Összes pakli Új pakli

Lelkes sárkányok varázslatai

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Engedjétek meg hogy bemutassak nektek egy szigorúan fun priest decket. Ha unjátok a standardot, vagy kihívásra vágytok, esetleg rng-sus megáldott titeket, és nem féltek a perzselő babadühtől mely némely vereség esetén következhet be lelki virágotokban, akkor bátran ajánlom ezt a paklit.

Az alapelképzelés egy kontrol alapú játék, az ellenfél felörlése, majd a velős, gyümölcshúsban gazdag értékek kinyerése mely által az ellenfél megkeresi a jobb alsó sarkot.

Persze ez nem könnyű manapság, főleg mikor elszaporodnak a végtelen értéket termelő paklik.

No de lássuk miből élünk.:

Mulligan alaphelyzetben / Control :  Northshire Cleric  Radiant Elemental  Power Word: Shield  Shadow Visions  Dragon Soul

Ha aggro az ellenfelünk, érdemes lehet még megtartani : Spirit Lash ,  Divine Hymn Coin birtokában curve-ön:  Excavated Evil 

 

A tervünk bővebben az, hogy a boardot uralva, magunkat folyamatosan gyógyítva, olcsó spelleket kijátszva sárkányokat szabadítsunk ellenfelünkre a Dragon Soul-t használva. A spellek kedvezményes áráról a Radiant Elemental fog gondoskodni. Az olcsó varázslátok jól szinergizálnak Lyra the Sunshard-al és a kettő  Arcane Giant-el. Laphúzás mechanikailag a jó öreg mezítlábas Northshire Cleric +  Power Word: Shield kombináció lehet segítségünkre. Ha ellepi a boardot az aids.. sebaj! A pakli nem nélülözi a megoldásokat rá : 2 x Excavated Evil , 2 x Spirit Lash , 1 x  Dragonfire Potion is a rendelkezésünkre állhat. Hogy miért nem  Lightbomb a sárkányos cucc helyett? Előbbi nem bántja a kitermelt sárkányainkat, cserébe ötöt minden kívülállónak kioszt. Igaz a többi sárkányt használó ellenfelünket pont nem fogja meghatni. Továbbá ha a méretbeli különbségek megszaladnának az ellenfél javára a játék későbbi fázisaiban a páston Shadowreaper Anduin még megmenthet minket. Ja és ha már varázslatok..   ..csakhogy teljes legyen a fiesta itt van nekünk Medivh, the Guardian. Igaz, ő inkább a drágább varázslatokkal érendő meg kijátszani, de épp erre a huncutságra, és a lassabb ellenfeleink lelki bántalmainak fokozásra van ott a lapjaink között 2 x  Free From Amber.  Ha minden kötél szakad, ha már csak a világ nyolcadik csodája segíthet rajtad, ha úgy érzed, hogy Brode szelleme nem veled, hanem rajtad nevet, akkor nincsen más hátra, mint kijátszani a legöregebb istent :  Yogg-Saron, Hope's End -t .

A pakli összetétel koránt sem kőbe vésett :  Grave Horror is jó lehet bele ha úgy ítéljük meg, Arcane Giant helyett vagy esetleg mellé (annak aki szeret nagyon veszélyesen élni). Az Extra Arms fixen ad még egy varázslatot, és buffot az egyik lényünknek, de helyette jó lehet akár Shadow Madness is vagy hasonló jellegű spell az Unidentified ElixirMedivh, the Guardian egy plusz nyalánkság + fun faktor de ha esetleg nincsen meg, az se gond. Arcane DynamoSummoning Stone is ízlés szerint beilleszthető a deckbe. Gilded Gargoyle -ban lehet még potenciál a Coin miatt illetve Gadgetzan Auctioneer-ben a laphúzó mechanikája miatt.
Szóval lehet itt még bőven gyurmázni a koncepión.

Legend ezzel a paklival biztos nem leszel, de mókázásra mindenképpen ajánlom azoknak kik erős idegzetűeknek és esetleg mindig Curve-on húznak ! ;) No meg persze mindenki másnak is.

Ez egy kiváló pakli!

9

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 28

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 6.57 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettSilence x1 0
Journey to Un'Goro kiegészítőBinding Heal x1 1
Legacy szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőPsionic Probe x1 1
The Witchwood kiegészítőDivine Hymn x1 2
Journey to Un'Goro kiegészítőRadiant Elemental x2 2 2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőShadow Visions x2 2
Legacy szettShadow Word: Death x1 2
Legacy szettShadow Word: Pain x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSpirit Lash x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőDragon Soul x1 3 0 3
The Boomsday Project kiegészítőExtra Arms x1 3
Journey to Un'Goro kiegészítőLyra the Sunshard x1 4 3 5
Legacy szettMass Dispel x1 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDragonfire Potion x1 5
League of Explorers kaland módExcavated Evil x2 5
Journey to Un'Goro kiegészítőFree From Amber x2 7
Knights of the Frozen Throne kiegészítőShadowreaper Anduin x1 8 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
one Night in Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 8 7 7
Whispers of the Old Gods kiegészítőYogg-Saron, Hope's End x1 10 7 5
one Night in Karazhan kaland módArcane Giant x2 12 8 8

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás