Összes pakli Új pakli

TGT Mid-Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Mielőtt a pakliról írnék, fontos megemlítenem, hogy én borzasztóan tempó és lény orientált játékos vagyok, ezért igyekszem a különböző Spellekből és side lapokból csak a minimumot magammal vinni a meccsekre. Ennek a paklinak az alapja egy sima Mid-Paladin volt, amivel elég könnyedén, gyakorlatilag 5 meccs alatt felmentem rank 7-ről 5-re. Csak négy új kártyát pakoltam bele a pakliba, mert az alap így is annyira stabil volt, hogy feleslegesnek láttam átépíteni az egészet. Több készen vett és általam kiépített verzió után nekem ez az összeállítás a legkonzekvensebb, a legstabilabb.

Mulligan: Ha sejtjük, ha az ellenfél kontrol alapú paklit használ, akkor ideális mana courve alapján próbáljuk meg a lekeverést összehozni. Erre utaló nyomokat nem csak az ellenfél által használt hős ad, hanem az is, hogy mennyi lapot kever vissza a paklijába. Ekkor a legjobb, ha a Zombie Chow és a Shielded Minibot már nálunk van. A Muster for Battlet csak Druida, Rogue és Warrior ellen érdemes visszakeverni, Mage esetében pedig akkor, ha nem sikerült az első körben felhúzni az alacsony manás lényeinket.

Agresszív paklik esetében pedig mindent keverjünk vissza, ami 3 manán felül van + az Equalityt. Match-up függően a Silver Hand Regent is visszamehet. Hunter és Paladin esetében a Muster for Battlet és a Consecrationt se keverjük vissza. Paladin vs. Paladin match-up esetén valószínűleg az fog nyerni, aki az említett két lapot előbb tudja kijátszani.  

A legtöbb esetben érdemes megtartani az Aldor Peacekeepert is, ha nem sikerül elsőre belehúzni a Chow vagy a Minibot egyikébe. Főleg, ha még a Coin sincs nálunk. Ha már egy 3/2-re rá lehet tenni a harmadik körben, akkor már elég nagy értéket hozott ki magából tempó játékot tekintve.

 

Fontos megemlítenem, hogy nekem nincsen Coghammerem. Ha lenne, akkor játszanám. Viszont nem érzem azt, hogy mindenképpen le kelljen kraftolnom. Valószínűleg az egyik Chowt dobnám ki a helyére.

Gormok the Impaler nem kötelező eleme a paklinak, de a meccsek jelentős részén sikerül kihozni belőle az értéket. 5 olyan lap is van a pakliban, ami rengeteg lényt tud generálni a számunkra a semmiből. (Murloc Knight, Silver Hand Regent, Muster for Battle).  

Sylvanas Windrunner az egyetlen lap, amin még most is gondolkozom, hogy kell-e. Egyelőre azért van benne a pakliban, mert rengeteg a Paladin és a Shaman match-up, amelyek folyamatosan buffolják a lényeinket. Ha nem kap silencet, akkor mindig kihozza magából az értéket. Amúgy meg Big Game Huntert javasolok a helyére.

Hunter és Paladin esetében MINDENT le kell tradelni! Ha ez nem történik meg, akkor könnyedén átgázolnak a paklin, abból az okból kifolyólag, hogy nemes egyszerűséggel, sokkal gyorsabban fel tudják venni a tempót.

Előre leszögezem, hogy habár, ha úgy jönnek a lapok, akkor ki tudja véreztetni az ellenfelet akár 6-7-8 kör alatt is, azonban még sem a smORC jellemző a paklira. Igyekezzünk mindent letradelni ami csak előnyös a számunkra. Rá kell érezni arra a határvonalra, amikor ellehet kezdeni úgy isten igazából ütni az ellenfél arcát. Ez talán a legfontosabb a paklival kapcsolatban.  

Ha valakinek van kérdése, akkor bátran írja meg.

Sok sikert mindenkinek! GL HF!

12

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 101

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.28 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettEquality x1 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShielded Minibot x2 2 2 2
Legacy szettAldor Peacekeeper x2 3 3 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőMuster for Battle x2 3
Legacy szettConsecration x2 4
The Grand Tournament kiegészítőMurloc Knight x1 4 3 4
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőQuartermaster x2 5 2 5
Legacy szettLay on Hands x1 8
Legacy szettTirion Fordring x1 8 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módZombie Chow x2 1 2 3
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Legacy szettIronbeak Owl x1 3 2 1
The Grand Tournament kiegészítőSilver Hand Regent x2 3 3 3
The Grand Tournament kiegészítőGormok the Impaler x1 4 4 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7

Még több Paladin pakli

#1

2015.08.30 15:57

sds profilképe

sds

szerintem gormok helyére jobb lenne egy justicar , de jó pakli.

#2

2015.08.31 07:20

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szerintem meg nem. Így is van annyi token generálóm már, hogy teljesen felesleges. A tempót is jobban vissza fogja. De köszi a tippet! :)

Szerkesztve: 2015.08.31 08:43

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás