Összes pakli Új pakli

*FRISSÍTVE* Goodbye Relax Reno

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy örök búcsút vegyünk pár hőn szeretett kártyánktól, kik ha sorsuk is úgy akarja örök porrá lesznek, hogy újaknak adjanak helyet maguk után! Emlékezzünk rájuk eme szűk időben, mit még velük tölthetünk a csaták alatt!

Ezt a paklit pont két hete akartam kirakni, de végül gondoltam megvárom a nerfeket. Így viszont teljesen kiesik a pakli fele a játékból, szóval megosztom gyorsan addig, amig még lehet vele nyomulni.
Alapvetően egy Reno paklival van dolgunk, jade koncepcióval. A klasszikus shaman lapok sem hiányoznak belőle.

Ha igény van rá, akkor egy bővebb leírást is összerakok hozzá, bár véleményem szerint játszatja magát. Én jókat szórakoztam vele, ha a küldetésem azt kívánta hogy nyerjek ötöt shamannal, akkor ezt vettem le a polcról. A gyógyítások révén jól tartható a pakli az aggrok ellen is, valamint a Jade is segít nekünk a végjátékban. Az egyik trükk hogy Brann Bronzebeard minden alkalommal duplázzon vagy egy Jade lapot, vagy egy gyógyítást.

Mulligan: elsődlegesen Tunnel Trogg, Jade Claws, Totem Golem, Lightning Bolt. Ha ezekből van 2 a kezünkben, akkor keresgélhetünk Barnes, Elise Starseeker, Flamewreathed Faceless,Jade Lightning, Jade Spirit kártyákat.

És egyben megragadom az alkalmat, hogy elköszönjünk megannyi jó laptól, amik eddig színesítették a repertoárunkat! Mély gyász üli meg a szíveket, mikor sorbavesszük eme remek emlékeket szerző kártyákat...

Tunnel Trogg - Talán ennél alapabb shaman kártya nem is létezett a játékban. Az Unbound Elemental trónkövetelője amolyan kötelező kelléke volt minden paklinak az utóbbi időben, bár sokszor tragikusan rövid életet élt, de áldozata nagyon sok energiát emésztett fel az ellenféltől. Béke poraira...

Totem Golem - A méltán gyűlölt 2-drop! Az early game-ek megrontója! A durrbelebalázs módjára turn1+coin módra kitett, még önmagát is megbosszuló lény végleg a wild bugyraiba merül. Azért jókat is nevettünk rajta, amikor második körben az ellenfél feladta a játékot.

Brann Bronzebeard - Ó Brann! Hát te sose akkor jöttél amikor kellett! De ha igen, akkor nagyot szóltál barátom! Bár a dupla Reno nem volt valami hatékony, azért egy jó BM erős kelléke volt.

Healing Wave - Sajnos ettől a laptól is búcsút kell vennünk hamarosan... De addig is a gyógyítások egyik elengedhetetlen kelléke. Szinte hihetetlen, hogy mellőznie kell a shamannak ezek után, még úgy is hogy egy eleve döghalálnak bélyegzett mechanikával operált. Hamar kiheverjük remélhetőleg egy másik hasonló kártya vállán...

Elise Starseeker - A meg nem értett nő. Valahogyan sokat játszott, de keveset bizonyított kártya. Azért a WTF pillanatok páholyában örök bérletet váltott.

Emperor Thaurissan - Egy nagyrabecsült lap, a kijövetele aznapján minden pakli örök helytartójává lépett elő! Talán ennyire túlhasznált kártya nem is volt azokban a napokban. Nos, ezek az idők is elmúltak.

Reno Jackson - A hős, aki egy olyan pakli tpust hozott el nekünk, amire addig nem volt példa! Noé féltestvére mindenből csak egyet engedett a bárkába, egy igazi kuriózum, a mai napig a HS játékosok ópiátja! Aki egyszer beteszi a pakliba, többé nem ereszti! Sokat kell fizetni érte, de édes íze ott cseng a szánkban, amikor gazdaggá tesz bennünket! "We gonna be ritch!" Yes we were friend...

Sylvanas Windrunner - Az első szerelem. Az első 1600 dust kraftolás. Lehet ennél szebb bármi is? Már a kezdetek kezdetén tudtuk, hogy egymásnak teremtettek bennünket! A legszexibb HS kártya szavazás többszörös győztese még a közönség díjat is elnyerte! A szívtörő királynő végleg alászáll, hogy odalent vezesse feltámasztott lényeit a győzelem kapujába.

Ragnaros the Firelord - "Oh lord! Would you buy me a mercedes benz?" Na azt nem vett, de hogy kilőtte pár szemtelen freeze mage szemét, az tuti! Örök hála neked tüzek ura, hogy fellángoltál és sokszor főnix módjára hoztad el nekem a hamvába holt meccseket is! Dícsértessék a neved!

Nyugodtan írjatok észrevételeket!

Jó játékot!

Ez egy kiváló pakli!

18

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 21

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 9.29 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Shaman lapok (22 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLightning Bolt x1 1
League of Explorers kaland módTunnel Trogg x1 1 1 3
Legacy szettFlametongue Totem x1 2 0 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJade Claws x1 2 2 2
one Night in Karazhan kaland módMaelstrom Portal x1 2
The Grand Tournament kiegészítőTotem Golem x1 2 3 4
The Grand Tournament kiegészítőElemental Destruction x1 3
Legacy szettFeral Spirit x1 3
The Grand Tournament kiegészítőHealing Wave x1 3
Legacy szettHex x1 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJade Lightning x1 3
Legacy szettLightning Storm x1 3
Legacy szettMana Tide Totem x1 3 0 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőFlamewreathed Faceless x1 4 7 7
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJade Spirit x1 4 3 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJinyu Waterspeaker x1 4 4 6
Legacy szettEarth Elemental x1 5 7 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőHallazeal the Ascended x1 5 4 6
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőAya Blackpaw x1 6 6 3
Legacy szettFire Elemental x1 6 6 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőJade Chieftain x1 6 5 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőThing from Below x1 6 5 5

Semleges lapok (8 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
League of Explorers kaland módElise Starseeker x1 4 3 5
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

#1

2017.04.01 02:15

HolyFlame profilképe

HolyFlame (Common)

Tapasztalt játékos

Hatalmasak a kártya búcsúzások! :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás