Összes pakli Új pakli

Hybrid Otk

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek, a már egészen jól ismert otk paladin, sárkányos verzióját!

Nos, az alap verziónak az egyetlen célja, a 4 lovas összehozása, bár nagy szerencsével nélkülük is megnyerhetik a játékot pl aggro paklik ellen. A lényeg hogy más-más kontrol paklikat könnyedén elvernek , ha nem nézzük a velenes malygosos priesteket, vagy 1-2 kingsbane rugót ( ami végülis nem is az ). Nyilván itt is beüthetnek a szerencsétlen esetek, hogy a 28. lap az ebon pala, vagy 4-5 körön keresztül ugyan azokat a lovasokat idézgeted. 

A lényeg hogy ebben a verzióban, nem csak védekezel, hanem nyomást is gyakorolsz az ellenfeledre, miközben ugyanúgy megnyerheted a játékot hero powerrel, csak lassabban.

Fontos kiemelni néhány dolgot: 

Crystalsmith Kangor-t önmagában csak aggro paklik ellen kell kijátszani ha nincs még a kézben a Flash of Light, amúgy ha ellenfelünk nem az, érdemes tartogatni a nagyobb heal dózisért.

Mivel nincs sok 1 támadóértékű lényünk, bőven elég egy Crystology-t betenni, és érdemes kezdőkézben hagyni. 2 manáért 2 laphúzás jó üzlet!

Equality tökéletes kombó Consecration-nel Dragonmaw Scorcher-el vagy Primordial Drake-el.

A kaszt új lapja az Immortal Prelate összességében egy olyan lény, aki főleg a játék végén hoz hasznot. Kijátszása főleg akkor ajánlott amikor a kézben van a Spikeridged Steed, vagy tereptisztítás után, akár hero power mellé.

Stonehill Defender ajánlott a kontol Palába, nem csak azért mert ki lehet sajtolni vele jó cuccokat ( Nekem volt már hogy: Tirion Fordring, The Lich King , Sunkeeper Tarim-ot ajánlotta fel! ), hanem azért is mert 1 támadóereje miatt húzható a Crystology-val.

Önnmagában is hasznos lehet a Consecration, vagy akár a Shrink Ray vagy Equality kombinációval. Ha szorulna a hurok és pont 3 életük van az elleneknek, és nincs más, még 9 manáért a Dragonmaw Scorcher-el is használható.

Truesilver Champion örök palaklasszis kártya, 4 sebzés, kis heal, pont elegendő a legtöbb lény kipingelésére.

Primordial Drake Board clear és taunt, még mindig használható, és a magas manaköltsége miatt, egyhamar nem játszod ki, aminek az előnye hogy a Firetree Witchdoctor ad egy varázslatot. Ha lehet, akkor még egy Spikeridged Steed vagy más buff, ha nem, akkor valami heal-képességet, végülis az Avenging Wrath se rossz opció. Érdemes kiemelni, hogy az új dokit ne hagyjuk a kezdőkézben, ugyanis a 4 sárkány nem olyan sok, érdemes őket behúzni előbb.

Lynessa Sunsorrow már akkor betérül, ha csak 1 Spikeridged Steed et lőttél el, pláne ha 3-mat vagy 4-et! xd

Uther of the Ebon Blade ő a győzelmünk záloga, amint lehet ki kell játszani, és idézgetni a pacikat. Crystalsmith Kangor megduplázza a lifesteal-t. Az ooze-ok veszélyt jelentenek, de ha már leszedték a Truesilver Champion-t nincs mitől félni.

És nemutolsó sorban a Shirvallah, the Tiger 4-5 manáért cserében pusztít és heal-el. (akár 0 mana) (Ha korábban kisajtoltál egy Holy Wrath-ot akkor bizony 25 sebzést is tolhatunk az ellenfelülnk képébe, mondjuk a rációja 0.0101323% vagy valami ilyesmi :D )

A legfontosabb ebben a pakliban, hogy az Ancient Brewmaster-t vagy a Zola the Gorgon-t aggrók ellen: Odd pala, Keleshes Zoolock, akár még Even Shaman, NEM érdemes a lovasokat visszaküldeni. Inkább Shirvallah, the Tiger vagy Lynessa Sunsorrow, de még a sárkányok vagy a Stonehill Defender is hasznosabb azoknál a szituációknál.

A Spell hunternél Secretes hunternél is inkább a 4 lovassal kell próbálkozni, azok veszélyesek de defenzív játékkal megfoghatók!

 

 

 

Ez egy kiváló pakli!

5

Prince Arthas HearthstoneVasPaladin profilképe

VasPaladin (Epic) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 36

365 napon belül: 12

Átlagos értékelés: 3.22 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőCrystology x1 1
The Boomsday Project kiegészítőCrystalsmith Kangor x1 2 1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőFlash of Light x2 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőImmortal Prelate x2 2 1 3
Legacy szettEquality x2 3
Legacy szettConsecration x2 4
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
The Boomsday Project kiegészítőShrink Ray x2 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSpikeridged Steed x2 6
Kobolds & Catacombs kiegészítőLynessa Sunsorrow x1 7 1 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőUther of the Ebon Blade x1 9 5
Rastakhan's Rumble kiegészítőShirvallah, the Tiger x1 25 7 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőFiretree Witchdoctor x2 2 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőStonehill Defender x2 3 1 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
Legacy szettAncient Brewmaster x2 4 5 4
Rastakhan's Rumble kiegészítőDragonmaw Scorcher x2 5 3 6
Journey to Un'Goro kiegészítőPrimordial Drake x2 8 4 8

Még több Control Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2018.12.16 17:32

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Tetszik, hogy mindig több választásunk is lehet, nem kell kizárólag ezerrel mennie a húzásnak meg az asztal törlésnek. Meg egész szépen össze illenek a lapok, méghozzá sokféleképpen. Igen, a Stonehill Defender-t titkon mindig is a Paladin-nak tervezték, undorító miket lehet vele kapni, és azt érzem ez a Firetree Witchdoctor-ral sem lesz másképp a rotációig.

Így hogy nem használsz Call to Arms-ot nem gondoltál arra, hogy az Ancient Brewmaster-ek helyett inkább az ifjabb Youthful Brewmaster-eket vigyed? Annyi az egész, hogy mellette több manád maradna kombózni: mondjuk ha visszaveszel vele egy lovast, akkor 4 helyett 6 mana marad, abból kimehet vele egy Spikeridged Steed, vagy egy Equality + Consecration. Meg nagyon jó lap a Spikeridged Steed, de biztos elég ennyi a buff-ra izgulós lapok használatához? (Értem, hogy a boszidoki ezen is tud segíteni, de akkor is).

Viszont nem vagyok pala szakértő, és attól tartok egy hamar nem is fogom tudni kipróbálni. De innen látatlanba tök jól néz ki, szép munka.

Szerkesztve: 2018.12.17 09:22

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2018.12.16 18:47

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Epic) - Közösségépítő

Köszi, amúgy gondoltam a Youthful Brewmaster-ra, és biztos jobban lehetne vele kombózgatni, viszont túl sok lenne a 2 drop és ahhoz viszonyítva talán kevés a laphúzás. Az Ancient Brewmaster meg nagyobb fenyegetés, lehet elherdálnak rá jobb spelleket.

Igen sajna kevés a Buff, ha betennék akkor szóba jöhetne a Potion of Heroism csak Wild Pyromancer híján annyira nem jó, vagy a Blessing of Kings ami amúgy nem rossz, mégjobban felturbózná az Immortal Prelate-et, olcsóbbítaná a Shirvallah, the Tiger-t és + buff Lynessa Sunsorrow-ra. Nem rossz, nekem egyedül az a bajom vele hogy nem defenzív lap, de végülis  adott szituba meg jól jön......a dilemma :D

#3

2018.12.16 20:02

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Az új epic nincs még meg, amúgy kipróbálnám, majd ha megszerzem őket sort kerítek rá, Zola meg amúgy is napirenden van mert elég erős és sokfelé játszható lap.

Bár a buffokon majd én is elfondolkozok ha csinálom a paklit, mert a Steedekkel nem biztos hogy mindig meg lehet várni az Immortal Prelate-ket, de majd a gyakorlatban kiderül.Lassú meccseken végtelen értéknek jó lehet, aggro ellen meg úgyis máshogy kell játszani meg ők silencelnek is.

Szerkesztve: 2018.12.16 20:39

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás