Összes pakli Új pakli

Halálhörgés

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziszatok!

Most egy saját készítésű WILD hunter paklit hoztam el nektek. Nem egy megszokott meta pakli az biztos.

Ennek a régi paklimnak az átgondolásáról van szó: https://hearthstonehungary.hu/decks/a-bestiak-halala

A linkelt pakli egy deathrattle/beast hunter. Akkor az az elképzelésem volt, hogy olyan paklit építsek, amiben hasznosítani tudom a Flark's Boom-Zooka-t, meg Kathrena Winterwisp-et. Abba a pakliba még kellettek a beastek. Természetesen jó nagy stattal rendelkező DEATHRATTLE beastek, hogy ha kilövi őket az ágyú akkor nagyot üssenek, és legyen dr képességük, ami miatt marad is valami a boradon. De azóta évek teltek el. Annyi változás történt, hogy az azóta  megjelent kiegészítőkben lévő lapokkal fel tudtam turbózni annyira a paklit, hogy már nem kellenek bele a beastek, mert a hunter kapott olyan lapokat, amikkel az a vonal már feleslegessé vált benne. Persze ebbe is lehetne nagy testű beasteket rakni, de már nagyon sok más eszközhöz is nyúlhatunk, így most kihagytam őket.

Nagyon gondosan van átgondolva, hogy miket tettem bele! Nem véletlenül vannak benne pont ezek és pont annyi amennyi (1 vagy 2 darab). Persze gondolom lehetne rajta javítani, de nem akartam még craftolni, így én ezeket használom benne. Az 5. körtől kezdve indul be igazán a buli. A lények (a 2 db Monstrous Parrot kivételével) 5 manánál indulnak, de hogy addig se haljunk meg vannak benne olcsóbb spellek. Fontos az hogy csak spellek, mert kis lényt NEM lehet ebbe játszani!! A minionoknak nagy testtel kell rendelkezniük a már említett Flark's Boom-Zooka miatt és az azóta belekerült Maxima Blastenheimer miatt is.

Jelen van természetesen Barnes is. A dr lényeket fel is lehet támasztani a 2 db Jewel of N'Zoth-al. 10. körben Feign Death-el játszva nagyon aljas kombó. Nehezen letakarítható, hiszen az egy dolog hogy telepakoljuk az asztalunkat lényekkel, de a 6 lényből 3 még mindig rendelkezik a jóféle képességével, amivel igencsak kellemetlen helyzetbe lehet hozni az ellenfelet.

Továbbá nélkülözhetetlenek a healek, armorok, így azokból is muszály voltam belepakolni pár darabot a pakliba, mert amúgy bedarálnak. Így viszont nem ritka, hogy nevetve 50 hp-val fejezem be a meccset hunter létemre. Győztem már le vele control warriort is!

Próbálgattam az új Vanndar Stormpike-ot, de nem jött be. Nem egy rossz gondolat és simán bele lehet préselni a pakliba, csak én jobbnak ítéltem meg a 2 db Monstrous Parrot-ot. Azokkal a papagályokkal nagyon genya dolgokat lehet művelni.

Ami nekem nincs meg, de bele kéne rakni az N'Zoth, the Corruptor. Dustom igazából lenne rá, de így is elég jó szerintem a pakli. Pontosan nem tudom de bőven 50% felett van a win ratje. Jelenleg platinumnál járok vele.

Ez egy kiváló pakli!

3

afenevigyeel profilképe

afenevigyeel (Golden Common)

BattleTag: #2503

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Létrehozott paklik: 5

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.2 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Hunter lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőCandleshot x1 1 1 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőPlay Dead x1 1
Core szettExplosive Trap x1 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőFeign Death x1 2
Core szettFreezing Trap x1 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőWandering Monster x2 2
Legacy szettAnimal Companion x2 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőFlanking Strike x2 4
United in Stormwind kiegészítőMonstrous Parrot x2 4 3 4
Darkmoon Faire kiegészítőMaxima Blastenheimer x1 6 4 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőSeeping Oozeling x1 6 5 4
The Boomsday Project kiegészítőFlark's Boom-Zooka x1 7
Darkmoon Faire kiegészítőJewel of N'Zoth x2 8

Semleges lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőSpiritsinger Umbra x1 4 3 4
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
The Witchwood kiegészítőRotten Applebaum x2 5 4 6
Core szettCairne Bloodhoof x1 6 5 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
United in Stormwind kiegészítőMo'arg Forgefiend x2 8 8 8
Scholomance Academy kiegészítőPlagued Protodrake x2 8 8 8
Ashes of Outland kiegészítőScrapyard Colossus x2 10 7 7

Még több Hunter pakli

#1

2021.11.21 11:24

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szimpatikus pakli, kár hogy a 2 Hunter legendary és 2 Hunter epic hiányzik hozzá különben tuti kipróbálnám :) Én is játszottam régebben big huntert, nagy beastekkel, szerettem azt a paklit

#2

2021.11.22 13:28

afenevigyeel profilképe

afenevigyeel (Golden Common)

BattleTag: #2503

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

A Flark's Boom Zooka az mindenképp kell bele, aköré építettem a paklit. Asztal takarítás miatt kell bele, mert a Hunter nincsen nagyon eleresztve azzal. Ezzel viszont szinte mindent le lehet takarítani. Maxima is jó bele, mert ebbe a pakliban egy jobb Barnesként funkcionál. Aminek eddig nem túl sok hasznát vettem az Spirit Singer Umbra. Mivel drágák a lények kombózni nem nagyon lehet, ha meg csak úgy kirakom mindig leszedik. A lények amúgy jók benne, sok mindent kipróbáltam, de tapasztalataim alapján ezekkel az igazi. Deathrattle-t támogató lapoknak (olcsóbbító, duplázó stb) nincs haszna, azokat is próbáltam. Egyedül Umbra cseréjét ajánlom N'Zoth-ra, meg persze a spellekkel is lehet variálni, ott van lehetőség még bőven.

Szerkesztve: 2021.11.22 13:28

#3

2021.11.22 15:10 | Válasz: (#2) afenevigyeel (Golden Common) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Sajna most nincs dustom ilyesmire (meg másra se nagyon :D) úgyhogy addig marad a sajátom (https://hearthstonehungary.hu/decks/big-secret), de jó ilyen ötletes paklikat látni.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás