Összes pakli Új pakli

Lelkes sárkányok varázslatai

Sziasztok!

Engedjétek meg hogy bemutassak nektek egy szigorúan fun priest decket. Ha unjátok a standardot, vagy kihívásra vágytok, esetleg rng-sus megáldott titeket, és nem féltek a perzselő babadühtől mely némely vereség esetén következhet be lelki virágotokban, akkor bátran ajánlom ezt a paklit.

Az alapelképzelés egy kontrol alapú játék, az ellenfél felörlése, majd a velős, gyümölcshúsban gazdag értékek kinyerése mely által az ellenfél megkeresi a jobb alsó sarkot.

Persze ez nem könnyű manapság, főleg mikor elszaporodnak a végtelen értéket termelő paklik.

No de lássuk miből élünk.:

Mulligan alaphelyzetben / Control :  Northshire Cleric  Radiant Elemental  Power Word: Shield  Shadow Visions  Dragon Soul

Ha aggro az ellenfelünk, érdemes lehet még megtartani : Spirit Lash ,  Divine Hymn Coin birtokában curve-ön:  Excavated Evil 

 

A tervünk bővebben az, hogy a boardot uralva, magunkat folyamatosan gyógyítva, olcsó spelleket kijátszva sárkányokat szabadítsunk ellenfelünkre a Dragon Soul-t használva. A spellek kedvezményes áráról a Radiant Elemental fog gondoskodni. Az olcsó varázslátok jól szinergizálnak Lyra the Sunshard-al és a kettő  Arcane Giant-el. Laphúzás mechanikailag a jó öreg mezítlábas Northshire Cleric +  Power Word: Shield kombináció lehet segítségünkre. Ha ellepi a boardot az aids.. sebaj! A pakli nem nélülözi a megoldásokat rá : 2 x Excavated Evil , 2 x Spirit Lash , 1 x  Dragonfire Potion is a rendelkezésünkre állhat. Hogy miért nem  Lightbomb a sárkányos cucc helyett? Előbbi nem bántja a kitermelt sárkányainkat, cserébe ötöt minden kívülállónak kioszt. Igaz a többi sárkányt használó ellenfelünket pont nem fogja meghatni. Továbbá ha a méretbeli különbségek megszaladnának az ellenfél javára a játék későbbi fázisaiban a páston Shadowreaper Anduin még megmenthet minket. Ja és ha már varázslatok..   ..csakhogy teljes legyen a fiesta itt van nekünk Medivh, the Guardian. Igaz, ő inkább a drágább varázslatokkal érendő meg kijátszani, de épp erre a huncutságra, és a lassabb ellenfeleink lelki bántalmainak fokozásra van ott a lapjaink között 2 x  Free From Amber.  Ha minden kötél szakad, ha már csak a világ nyolcadik csodája segíthet rajtad, ha úgy érzed, hogy Brode szelleme nem veled, hanem rajtad nevet, akkor nincsen más hátra, mint kijátszani a legöregebb istent :  Yogg-Saron, Hope's End -t .

A pakli összetétel koránt sem kőbe vésett :  Grave Horror is jó lehet bele ha úgy ítéljük meg, Arcane Giant helyett vagy esetleg mellé (annak aki szeret nagyon veszélyesen élni). Az Extra Arms fixen ad még egy varázslatot, és buffot az egyik lényünknek, de helyette jó lehet akár Shadow Madness is vagy hasonló jellegű spell az Unidentified ElixirMedivh, the Guardian egy plusz nyalánkság + fun faktor de ha esetleg nincsen meg, az se gond. Arcane DynamoSummoning Stone is ízlés szerint beilleszthető a deckbe. Gilded Gargoyle -ban lehet még potenciál a Coin miatt illetve Gadgetzan Auctioneer-ben a laphúzó mechanikája miatt.
Szóval lehet itt még bőven gyurmázni a koncepión.

Legend ezzel a paklival biztos nem leszel, de mókázásra mindenképpen ajánlom azoknak kik erős idegzetűeknek és esetleg mindig Curve-on húznak ! ;) No meg persze mindenki másnak is.

Ez egy kiváló pakli!

8

priest HearthstoneUndRDog profilképe

(Golden Common)

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 2

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 8.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Silence x1 Spell 0
Journey to UnBinding Heal x1 Spell 1
Northshire Cleric x2 Lény 1 1 3
Power Word: Shield x2 Spell 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőPsionic Probe x1 Spell 1
The Witchwood kiegészítőDivine Hymn x1 Spell 2
Boomsday Project kiegészítőExtra Arms x1 Spell 2
Journey to UnRadiant Elemental x2 Lény 2 2 3
Journey to UnShadow Visions x2 Spell 2
Shadow Word: Pain x1 Spell 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSpirit Lash x2 Spell 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőDragon Soul x1 Fegyver 3 0 0
Shadow Word: Death x1 Spell 3
Mass Dispel x1 Spell 4
League of Explorers kaland módExcavated Evil x2 Spell 5
Journey to UnLyra the Sunshard x1 Lény 5 3 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDragonfire Potion x1 Spell 6
Journey to UnFree From Amber x2 Spell 8
Knights of the Frozen Throne kiegészítőShadowreaper Anduin x1 Hős kártya 8 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 Lény 8 7 7
Whispers of the Old Gods kiegészítőYogg-Saron, Hope's End x1 Lény 10 7 5
Karazhan kaland módArcane Giant x2 Lény 12 8 8

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás