Összes pakli Új pakli

MillTervDruid

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A miniset első druid lapja megjelenésekor rákattantam a mill druidra. Először 30 lapos pakliban gondolkodtam. Minél előbb jöjjenek fel a szükséges lapok, a paklit megtoldom Northshire Farmer + Selfish Shellfish kombóval, meg Ambassador Faelin-nel, így az ellenfél összesen 16 lappal (két kagyló, plusz még hat) húzza túl magát. Meg még amit szíveskedik húzni pluszban, amíg be nem indítom a verklit. Addig meg gyógyulok Boomkin-nel és Spice Bread Baker-rel, úgyis lesz sok lap kézben. Na ez nem működött, mert szinte kizárólag mech magek, aggro druidok és murlockok jöttek szembe és ronggyá vertek. Meg persze újra kiderült, hogy jobb leszedni az ellenfél lényét, mint egyet gyógyulni, aztán újabb sebzéseket bekapni.

A következő verzió egy 30 lapos aggro token druid pakli volt, megtoldva a mill lapcsoporttal. Ez az első körökben szépen működött, többnyire lefeleztem az ellenfél életpontját és uraltam a harcteret. A középjátékig, ott aztán kifulladtak a kissé bicegős token lényeim és az ellenfél módszeresen túlpakolt engem. A mill itt nem segített, leütöttek nagy lényekkel.

Kissé nagyobb, de még olcsó lényekre váltottam. A naga szinergia adta magát, mert amúgy is volt Vicious Slitherspear és Herald of Nature a pakliban. Két dolgot be kell vallanom. Egyrészt az utóbbi 15-20 csatában rohampaklinak színét sem láttam, így nem tudok beszámolni az ellenük való hatékonyságról. A másik, hogy a mill a csaták (jav: győzelmek) legfeljebb harmadát döntötte el. Többnyire a jól felpimpelt Sire Denathrius, ritkábban a buffolt lényeim tették lehetővé a győzelmet.

Azt tartsátok észben, hogy az Ashen Elemental csak akkor okoz sebzést laphúzáskor, ha tényleg fel is tudja húzni az ellenfél. Tele kéznél, lap megsemmisülés esetén nem sebez!

A teszt holnap folytatódik, remélem jönnek majd szembe token druidok és a nagy mumus, a mech mage. 

2

CamoDarkBlue profilképe

CamoDarkBlue (Golden Common)

Létrehozott paklik: 29

365 napon belül: 16

Átlagos értékelés: 1.41 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Aquatic Form x2 0
United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x2 1 1 1
Core szettLiving Roots x2 1
United in Stormwind kiegészítőSow the Soil x2 1
Dew Process x2 2
United in Stormwind kiegészítőJerry Rig Carpenter x2 2 2 1
Forged in the Barrens kiegészítőThorngrowth Sentries x2 2
Herald of Nature x2 3 3 3
Seaweed Strike x2 3
Flipper Friends x2 5
Scale of Onyxia x2 7
Topior the Shrubbagazzor x1 7 5 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vicious Slitherspear x2 1 1 3
Murkwater Scribe x2 2 3 2
Ashen Elemental x2 3 2 4
Crushclaw Enforcer x2 3 3 4
United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x2 3 3 3
Prince Renathal x1 3 3 4
Treasure Guard x2 3 1 5
Selfish Shellfish x2 4 7 7
United in Stormwind kiegészítőCornelius Roame x1 6 4 5
Sire Denathrius x1 10 10 10

Még több Midrange Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás