Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!
Összes pakli Új pakli

Combo SántaSátánSámán

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Szisztok!

 

 Szeretném nektek bemutatni az egyik legkedvesebb fun, de nagyon ütös kis paklimat, remek játékélményt ad. Most azért regisztráltam ide, hogy ezt megosszam veletek, úgyan sok változatos paklit csináltam, de ezt tartom a legegyedibbnek és számomra a legkedvesebbnek.Sok változata készült, de már csak az új kieg lapjai változtatnak rajta. Bár még Loatheb-et tudnám elképzelni mint hasznos összetevő.  Na, de lássuk a paklit; 

 A játék mechanikája több féle is lehet, a gerincét Reno, Shudderwock, Worldshaker, Doppelgangster és/vagy Chain Gang adja. A legelőnyősebb mindig az, ha elérjük, hogy Shudderwock vissza kerüljön a kézbe, miután a gerincet alkotó lapokat kijátszottuk. Mert onnantól nagy eséllyel lesz 2 egy manás Shudderwock a kezedben és mivel időközben a pakli többi lapja is buffolja így a fagyasztó lapoknak köszönhetően Renoval az oldalán megállíthatatlan.  Emperor Thaurissan egy szintén fontos lap ezzel az előbbi kombót könnyebb elérni, főleg ha Murmurin elemántált vagy egyidőben Shudderwockot és Zolat tudjuk csökkenteni, mert akkor nagyobb eséllyel leszünk halhatatlanok az előbbi metodusnak köszönhetően. 

 Én magam Zolával jobban szeretem visszahozni a kézbe valamelyik kis fagyasztos lényt, mert a pakli egyik fő lényege, hogy az ellenfél "minél mozgásképtelenebb" legyen és a végén Battlecry ismétlésnél sokat lök a latba +1is.

 Ozruk és Fireguard kiváló arra használni, hogy ha egy Shudderwock marad Worldshaker battlecry ismétlése után, akkor vagy betudja vinni a (majdnem)végső csapást vagy egy erős,de nem megfagyott lényt tudjon leszedni. Illetve ha nem jönn ki Worldshaker akkor viszont 3-4 másolata legyen a pályán Suddernek. Electrával lehetőség szerint lapot célszerűa kézbe húzni a két erre való spellel, de Devolválhat nagyobb ellent, illetve ha helyzet megkívánja Volcanoval takaríthatunk egyet. 

  Ennek a paklinak nyerési aránya az egyik legjobb (volt)eddgi pályám alatt, ranked 16-11ig  6meccsen fogtak meg. De hozzá tartozik, hogy most Ranked14  harmadik csillagáig vertek vissza így valamennyi szerencse is szükségünk a minőségi lapok mellé. Sajnos a Páratlan Paladin paklik és a Priest Legendary paklija keservesen el tud verni mielőtt el jutnának bármi féle kombóig, hozzájuk jó lapjárás kell és előbbinek kicsit kevésbbé jó.  De a Hunter,Warlock,Mage és Warrior paklik közül nagyátlagban mind ehető, igazán hosszú és jó meccsek is velük alakulnak ki. A Rogue és a Druida paklik közül azokat szintén elég nehezen lehet hozzni amikor arra mennek, hogy Malygossal felturbózott spellekkel kinyírjanak, mert ha arra mennek akkor sanszos, hogy ki is fognak.  De egyéb Rouge nem igazán jelent gondott a Druida vegyes, 12+ kör útán viszont csak nagyon rossz lapjárással veszíthetjük el a meccset. Egyszer magamat is kinyírtam, alapból kevés életem is volt  és az összes elementál sebzés rám replikázott Reno előtt. :O :D

 

 Összeségében egy nem tökéletes, de nagyon kellemes játék élményt ad és az ellenfelednek nagy eséllyel meglepetést tudsz okozni.

Jó szórakozást és jó játékot srácok! :)

 

11

SzIDX profilképe

SzIDX (Common)

Létrehozott paklik: 2

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 9.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Shaman

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBrrrloc x1 2 2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDevolve x1 2
The Witchwood kiegészítőEarthen Might x1 2
The Boomsday Project kiegészítőElementary Reaction x1 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőMurmuring Elemental x1 2 1 1
The Boomsday Project kiegészítőElectra Stormsurge x1 3 3 3
Legacy szettFar Sight x1 3
Legacy szettHex x1 3
Legacy szettLava Burst x1 3
Legacy szettLightning Storm x1 3
Legacy szettMana Tide Totem x1 3 0 3
Blackrock Mountain kaland módFireguard Destroyer x1 4 3 6
Journey to Un'Goro kiegészítőVolcano x1 5
Legacy szettFire Elemental x1 6 6 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőGrumble, Worldshaker x1 6 7 7
Journey to Un'Goro kiegészítőKalimos, Primal Lord x1 7 7 7
The Witchwood kiegészítőShudderwock x1 9 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőGlacial Shard x1 1 2 1
Journey to Un'Goro kiegészítőGluttonous Ooze x1 3 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőFire Plume Phoenix x1 4 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSaronite Chain Gang x1 4 2 3
Legacy szettSpellbreaker x1 4 4 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDoppelgangster x1 5 2 2
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 5 4 4
Journey to Un'Goro kiegészítőBlazecaller x1 6 6 6
Legacy szettFrost Elemental x1 6 5 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
Journey to Un'Goro kiegészítőOzruk x1 8 8 8
Legacy szettMountain Giant x1 12 8 8

Még több Shaman pakli

#1

2018.11.27 14:15

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Sajnos néhány legendary hiányában nem tudom kipróbálni, de ez a reno-shaman nagyon poénnak tűnik! Aggrókat szépen meg lehet lepni vele + agyukra mész a freezzel és a kipingelgetéssel :) :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás