Összes pakli Új pakli

Nagyban Játszunk

Minden információCsak a pakli lapjai

ÜDVÖZLETEM!

Egy erős vörös színnel kezdem a pakli leírását.

Átváltok inkább erős ciánra. Na  szóval. A pakli arról szól, hogy kipattintsuk de tüstént a paklinkból azokat a lapokat, amik a paklinkban pihennek arra várva, hogy valaki vagy valami kiszabadítsa őket a pakli fogságából és a csatamazőn bizonyíthassa erejét. Igen, észrevettem, hogy a pakli szó kicsit többször szerepelt ebben az egy mondatban, mint kellett volna, igyekszem ezt a későbbiekben korrigálni. Megértésüket előre is köszönöm! Váltsunk színt, oké?

Erős kék, azta mindenit! Na most már a lényegre térek, csak megint színt váltok, mert ez nagyon nem tetszik.

Armorra rengeteg lappal szert tehetünk, ez fontos eleme a paklinak. 2 Shield Block, 2 Alley Armorsmith, 2 Unidentified Shield, Scourgelord Garrosh. Ez nem tűnik soknak, de higgyétek el, szépen fel lehet tápolni magunkat páncéllal, főleg ha a Unidentified Shield 15 armort ad. Beszéljünk azokról a lapokról is, amiknek köze van az armorhoz, de nem adnak armort. 2 db Shield Slam: remek leszedések a kontroll warriornak. Bladed Gauntlet: remek fegyver, szinte bármit leszedünk vele páncélszámunk függvényében. Én jobban adom ezt a lapot, mint a Gorehowl-t. 2 db Gemstudded Golem: 6 manáért 5/9 taunt, nagyon okés és 5 armor felett támadni is tud, amit ezzel a paklival nem nehéz elérni. De ha nem is tud támadni, tökéletes védelmet nyújt. Geosculptor Yip: nagyon szeretem ezt a lapot, bátran ajánlom mindenkinek. Próbáljátok csak ki. Na de nézzük meg még mi minden van ebben a ...pakliban. Kéne valami más szót találnom a pakli szó helyett, mert már én unom leírni. Színváltás következik!

Egyéb leszedések: sérült egységek ellen bevethetünk egy Execute-ot és két Sleep with the Fishes-t az aggro ellen, vagy ha tömeget akarunk írtani. Aludj a halakkal genyó! Ja meg van egy Brawl-unk is, néha egy kis csetepaté megoldja a problémákat. A Blood Razor-al is lehet fűrészelni az ellent, jó kis előkészítés pl. Rotface erejének kiaknázásához is, vagy az előbb említett aludj a halakkal, köcsög!-höz. Ja nem, genyó volt. Ahogy jólesik, csak nyugodtan, használjátok egészséggel. A hal amúgy is egészséges, ugyebár. De Miles Teg ezt a témát jobban vágja. Fegyvereink a következőek: ugye a fűrész, nem írom le mégegyszer a nevét, na jó, leírom Blood Razor, kettő is van belőle, akkor ott van a a Bladed Gauntlet, na meg hoppá, egy legendás cucc, Woecleaver! Ezzel aztán ki lehet szabadítani bitang lényeket a...csomagunkból. Inkább maradok a pakli szónál, ha nem gond.

Jaj, sietnem kell, elkések a munkából. A fegyverek kijátszása jutalommal járhat, akár 3 gólemmel is: Lesser Mithril Spellstone. Ebből 1 elég szerintem. Mi van még itt... The Lich King- jó kis lap, szeretem. Y'Shaarj, Rage Unbound: mikor kap recruit kulcsszót? Klassz lap, amennyire nem volt népszerű az old godos kiegnél, most már felüti a fejét itt-ott-amott. Grommash Hellscream: a régi jó testvére Garroshnak, az enrage lények koronázatlan királya. Ó igen, és a Dead Man's Hand is jól el tud sülni, okosan kell kijátszani, hogy minnél nagyobb értéket nyerjünk ki általa.

Egyéb dolgok, amikről még szót ejtenék: Ugyan még nem sokat játszottam vele rankeden, ma játszottam két meccset vele casualban két pajtival meg rankeden hármat, nyertem eddig mind. hm, érdekes, játszottam vele korábban, de az még nem volt ez a változat, voltak benne mindenféle más lapok, így ha azt beleszámítjuk, 4-4 a mérleg eddig. Ha nem, akkor 3-0. Na majd csapatom ezzel tovább rankeden aztán pontosabb értékelést tudok róla írni a hatékonyságáról, meg úgy mindenről. Asszem lassan rányomok erre a pakli mentése gombra aztán elköszönök. Köszönöm, hogy elolvastad a paklimat, ha tetszett nyomjatok rá egy like-ot, ha nem akkor is, iratkozzatok fel, ja ez nem az a videómegosztós oldal, nem mintha lenne csatornám, ajjj na jó lebuktam van titkokban és rengeteg feliratkozóval rendelkezem, nem amúgy nincs, csak hülyülök, még ha nem is volt ez jó vicc, haha húzzál már dolgozni, te barom, oké-oké, sziasztok!

2018.01.12

Túl vagyok a paklival 24 meccsen, eddigi tapasztalataim a következők: (a kép már nem aktuális, azóta +9 meccset játszottam)

Amint az látszik a táblázatból, warlock ellen nagyon gyengén muzsikál a pakli sajnos, 1 győzelem és 4 vereség ellene ráébresztett arra, hogy esetleg kéne még egy Brawl a deckbe. Általában a dk-jával visszahozott 4 Doomguard okozta a vesztemet, amit Carnivorous Cube-al ért el. Viszont minden más paklival fel tudja venni a versenyt, talán csak ezért nem piszkáltam bele a pakliba. a spellstone-t gondoltam lecserélem még egy brawl-ra. Kitérnék kicsit a többi kaszt elleni eredményekre is:

Druid: aggro (2win) big (1win) jade (1win) quest (1 lose) -biztató, hogy 3 különböző paklitípus ellen is sikerült felülkerekednem a druidák ellen. A quest druid a végén egy 0 manás Ixlid+Malygos (így 2 maly)+2 Moonfire kombóval elvert. (-22 damage 0 manáért)

Hunter: aggro (2 vereség) -igen, ellenük valahogy nem sikerült helytállnom, de ez csak 2 harc, lehet a jövőben majd jobban fog menni.

Mage: big spell (2win) tempo (2lose) -amennyire megállapítható ebből, a gyors pakli ellen elbukott, a lassabb, kontrollosabb ellen győzött. Minek írom ezt le, fogalmam sincs... Szeretek jegyzetelgetni.

Paladin: buff (Lynessa) (1win) aggro (3win) quest pala (1win) -érdekes meccs volt, hozzáteszem, nagyon nehéz, Lynessa igencsak sok buffot kapott, silence-em meg nem volt... de végül meglett. A paladint is sikerült 4x elverni, legyen az aggro vagy kicsit fickósabb féle.

Priest: Razakus (1win) Dragon Priest (1win) summoner (1 lose) Sikerült sértetlenül legyőznöm a razakust, a sárkányos kicsit keményebb volt. Az idézős olyan tempó előnyhöz jutott, hogy nem sikerült megállítanom.

Rogue: mill kingsbane (1win) aggro (1win) Ez is megvolt. Aggro paklik ellen eddig mindig győztem, ahogy elnézem. (kivéve a hunternél)

Shaman: evolve (1win) Itt is csak 1 győzelemmel tudok büszkélkedni ellene.

Warrior: pirate (1win) Talán mégiscsak kár erre verni a nyálam, hogy egyszer legyőztem ezt is... 

Warlock: 1 győzelem, 6 vereség. Minden meccs ugyanolyan volt, a szokásos demonlock. Nem túl változatos, ha több felbukkan, végrehajtom a korábban megejtett cserét. Ja, ideje betenni még egy Brawl-t, hátha azzal jobban megy majd ellene.

Elnézést a pakli leírásért, kicsit rossz passzban voltam, nem akartam túltolni a bohóckodást, de mindegy, most már így hagyom.

Amiért szeretem ezt a paklit: 

Számomra változatos és egyedinek mondható, elnézve a népszerű meta paklikat, tetszik hogy az enyimé eltér a megszokottól, én hasonlóval sem találkoztam még. Egyenlőre úgy néz ki lehet vele haladni, bár még csak rank12-nél tartok. Ami többeknek furcsa lehet, hogy standard paklit töltöttem fel, nos néha kell a változatosság és megint rank 25-ről kezdtem. (nem ezzel a paklival)

jelenleg az állás: 18-12. win rate: 60%. Remélem nem hagytam ki semmit.

4

Garrosh Hellscream Hearthstone
Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Létrehozott paklik: 64

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 8.13 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettShield Slam x2 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőBladed Gauntlet x1 2 0 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDead Man's Hand x1 2
Legacy szettExecute x1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSleep with the Fishes x2 2
Legacy szettShield Block x2 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBlood Razor x2 4 2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőBloodhoof Brave x2 4 2 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőAlley Armorsmith x2 5 2 7
Legacy szettBrawl x1 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőGemstudded Golem x2 6 5 9
Kobolds & Catacombs kiegészítőUnidentified Shield x2 6
Kobolds & Catacombs kiegészítőLesser Mithril Spellstone x1 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőGeosculptor Yip x1 8 4 8
Legacy szettGrommash Hellscream x1 8 4 9
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRotface x1 8 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőScourgelord Garrosh x1 8 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőWoecleaver x1 8 3 3

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőTar Creeper x2 3 1 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőThe Lich King x1 8 8 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőY'Shaarj, Rage Unbound x1 10 10 10

Még több Control Warrior pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás