Összes pakli Új pakli

RenounceLock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

"For the Virtual Ticket!" - híres Tauren közmondás

Viccet félretéve, előre is köszönöm a lehetőséget Bencének és közvetve a Blizznek, hogy versenyezhetek ezért a jegyért! 

A pakli eredeti koncepciója Krippariantól származik, amit átalakítottam a saját szájízem szerint. Persze azt azért fontos megjegyezni, hogy 3-4 kulcsfontosságú lapon kívül semmi sem kötelező. Mindenki úgy és olyan módon alakíthatja a listáját, ahogyan csak szeretné. Kezdésnek nézzük is meg, mik ezek a "kulcslapok":

Az első és egyben legfontosabb lap (nem mellesleg a pakli névadója is) a Renounce Darkness. Amellett, hogy most mindenkinek ingyenesen elérhető, ez a lap önmagában is képes egy mérkőzést megnyerni... vagy elveszíteni. Általa új lehetőségeket kapunk a kezünkbe, ezeket a lapokat olcsóbban is játszhatjuk ki és... najó, mindenki tudja hogy a lényeg úgy is az, hogy "RANDOM legyen, mert akkor lesz jó". Emiatt a lap miatt lesz "fun" ez a deck, de pont miatta lesz anti-kompetitív is a játékunk. Akinek ez így belefér, biztosan élvezni fogja, akinek nem, az meg már itt sincs, szóval gyorsan haladjunk is tovább. :D

A régi Renounce paklik nagy gyengesége volt, hogy ha rossz kasztot kaptunk és nem tudtunk valahogy laphúzással korrigálni, akkor az gyorsan a mérkőzés végét jelenthette. Erre nyújt tökéletes megoldást a Supreme Archaeology. Az ördög az időzítésben rejlik. A mérkőzés elején túlélünk, húzzuk a lapokat és szépen gyűjtjük a "pontokat" a Questbe. Majd amikor már elég közel járunk vagy úgy látjuk alkalmasnak, egyszerűen kasztot váltunk a Renounce Darknessel, befejezzük a Questet és ingyen lapokat húzunk a mérkőzés végéig. Vélhetően ennyi már elég is.

De persze nem mindig. Tekintve, hogy már a Quest teljesítése előtt is sokkal több lapot húzunk, mint ellenfelünk, majd utána minden körben használjuk a Hero Powerünket is, így jó eséllyel hamar kifogyunk majd a lapokból. Ezt kárpótolandó, a hosszú mérkőzések végére lesz egy utolsó lehetőségünk, Archivist Elysiana. Sokszor segített ki a RANDOM lapjaival, de olyan eset is előfordult, amikor csak éppen annyi kellett a győzelemhez, hogy legyen 4 plusz köröm a Fatigue damage érkezéséig. Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de szerintem érdemes a "kulcslap" titulusra.

Az utolsó fontos lapunk pedig nem más, mint a nagy visszatérő, N'Zoltán, ismertebb nevén N'Zoth, the Corruptor. Senkinek nem kell bemutatnom őt, egy korszak meghatározó lapja volt, ami most ismét köztünk van, legkedvesebb barátnőjével, Sylvanas Windrunnerel együtt. Mivel mindenki számára ingyenesek ezek a lapok, így bátran ajánlom, hogy éljetek a lehetőséggel, nem okoznak csalódást. Paklit építeni köréjük pedig kifejezetten könnyű. A Khartut Defender, a Rotten Applebaum, esetleg a Safeguard mind tökéletes és olcsó választás.

Nyílván beszélhetnék még a többi lap szerepéről és a szinergiájukról is, mint például a Sacrificial Pact, a The Soularium, a Plot Twist vagy az Impbalming, de egyrészt feleslegesnek érzem, mert úgyis mindenki tudja mi a szerepük, másrészt meg, ahogyan az elején is mondtam, nincs kőbevésve semmi, lehet, sőt érdemes próbálkozni új koncepciók kiépítésével, ahova lehet be sem férnek.

Köszönöm a figyelmet! Sok sikert kívánok mindenkinek, aki kipróbálja a "RenounceLock"-ot és sok sikert minden más versenyzőnek is, aki az ajándék BlizzCon jegyért száll ringbe!

Dree

9

DreeVerion profilképe

DreeVerion (Diamond Common)

BattleTag: DreeVerion#2398

Létrehozott paklik: 6

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 4.67 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Warlock lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettSacrificial Pact x2 0
Legacy szettMortal Coil x2 1
Saviors of Uldum kiegészítőSupreme Archaeology x1 1
The Boomsday Project kiegészítőThe Soularium x1 1
Legacy szettVoidwalker x2 1 1 3
Rise of Shadows kiegészítőEVIL Genius x2 2 2 2
Rise of Shadows kiegészítőPlot Twist x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőRenounce Darkness x2 2
Legacy szettHellfire x2 3
Blackrock Mountain kaland módImp Gang Boss x2 3 2 4
Saviors of Uldum kiegészítőImpbalming x2 4
The Witchwood kiegészítőLord Godfrey x1 7 4 4

Semleges lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
The Witchwood kiegészítőRotten Applebaum x1 5 4 6
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 5 3 2
Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x2 6 3 4
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Rise of Shadows kiegészítőArchivist Elysiana x1 8 7 7
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Még több Warlock pakli

#1

2019.10.30 15:52

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Hajrá a jegyért!

Én is játszottam már ezt a Renounce lockot, igaz régebben. Aki ismerkedne a paklival annak mondom, hogy az a lényeg, hogy minél tömöttebb legyen a kezünk, hogy minél több lehetőségünk legyen mikor eltoljuk a Renounce dolgot. Bele lehet keveredni egészen őrült szituációkba ha egy zsíros kasztot kapunk pl Priestet vagy Druidot. Mivel minden lap amit kapunk olcsóbb lesz. 

Thijsnél láttam, hogy a pakli kifogyást Plot Twist-lAugmented Elekk kombóval igyekszik elkerülni. És így pontosan tudhatjuk miket keverünk vissza duplán amit majd ingyen húzhatunk fel. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás