Összes pakli Új pakli

OTK Warlock

Szép estét!

Nagy sebességgel lejátszódó exoterm reackiókban gazdag kiegészítőnk egy érdekes próbálkozáskozását szeretném bemutatni nektek. A méltán híretlen OTK-Warlockot, a kombók koronázatlan udvari bohócát.

 

A pakli olyan komplex és konzisztens, mint Kósa Lajos, de legalább olyan szórakoztató is. A lényeg, hogy Hemet, Jungle Hunter tesz róla, hogy csak a Mecha'thun maradjon a paklinkban. Így már csak annyira van szükség, hogy felhúzzuk Hemetet, illetve a Dark Pact lapunkat. Ha a játék elején mi kaptuk a coint, akkor innentől már nyertünk is. Kijátsztuk az olcsó kis lapjaink a kezünkből, majd kirakjuk C'thunt, majd coin, dark pact, ezek után pedig jöhet a "Well played"-spam.

 

Amennyiben nem coinnal kezdtünk, Hemet előtt meg kell várni a Galvanizer lapunk felhúzását, mivel ezzel tudjuk lecsökkenteni C'Thun értékét annyira, hogy 1 kör alatt végezni tudjunk vele coin nélkül is. 

 

Apró, de fontos információ: NE próbálgassátok rankeden, ez a pakli totál vállalhatatlan, nem jó létramászásra. Ha nincs meg valamelyik drága lap, akkor le ne craftoljátok. Én kinyitottam az új driod C'thunt, így gondoltam legalább szórakozok vele kicsit, aki hasonlóan járt annak ajánlom bátran, mert nem túl sok játékot fog látni ez a lap, illetve ez a deck-típus, szóval számotokra is új élmény lesz, meg az ellenfelek számára is. Jó szórakozást! :)

10

Gul'Dan Hearthstonescreamformebaby profilképe

(Golden Common)

Létrehozott paklik: 10

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 6.1 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Warlock lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőDark Pact x2 Spell 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőKobold Librarian x2 Lény 1 2 1
Boomsday Project kiegészítőSpirit Bomb x2 Spell 1
Journey to UnCorrupting Mist x2 Spell 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x2 Spell 2
Drain Life x2 Spell 3
Felguard x2 Lény 3 3 5
Shadow Bolt x2 Spell 3

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Doomsayer x2 Lény 2 0 7
Boomsday Project kiegészítőGalvanizer x2 Lény 2 1 2
Loot Hoarder x2 Lény 2 2 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőPlated Beetle x2 Lény 2 2 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőLone Champion x2 Lény 3 2 4
Journey to UnStonehill Defender x2 Lény 3 1 4
Journey to UnHemet, Jungle Hunter x1 Lény 6 6 6
Boomsday Project kiegészítőMecha'thun x1 Lény 10 10 10

#1

2019.09.11 00:43

hzExalmdyday profilképe

hzExalmdyday

With Houzz controling the internet search engine results of your most important search phrase, it is important that when web traffic probably to Houzz that you will show in addition to their directory site. We can help - Houzz Media NYC : [url=https://houzzilla.com/how-to-create-a-website-on-houzz/]how creating a site a Houzz[/url] Right Here at HouZzilla we have an assigned group of marketing experts that especially service Houzz monitoring as well as optimization. We are all "Certified Houzz Marketing And Advertising Professionals"- a Houzz marketing and advertising training program with a certification test. As experts in Houzz account management along with optimization, Customer HouZzilla on a regular basis gets clients leading natural Houzz placements including in Carrollton, in addition to in limitless towns across the country.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás