Összes pakli Új pakli

GvG Mind Control

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A pakli alapját gyakorlatilag Amaz új GvG-s paklijából nyertem és ötvöztem azt a régi paklijával.  Már napok óta próbálgatom és fejlesztgetem Casual-ban és talán most ért arra az állapotra, hogy érdemes lehet bemutatni. Volt pár kártya az eredetiben, amit nem tudtam kipótolni sajnos (pl. a második Cabal Shadow Priest), de nem is annyira baj, mert úgy is van mit betenni a helyére, ami ugyan annyira kellendő lehet, mint a kimaradt darab. Ladderen ugyan még nem volt merszem menni vele, de Casualon szépen helytállt már, pl. Ramp druida és Zoo lock ellen is.

A pap nagyon jól járt a GvG-vel szerintem, mert a fontosabb lapok, amiket kapott, azok mind common vagy rare szintűek, így kibontani is egyszerűbb őket, mint egy epic lapot. Esetleg a kraftolás is beleférhet, egy-egy hőn állított Legendaryra gyűjtés közben.

Mivel nincsen olyan lényből sok, amit csak úgy érdemes lenne ledobálni a boardra, ezért igyekezzünk minél több 3-4 manás lényt szerezni a lekeverés alatt. Ezek mellett, még ami ideálisnak tekinthető az a Cleric és a Thoughtsteal. Lehet hogy csak az én mániám, de ha az Auchenai Soulpriest + Circle of Healing közül is droppol egyet, azt is magamnál tartom.

Csak az új lapokra térnék ki inkább:

A pap a Shrinkmeister személyében nagyon jó kombózható lapot kapott. Ha kezünkben van, akkor nem kell már félni egy 4 támadóértékkel rendelkező lény ellen sem, mert nem csak hogy a Shadow Word Painel szedhető le már így is, hanem Cabal Shadow Priestel is az oldalunkra fordíthatjuk tartósan is. Legrosszabb esetben, „csak” az egyik lényünk életét menthetjük meg egy támadás közben.

A Light of the Naaru is nagyon jó kis lap, ha az egyik karakterünket gyógyítjuk, de az nem épül fel teljesen, akkor megidéz egy Lightwardent. Mivel ez is kombózható a hős képességünkel, így 3 manából nem csak hogy gyógyítunk 5 életerőt, hanem még egyből egy 3/2 lényt is idéz nekünk, amit csak tovább buffolhatunk, mondjuk egy Holy Novával. A lap úgy önmagában helyzettől független is használható, de hogy a végeredményében mi a legtöbb, amit kihozunk belőle, az már helyzetfüggő.

A Recombobulator viszont tényleg helyzettől függő lap. Én általában akkor szoktam elsütni, ha egy lényem már fél lábbal a koporsóban áll és már nem tudom megmenteni, akkor érdemes lehet rálőni. Nagyon korrekt kis lap, egy szerintem mindenkép belefér a pakliba.

Velen’s Chosen nagyon jó buffolos lap. A buff amit ad, az főleg az early gameben van nagyobb szerepe, mint a későbbiekben, de a meccs vége felé is jól elsülhet. Egy coin segítségével a 3. körben előhúzni egy 3/7-es Clericet az egy jó biznisz. Törtem a fejem rajta, hogy végül benne hagyjam-e, mert sajnos elég kevés a lény a pakliban. Ha van a kollekcióban Sneed’s Old Shredder, akkor érdemes lehet elgondolkozni a cseréről, mert utóbbi is jól helyt áll a pakliban.

Vol’jin nagyon jó Legendary és nagyon jól beleilleszkedik a Priest stílusába. Nem csak, hogy egy Holy Nova kiséretében süthető el egészen hatékonyan, de az Auchenai Soulpriestel is jól kombózható 1 kör csuszással, csak azt ésszel is kell megtenni. Nem egyszer sütöttem el Auchenai + Circle után a következő körben a Vol’jin + hősképesség kombót, miután kirakott egy nagyobb lényt a board clear után. De ezt persze nem lehet minden kaszt ellen megtenni. Mage/Rogue/Druid ellen nem érdemes, mert 100%, hogy le fogják szedni utána hősképességgel.

Lightbombal is kísérleteztem, de végül úgy döntöttem, hogy kihagyom, mert így is van 4 AOE a pakliban, aminek köszönhetően feleslegessé vált a lap.

14

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 101

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.28 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettCircle of Healing x2 0
Goblins vs Gnomes kiegészítőLight of the Naaru x1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Legacy szettShadow Word: Death x1 2
Legacy szettShadow Word: Pain x2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShrinkmeister x2 2 3 2
Legacy szettThoughtsteal x2 2
Curse of Naxxramas kaland módDark Cultist x2 3 3 4
Legacy szettHoly Nova x2 3
Legacy szettShadow Madness x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőVelen's Chosen x1 3
Legacy szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőVol'jin x1 5 6 2
Legacy szettCabal Shadow Priest x1 6 4 5
Legacy szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Goblins vs Gnomes kiegészítőRecombobulator x1 2 3 2
Legacy szettInjured Blademaster x2 3 4 7
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5

Még több Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás