Összes pakli Új pakli

Even Reno'Zoth

Minden információCsak a pakli lapjai

Ma este nem egy eget rengető újdonságot hoztam el nektek, hanem csak két létező koncepció egybeolvasztását, amihez nem szükséges polimerizáló kártya!

Sok játékostársam szereti, köztük én is a Reno Warlockot. Arra gondoltam, kicsit meg lehetne „bolondítani” ezt a koncepciót, de úgy, hogy közben azért mégis csak célba tudjon érni néha napján.

Miért jó ez az elgondolás?

Ellenfelünket meglephetjük, hiszen alapvetően ő egy mezei páros lakatra számít.

Azzal, hogy páratlan lapjainktól megváltunk, nagyban meggyorsíthatjuk a laphúzásunkat, könnyebben tehetünk szert lapelőnyre, hatékonyabban lereagálhatjuk a játékok során adódó helyzeteket.

A klasszikus játék eleji Life Tap + Life Tap kombóhoz pedig jól illeszkedik a jó öreg Mátrai fanyűvő…    vagyis a Mountain Giant. Ha pedig már elegendő mennyiségű vért csöpögtettünk magunk elé a padlóra, megidézhetjük melegebb testhőmérsékletű kistestvérét a Molten Giant-et. Szeretem az óriásokat na. Életerőnk fokozatos csökkentéséhez segítségünkre lesz (a soros ellenfelünkön túl…  haha) a játék korai szakaszában, illetve az aggro deckek ellen javallott Vulgar Homunculus és Spirit Bomb is hős képességünk használása mellett. Aggodalomra semmi ok, ha túl alacsony lenne az életerőnk hiszen kedvenc bajszos hősünk Reno Jackson még a szokásosnál is hamarabb a kezünkbe kerülhet. De gyógyuláshoz van itt még Shroom Brewer és Lesser Amethyst Spellstone is.

De ha már szóba került az aggro, van itt nekik még bekészítve Doomsayer, Defile, Darkbomb (Dá-Dá-Dá), Mossy Horror, Hellfire, és Hooked Reaver is. Ha agresszív mágusok jönnek szembe arra a játékban található kedvenc tech-lapom az Eater of Secrets nyújthat megoldást, ki ravasz vadászok, és még csalafintább paladinok ellen is hasznos lehet.

A lassabb paklik ellen is vannak eszközeink, melyeket nem félünk felhasználni: Hogy egy másik felhasználót idézzek erről az oldalról, kinek nevére már nem emlékszem, itt van kedvenc „Csatornapolipunk”  N'Zoth, the Corruptor aki visszaszipolyozza a halál torkából az ő kis társaságát : Sylvanas Windrunner Cairne Bloodhoof Infested Tauren. Szilvi nagyon jó tud lenni a nagy papok ellen, lopott ő már nekem Ragnarost és Obszidián szobrot is. Cairne-t szimplán szeretem, semmi random faktor, csak megbízható jó pont a harcmezőn, teszi a dolgát, főz,mos,takarít, különben sem szeretek priestek ellen játszani, kiknek a négyes szám gyengéje. Milyen kár lenne.. ha valaki… bekeverné a paklijába… . A kis tauren az agresszívebb paklik ellen tud jó szolgálatot teljesíteni…  igen… nem egy Belcher, de ő vele most nem számolhatunk. Druidok ellen van egy huncut kis Skulking Geist-ünk. Más Reno deckek ellen a gyertya hajigáló The Darkness tud meglepetéseket okozni. Ha nem maradt más Rin, the First Disciple-t használva szépen lassan elpusztíthatjuk az ellenfelünk pakliját.

Kazakus képességére mindenféle archetípus elleni küzdelem során számíthatunk. Azonban kedves barátja Brann Bronzebeard nélkül csak 1 mérget képes kotyvasztani nekünk, szóval jól fontoljuk meg választásunkat.

Mivel nem kevés, igen súlyos manaköltséggel bíró lap van a pakliban, ezért Emperor Thaurissan helyét is indokoltnak tartom benne.

Az élvezetek fokozására és az értékek hatékonyabb kinyerésére megbújik itt egy Baleful Banker is, kit leginkább Kazakus, Reno Jackson és ha túl éli az első körét, akkor N'Zoth, the Corruptor lapokkal javallok kamatoztatni.

OTK deckek ellen a fürdetlen rágcsávó azaz Dirty Rat is bekerült.

Miért nem került be Bloodreaver Gul'dan ? Sajna sok hasznos démont nem tud nekünk visszahozni, bár tény és való, hogy hősképessége egy idő után jól tudna jönni, azonban gyógyulásra, és győzelemre nekünk más elképzelésünk van, sem minthogy vámpírosat játszunk apuci démonjai mögött.

„Őrületes kombó error”: Ha kezünkben van N'Zoth, the Corruptor és Baleful Banker akkor egy Emperor Thaurissan-t kijátszva, instant előteremthetjük a polip és a bankár egyidejű üzletkötését…  ..hogy a későbbiekben még több lényt támaszthassunk fel.

A koncepcióba beilleszthető, ha szerencsésnek érezzük magunkat Gnomeferatu is, vagy akár egy The Lich King ha még több fix értékre vágyunk. De a halálos vonalat is variálhatjuk ízlés szerint mech lényekkel is: Piloted Shredder, Sneed's Old Shredder.

Hogy mely lapok eldobhatóbbak? Közel sem kötelező darab: The Darkness, Eater of Secrets, Cairne Bloodhoof, Skulking Geist. Hiszen a deathrattle vonal variálható, a tech lapok meg az ellenfelek milyenségei szerint változtathatóak.

Nem fogjuk csukott szemmel, háttal ülve a monitornak alázni a 150 %-os winrate-el rendelkező csülkös-babos metapaklikat, de egy kicsit jobb húzással nagy dolgokat vihetünk véghez!

Jó játékot, kellemes hétvégét: Imi

Ez egy kiváló pakli!

11

Gul'Dan HearthstoneUndRDog profilképe

UndRDog (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 5

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 8.6 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőSpirit Bomb x1 1
League of Explorers kaland módDark Peddler x1 2 2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőDarkbomb x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x1 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőVulgar Homunculus x1 2 2 4
Basic szettHellfire x1 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőHooked Reaver x1 4 4 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőLesser Amethyst Spellstone x1 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőRin, the First Disciple x1 6 3 6
Classic szettSiphon Soul x1 6
Classic szettTwisting Nether x1 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Basic szettAcidic Swamp Ooze x1 2 3 2
The Witchwood kiegészítőBaleful Banker x1 2 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDirty Rat x1 2 2 6
Classic szettDoomsayer x1 2 0 7
Whispers of the Old Gods kiegészítőEater of Secrets x1 4 2 4
Whispers of the Old Gods kiegészítőInfested Tauren x1 4 2 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőShroom Brewer x1 4 4 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőThe Darkness x1 4 20 20
Classic szettCairne Bloodhoof x1 6 4 5
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 6 5 5
Hall of Fame szettGenn Greymane x1 6 6 5
The Witchwood kiegészítőMossy Horror x1 6 2 7
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSkulking Geist x1 6 4 6
Hall of Fame szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7
Hall of Fame szettMountain Giant x1 12 8 8
Hall of Fame szettMolten Giant x1 20 8 8

Még több Control Warlock pakli

#1

2020.07.23 10:31

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Nagyon jók ezek a leírások :)

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás