Összes pakli Új pakli

Párosan Szép az Élet

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Mostanában megritkulni látszik számomra az odd-paladin, bár én előtte is az even-típust részesítettem előnyben. Kezdőkéznek a Call to Arms tökéletes, játszuk ki mihamarabb. Amiket meg tud idézni a pakliből:

2 Haunted Creeper - jól működik együtt a két Knife Juggler-el. Loot Hoarder-ek egy kis laphúzásképp szerepelnek (mi másért), a Shielded Minibot-ok meg az egyik, ha nem a legjobb 2-es dropja a paladinnak. Egy Vicious Scalehide árválkodik még a pakliban, kis lények azonnali leszedésére alkalmas lehet, valamint a Blessing of Kings-el felerősítve faja kis healelő döggé válhat.

Barnes-t is érdemes lehet megtartani kezdőkézben, hiszen megidézhet akár egy The Lich King-et vagy Tirion Fordring-et (1/1-es testtel természetesen), amik a legjobb lehetőségek lehetnek tőle.

A pakliban szerepel a jó öreg Equality + Consecration kombó is, szép kis pusztítást tud végezni. Silence-nek egy Spellbreaker szerepel, bár warlock ellen ez általában nem elég.

The Glass Knight egész okés lap, Truesilver Champion-al jól működik együtt. És persze mondanom sem kell Genn Greymane-t, ami a pakli altípusát adja, első körben máris kezdi a sort egy kis katona, de warlock ellen azért csak óvatosan a Defile miatt. A védelemről 2 Spikeridged Steed spell gondoskodik, valamint Sunkeeper Tarim-őt igyekezzünk minnél több lénnyel a térfelünkön kijátszani, de minek is jártatom a szám...illetve koptatom a billentyűzetem. Igazából nyilvánvaló dolgokat csak azért írok le, mert akik esetleg kezdők, most kezdték a játékot, talán hasznos iránymutatás lehet ez számukra. Nem szájbarágásképpen, csak a félreértések elkerülése végett írom le ezt. Mi van még itt...

Na igen, Marin the Fox- akit a megjelenését követően véletlen Marine the Fixnek neveztem el félregépelés miatt, de ez most mindegy. Szóval ő meglepheti az ellenfelet (wtf, ezt a lapot kb senki sem játsza) de a kincs is meglephet minket. A legopcionálisabb talán a legendary discoverelő lehet. Kinyitni legkönnyebben az equality+consec. kombóval szoktam, persze úgy, hogy más zavaró tényező is akad az ellenfél térfelén, és és két legyen ütünk egy csapásra. Primordial Drake kicsit megtisztítja a pályát, valamint van még egy ritkán látott sztárvendég is a pakliban, Ragnaros, Lightlord, akit az ellenfél mihamarabb próbál megoldani, ahogy The Lich King-et is nyilván.

 

2018.05.18. A pakli igen sikeres, nem játszom sokat, és mégis haladok vele, jelenleg rank3-nál tartok.

(2018.05.21)

Azt hiszen nagyjából mindenre kitértem. Jelenleg rank 1-en vagyok a paklival, 78 meccset játszottam vele rankeden. 54 win  és24 loss, egészen elképesztő 69%-os win rate  eredménnyel. Ha már paladin, legyen ilyen, én a full aggro vonalat nem követem, nem szeretem, mélységesen megvetem és nem játszom. Mindenkinek jó játékot kívánok, még akkor is, ha egy rettenetes full aggro paklival játszik! Üdvözlettel: Gus Bohóc.

8

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 102

365 napon belül: 36

Átlagos értékelés: 7.15 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Paladin lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettEquality x2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőShielded Minibot x2 2 2 2
Legacy szettConsecration x2 3
Legacy szettBlessing of Kings x1 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőCall to Arms x2 4
The Witchwood kiegészítőThe Glass Knight x1 4 4 3
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Journey to Un'Goro kiegészítőSpikeridged Steed x2 6
Journey to Un'Goro kiegészítőSunkeeper Tarim x1 6 3 7
Whispers of the Old Gods kiegészítőRagnaros, Lightlord x1 8 8 8
Legacy szettTirion Fordring x1 8 8 8

Semleges lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
The Witchwood kiegészítőVicious Scalehide x1 2 1 3
Legacy szettSpellbreaker x1 4 4 3
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőMarin the Fox x1 8 6 6
Journey to Un'Goro kiegészítőPrimordial Drake x1 8 4 8
Knights of the Frozen Throne kiegészítőThe Lich King x1 8 8 8

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás