Összes pakli Új pakli

Legend deathrattle

Ugrás a pakli lapjaihoz

Üdv mindenkinek!

Az előző szezonban meglett a legend és úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek melyek voltak azok a deckek amiket használtam.

Először ezt a deathrattle tempo priestet prezentálom ami nem az én agyszüleményem természetesen, hiszen látni ilyen paklikat már hetek óta. Nekem az egyik barátom mutatta, hogy próbáljam ki mert erős deck és (bár eleinte nem hittem neki és szinte komolyan sem vettem) be is igazolódott.

Lekeverése egyszerű, szinte minden ellen keressük az undertaker, zombie chow, loot hoarder,(esetleg dark cultist ha nálunk van a coin) lapokat de az sem baj ha egy injured blademaster, circle of healing, northshire cleric trióval örvendeztet meg minket a rendszer.

A pakli majdhogynem aggroként is alkalmazható ha jól jönnek a lapok és ez a folyamatos nyomás az amivel ellenfelünk nem fog tudni mit kezdeni, hiszen tradelés után healeljük lényeinket, ha pedig valami masszív aoe áldozatává válnak akkor az addig húzott lapokkal és tempóelőnyünkkel folytatjuk tovább.

Felhívnám a figyelmet a zombie chow-ra ami ha később kerül a kezünkbe akkor is lehet nyerő lap ugyanis auchenai soulpriest-el és circhle of healing-el párosítva 10 sebzést tud bevinni arcba ami pl az ősi counter handlock ellen hasznunkra válhat.

Ez a pakli tökéletes a mostani aggrok ellen és a control matchupokban is megállja a helyét. Warrior és a már említett handlock bizonyulhat kemény diónak de nem feltörhetetlennek.

Mivel nekem Vol'jin-em nem volt, ezért került be helyette a második sludge belcher, de bárki a saját szájíze szerint berakhat/kivehet belőle 1-2 lapot. Ügyeljünk a northshire cleric-re hiszen ez a mi fő laphúzónk és butaság lenne egy druid/sámán/warlock/wari ellen kirakni az első körben mert több mint valószínű, hogy leszedik. Eme lap első körös kijátszásának értéke akkor nőhet meg, ha rakunk rá power word: shield-et vagy hunter/paladin ellen vagyunk ami 90%ban nem tud mit kezdeni vele a második körig.

Röviden ennyi lenne az első pakli, még várható egy zoolock, hunter és egy midrange shaman. Ha bárkinek bővebb, részletesebb leírás kell akkor írjon rám itt, vagy nézze a streamem ahol szinte csak ezekkel játszok http://www.twitch.tv/uhrigellehhr

Észrevételeket kommentbe, íráshibákért elnézést :D

26

Anduin Wrynn HearthstoneUhri profilképe

(Common)

BattleTag: Uhri#2811

Pro játékos

Létrehozott paklik: 6

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 21.17 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Circle of Healing x2 Spell 0
Northshire Cleric x2 Lény 1 1 3
Power Word: Shield x2 Spell 1
Naxxramas kaland módDark Cultist x2 Lény 3 3 4
Shadow Word: Death x1 Spell 3
Thoughtsteal x2 Spell 3
Auchenai Soulpriest x2 Lény 4 3 5
Holy Nova x1 Spell 5
Cabal Shadow Priest x1 Lény 6 4 5
Mind Control x1 Spell 10

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Naxxramas kaland módUndertaker x2 Lény 1 1 2
Naxxramas kaland módZombie Chow x2 Lény 1 2 3
Loot Hoarder x2 Lény 2 2 1
Injured Blademaster x2 Lény 3 4 7
Spellbreaker x1 Lény 4 4 3
Naxxramas kaland módLoatheb x1 Lény 5 5 5
Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 Lény 5 3 5
Sylvanas Windrunner x1 Lény 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 Lény 7 7 7

Még több Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás