Összes pakli Új pakli

Kaleidosaurus

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!  

Mivel is játszunk ha már unjuk az odd-even paladint, melyek azért valljuk meg igen jó teljesítenek és magas győzelmi arányokat érnek el. Természetesen dobjunk össze egy paklit a legrosszabb quest köré, The Last Kaleidosaur ezzel az összeállítással meglephetjük az ellenfelet, illetve magunkat is mert korántsem garantált a siker. A quest lényege nyomjunk el 6 buff-ot bármilyen lényünkre, és megkapjuk Galvadon-t melyet 5 manáért kijátszva, felturbózhatunk 5 adapt-al és reménykedhetünk hogy az ellenfelünknél nincs silence lap, mert ha igen, akkor a következő körben, készíthetjük a papírzsebkendőt és hullathatjuk könnyeineket. Az összeállítás, szinte követeli a pakliba Lynessa Sunsorrow -t akit a sok buff után kijátszva gigantikus méretüre növekedhet, ha nincs rá az ellenfélnek megoldása akkor instant win. Az esetek többségében azonban lesz, rá megoldás, tehát szintén egy halott ügy. Rendben, de akkor hogyan képes ez deck egyáltalán nyerni. Ha nagyon a fejünkre nő az ellenfél, akkor príma sortisztító megoldások vannak a deckben, Equality + Consecration ill.  Equality + Wild Pyromancer adtam még a deckhez, 4 lapot melyel Divine Shiled et tudunk tenni a minionjainkra, mely trédelésnél komoly előnyt jelent. Valamint arról sem feledkezzünk meg hogy a buffolásokkal igen komoly nyomás alá helyezzünk ellenfelünket, melyet valahogyan kezelniük kell. Igazán bármit buffolhatunk, akár, a kis katonáinkat is, de mi igazán a Paragon of Light szeretjük buffolni, mert abból tudunk igazán nagy értéket kihozni.

Nézzük mit szeretnénk kezdő kézbe: Righteous ProtectorParagon of LightEqualityWild Pyromancer, Argent Protector szintén jó választás, + valamilyen buff, vagy Truesilver Champion.  Körülbelül mindenki ellen jó lehet. Azt azért megemlíteném, hogy az aggro deckek többsége 5-6 kör alatt bedarál, ott jóval kevesebb az esélyünk, de ez adja a játék szépségét.

Összegzés: Csak olyanok próbálják, akik változatosságra, vágynak vagy unják, a megszokottat. Nem garantált a siker, a meglepetés ereje azonban működhet. Aki nem rendelkezik a lapokkal szintén nem ajánlom, mert alapvetően ez egy Tier sokadik pakli.

Végezetül álljon it egy mérkőzés: Kaleidosaurus Vs. Spell hunter https://hsreplay.net/replay/jXi9bpDTJmb4RPdEN9JwKB

Mindenkinek jó szórakozást.!

 

Ez egy kiváló pakli!

10

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 92

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.35 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Paladin lapok (28 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBlessing of Might x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRighteous Protector x1 1 1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőThe Last Kaleidosaur x1 1
Legacy szettArgent Protector x2 2 3 2
Legacy szettEquality x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőPotion of Heroism x2 2
The Witchwood kiegészítőSound the Bells! x2 2
Legacy szettAldor Peacekeeper x1 3 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőBenevolent Djinn x1 3 2 4
Legacy szettConsecration x2 3
Legacy szettDivine Favor x1 3
The Witchwood kiegészítőParagon of Light x2 3 2 5
Legacy szettBlessing of Kings x2 4
Legacy szettTruesilver Champion x1 4 4 2
Legacy szettBlessed Champion x1 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSpikeridged Steed x2 6
Kobolds & Catacombs kiegészítőLynessa Sunsorrow x1 7 1 1
The Witchwood kiegészítőSilver Sword x1 8 3 4
Legacy szettTirion Fordring x1 8 8 8

Semleges lapok (2 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2

Még több Paladin pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás