Összes pakli Új pakli

Rákvadász

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

 

A jelenlegi meta ellen gondoltam, hogy készítek egy szokatlan koncepciót.

Az elgondolás az, hogy a játék elejétől kezdve a rák paklitak megfogjuk, és a secret palát a 6. körben végérvényesen megalázzuk. Más paklik ellen pedig felépítjuk a boardot tauntokkal, és a spéci lényeinkkel és hero powerrel szépen felőrőljük az ellenfél életét.

A lapokról kicsit részletesebben:

Annoy-o-Tron, Explosive Trap: A zoo paklikat remekül fogja a játék legelején, sokan nem is tudnak vele mit kezdeni. Nekünk elég ha 1 kört nyer, ímg előkészítjük a terepet további erős képességű lényeinkkel.

Ironfur Grizzly: Szintén a játék elején segít megfogni a sok kis lényt, illetve a későbbi játék során bevédhetünk vele kulcs lényeket. A Bear Trap szerepe is ugyanez.

Flare: Mert a secret pala ellen kijátszani ezt a kártyát megfizethetetlen...

Steamwheedle Sniper: ények direkt leszedésére alkalmas, és Garrison Commander-el kombinálva rettenet erős lehet.

Powershot: Boardclear kis lények ellen. Más területi/direkt sebzésekkel kombinálható.

Dreadscale: Megöli a kis 1 életes lényeket, így területi sebzésként jól hasznosítható. És ha üres az asztal, a 4-es támadás sem rossz.

Savannah Highmane, Piloted Shredder: Control hunterbe kötelező darabok

Eaglehorn Bow: nagyon jó fegyver, és van 4 secretünk, amivel egész jól ki is használhatjuk. Leginkább lény leszedésre van a pakliban, de kivégzésre is lehet jó.

Tournament Medic: A pakli hosszú távon Hero Powerrel tervez nyerni. Nem nagy baj, ha közben gyógyulunk is... A taunt lények pedig tökéletesen védik, és jól le tud szedni egy csomó 1 életes lényt is.

Garrison Commander: Hunter pakliba szerintem beteg ez a lap. A végén topdeckinggel is jó, meg taunttal bevédve is fejfájást okoz az ellenfélnek. Mivel sok Hero Powert tervezünk, itt a helye!

Deadly Shot: Hogy ne csak a hordák ellen legyünk felkészülve, vagy hogy egy felbuffolt lényt leszedjünk, ezt a lapot elengedhetetlennek tartom.

 

Kezdésnek majdnem minden 2-3 manás lap jó, a játék elején biztosan erősek leszünk. A későbbi körökben ideális esetben el tudjuk kezdeni direktben az életét lőni, vagy esetleg a high value lényeinkkel szépen lesebezni.

A pakli több kártya miatt is képes felálni vesztett helyzetből.

A kulcs a sok hero power, de enm a játék elején. Emiatt nem is baj, hogy nincs laphúzás, lassan, de biztosan őröljük fel az ellenfelet.

 

Esetleges cserék:

Dr. Boom esetleg belemehet pl Dreadscale helyére, metától függően.

 

A pakliban több szokatlan lépés/kombó is található, így a legfőbb ereje (mint a paklijaim többségének) a meglepetés.

 

Próbáljátok bátran, és a tapasztalatokat osszátok meg, ha gondoljátok!

 

 

29

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 8

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 8.88 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Hunter lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettFlare x2 1
The Grand Tournament kiegészítőBear Trap x2 2
Legacy szettExplosive Trap x2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőSteamwheedle Sniper x2 2 2 3
Legacy szettAnimal Companion x2 3
Legacy szettDeadly Shot x2 3
The Grand Tournament kiegészítőDreadscale x1 3 4 2
Legacy szettEaglehorn Bow x2 3 3 2
The Grand Tournament kiegészítőPowershot x1 3
Legacy szettSavannah Highmane x2 6 7 5

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Goblins vs Gnomes kiegészítőAnnoy-o-Tron x2 2 1 2
The Grand Tournament kiegészítőGarrison Commander x2 2 2 3
Legacy szettIronfur Grizzly x2 3 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
The Grand Tournament kiegészítőTournament Medic x2 4 1 8
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6

#1

2015.09.24 16:28

Én próbáltam már ennek a normális változatát is Dreadscale-el, King Krush-al..magyarúl Control Hunterrel....az még csak csak jó volt valamire, de ez a pakli biztos, hogy egy rakat szar:D már bocsat...mad scientist rohadtúl hiányzik a pakliból , tourmanet medic teljesen felesleges, Garrison Commander???? MIÉRT???foghijas ez nagyon. A többi lap még elmegy kivéve azt a 2 szerencsétlen medvét , és a deadly shot-ot akkor már inkább cseréld hunter's mark-ra mind a ketőtt...unleash the hounds mindenképp kell kettő 1 bear trap bőven elég...és az egészet beast-ekre építeni szóval King Krush ideális, ha nincs akkor dr.boom...tovább már nem sorolom.

Szerkesztve: 2015.09.24 16:38

#2

2015.09.24 16:58

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

A pakli nem másolt control hunter, saját elképzelés. Saját játékstílushoz igazítva. Lehetséges, hogy másnál nem hozza a kívánt eredményt, ezt garantálni nem tudom.

 

Viszont a koncepció teljesen más, mint a szokásos control hunternek (és ez nem azt jelenti, hogy jobb, egyszerűen más - nem a megszokott). A szokásos control hunter bőrt ráhúzni nem érdemes, annak fényében minden szempontoddal egyetértek, ellenben azt már ezer helyen leírták, ezren kipróbálták ellenben ezzel. Garrison Commander a tauntok mögül segédkezik sebezni direktben, máskülönben nem is érdemes kijátszani (kivétel az, ha zoo jön szembe, akkor tökéletes 2 manás lény 1-2 trade-re). A Tournament Medic szintén a taunt lények mellett mutatja meg igazi erejét, és sokan mindenáron le szeretnék verni, ezzel még többet is gyógyít, mint amit más lappal 8 manából ki tudnál hozni. Ő sebződik, Te közben gyógyulsz. Erre persze csak akkor kerül sor, ha a játék elején megszerezted a board control-t. Mad Scientist nagyon jó lap, szeretem is, de a paklinak nem célja roham léptekkel kidobálni a secreteket. Ráadásul ha random secretet dob fel, az ellenfél bártabb, ha viszont kézből játszom ki, és szokatlan paklival teszem mindezt, akkor az ellenfél tényleg nem fogja tudni, hogy most Snipe/Misdirection, vagy milyen elborulás secrettel szemben áll. A medvék a tanutot szolgálják. Mivel Beast szinergiára nem épít a pakli, igény szerint Unstable Ghoul-okra is cserélhetőek. A lénygg, hogy fogják az asztalt, és tartsanak életben zoo ellen, és húzzák az időt a játék második felében, ha esetleg őket húznám fel.

A Deadly Shot-ra éppen azért esett a választás, mert nem használok Unleash the Hounds-ot (hiszen tele vagyok boardclearrel, csoda lenne, ha 2-nél több lény virítana az ellenfélnél), ellenben 3 manából 1 kártyával leszedek egy buffolt zoo lényt, vagy egy control druidás egyedül álló 5/10 taunt fát.

King Krush valóban elférhet, de ezt nem tudom kipróbálni, mert nincs meg a lap.

 

Az észrevételeket azért köszönöm, és amennyiben az alapelgondolásom szerint nem az igazi a pakli, finomítani fogom a kapott visszacsatolások alapján.

Adlanor#2835

#3

2015.09.24 19:47 | Válasz: (#2) Adlanor (Rare) hozzászólására

Saját ötlet, nem másolt pakli, mindenféleképpen megy a plusz.

Utálom ha fikznak valamit ami nem tucatárú. Az is fáraszt ha megy a -/+ de nincs hozzá szólás. Miért jó, miért nem, írd le.

Komment nélkűl, ezt tiltanám

#4

2015.09.24 20:10

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Lehet, hogy én siettem el a diagnózist a saját paklimnál és valójában csak 1-2 ember degradál le mindent ami a szeme ügyébe kerül, vagy éppen mínuszol.

Volt már olyan hsz-od Immelus kolléga ami nem negatívra sikeredett, vagy pozitivabb annál, hogy "tetszik, de..."?! :)

Nem 1 paklit láttam amit lehúztál az elmúlt pár napban, óriási szakértelemről téve tanubizonyságot...

 

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#5

2015.09.24 20:25

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Nekem tetszik ez a deck. Eredeti ötlet, mégis egyben van. Nyílván nem azoknak lett kitalálva akik éppen a legend rankot farmolják. de tuti szórakoztató vele, (sőt ellene is) játszani. És ami a legfontosabb bünteti a secret palát XD.

#6

2015.09.24 21:38

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Köszönöm a pozitív értékeléseket! Kritikát elfogadok, és át is gondolom, akármilyen formában is kapom. Nem vagyok hibátlan, de nagyon szeretek saját ötletekkel előállni. Az oldalon is ha jól emlékszem csak saját paklit tettem fel ezidáig, és ez a tervem a jövőre nézve is.

Úgy gondolom a meta mellett mindenkinek jól esik néha a standard 10-15 paklin kívül mást is látni, esetleg néhány kártya addig nem gondolt felhasználását felfedezni. Remélem fertőző lesz a szokásom, és Ti is egyre több saját decket tesztek fel ide. Egyre több a kártya, egyre több a lehetőség, és ezeken elmélkedni is félig már a játék része! :D

Adlanor#2835

#7

2015.09.24 23:26

Athesto profilképe

Athesto (Diamond Common)

BattleTag: Athesto#2314

Közepes játékos

Keres: Barátot

Szerintem is tiszteletre méltó, ha valaki a saját ötletét/pakliját megosztja másokkal. Az, hogy ez a deck mennyire életképes már más kérdés. De ha belegondolunk, akkor rájövünk, hogy minden nyerő pakli így születik! Tőlem is jön a +1!

#8

2015.09.25 01:17

Rezso profilképe

Rezso (Common)

BattleTag: Rezso#2269

Közepes játékos

Keres: Barátot

Egyedi pakli, ötletes. Nekem is tetszik :) Azért is mikor megláttam az első kedves kommentelőt, azt hittem mindenki lehúzza majd, de örömmel láttam, hogy nem így történt. A hunter a kedvencem, úgyhogy az ilyen egyedi koncepciók mindenképpen jók az elgondolkodtatásra, főleg ha az ember utál a hirhedt arc hunterrel játszani, akkor jó ha vannak ilyen ötletek, amikből lehet meríteni, és alakítani a saját stílusunkat.

Rezso

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás