ki a manánkat, akkor hatékonyak leszünk.

 

A Crackle-vel pedig csak csínján, hiszen a random nem mindig áll mellénk. Én simán lecserélném egy fix 4-es sebzésre, mert mindig 3-at sebez, amikor 4-5-6 kellene. Amikor egy 25%-os esély elronthatja az egész játékunkat, inkább próbáljunk más alternatívát találni. Kivégzésre a 2 db Crackle még mindig jó lesz tartaléknak.

 

A paklit már egy ideje játszom, és mióta beletettem a spell kiegészítéseket, igen jól működik. A TGT-vel csak a Totem Golemet tettem bele új kártyaként, előtte 2 db Stonesplinter Trogg volt benne, de nem volt az igazi (túl könnyen le lehet szedni).

 

Igény szerint 1-2 Antique Healbot is beleférhet, a metától függően.

 

A pakliban laphúzás nem igazán van, de mivel folyamatosan lesznek erős lények a kezünkben, nekem nem is hiányzik.

 

Jó játékot! :D

12

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 8

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 8.88 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Goblins vs Gnomes kiegészítőCrackle x2 2
Legacy szettRockbiter Weapon x2 2
The Grand Tournament kiegészítőTotem Golem x2 2 3 4
Legacy szettHex x2 3
Legacy szettLightning Storm x2 3
Legacy szettUnbound Elemental x2 3 3 4
Blackrock Mountain kaland módFireguard Destroyer x2 4 3 6
Legacy szettEarth Elemental x2 5 7 8
Legacy szettFire Elemental x2 6 6 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módZombie Chow x2 1 2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőOgre Brute x2 3 4 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőBurly Rockjaw Trogg x2 4 3 5
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
Goblins vs Gnomes kiegészítőTroggzor the Earthinator x1 7 6 6
Curse of Naxxramas kaland módKel'Thuzad x1 8 6 8

Még több Shaman pakli

#1

2015.08.31 22:00

V profilképe

V

Ritkán lát manapság az ember saját készítésű deck-eket...nekem tetszik a gondolat menet ami alapján felépítetted a paklit. A teljesítménye annyira nem is érdekell de mindenképpen +1

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás