Összes pakli Új pakli

Legend deathrattle

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv mindenkinek!

Az előző szezonban meglett a legend és úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek melyek voltak azok a deckek amiket használtam.

Először ezt a deathrattle tempo priestet prezentálom ami nem az én agyszüleményem természetesen, hiszen látni ilyen paklikat már hetek óta. Nekem az egyik barátom mutatta, hogy próbáljam ki mert erős deck és (bár eleinte nem hittem neki és szinte komolyan sem vettem) be is igazolódott.

Lekeverése egyszerű, szinte minden ellen keressük az undertaker, zombie chow, loot hoarder,(esetleg dark cultist ha nálunk van a coin) lapokat de az sem baj ha egy injured blademaster, circle of healing, northshire cleric trióval örvendeztet meg minket a rendszer.

A pakli majdhogynem aggroként is alkalmazható ha jól jönnek a lapok és ez a folyamatos nyomás az amivel ellenfelünk nem fog tudni mit kezdeni, hiszen tradelés után healeljük lényeinket, ha pedig valami masszív aoe áldozatává válnak akkor az addig húzott lapokkal és tempóelőnyünkkel folytatjuk tovább.

Felhívnám a figyelmet a zombie chow-ra ami ha később kerül a kezünkbe akkor is lehet nyerő lap ugyanis auchenai soulpriest-el és circhle of healing-el párosítva 10 sebzést tud bevinni arcba ami pl az ősi counter handlock ellen hasznunkra válhat.

Ez a pakli tökéletes a mostani aggrok ellen és a control matchupokban is megállja a helyét. Warrior és a már említett handlock bizonyulhat kemény diónak de nem feltörhetetlennek.

Mivel nekem Vol'jin-em nem volt, ezért került be helyette a második sludge belcher, de bárki a saját szájíze szerint berakhat/kivehet belőle 1-2 lapot. Ügyeljünk a northshire cleric-re hiszen ez a mi fő laphúzónk és butaság lenne egy druid/sámán/warlock/wari ellen kirakni az első körben mert több mint valószínű, hogy leszedik. Eme lap első körös kijátszásának értéke akkor nőhet meg, ha rakunk rá power word: shield-et vagy hunter/paladin ellen vagyunk ami 90%ban nem tud mit kezdeni vele a második körig.

Röviden ennyi lenne az első pakli, még várható egy zoolock, hunter és egy midrange shaman. Ha bárkinek bővebb, részletesebb leírás kell akkor írjon rám itt, vagy nézze a streamem ahol szinte csak ezekkel játszok http://www.twitch.tv/uhrigellehhr

Észrevételeket kommentbe, íráshibákért elnézést :D

26

Uhri profilképe

Uhri (Diamond Common)

BattleTag: Uhri#2811

Pro játékos

Létrehozott paklik: 7

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 19.14 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettCircle of Healing x2 0
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Legacy szettShadow Word: Death x1 2
Legacy szettThoughtsteal x2 2
Curse of Naxxramas kaland módDark Cultist x2 3 3 4
Legacy szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
Legacy szettHoly Nova x1 4
Legacy szettCabal Shadow Priest x1 6 4 5
Legacy szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módUndertaker x2 1 1 2
Curse of Naxxramas kaland módZombie Chow x2 1 2 3
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Legacy szettInjured Blademaster x2 3 4 7
Legacy szettSpellbreaker x1 4 4 3
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 5
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7

Még több Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás