Összes pakli Új pakli

Standard- Beast-Naga Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Hearth'Smores hátlap! Hearth'Smores hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Hunter paklit hoztam nektek, egyfajta beast, naga hibrid pakliról van szó. Főbb eleme a paklinak a nagy beast és az új Stranglethorn Heart köré épül, de vannak még egyéb finomságok is a listában. 

A nagy bestiák közül kiemelném Mister Mukla-t. Vele ugyanis egyfajta kézégető ( Mill ) stratégiát is végezhetünk, igaz kicsit körülményesebben és lasabban mint ahogy azt kellene. Wild-ban a régi lapokkal még lehet hogy össze is lehetne hozni egy Mill Hunter paklit, Brann Bronzebeard, Coldlight Oracle-l és társaival. 

Egyedüli hátránya a dolognak az hogy akarva, akaratlanul is buff lapokkal ajándékozzuk meg az ellenfelünket. Azokat pedig az ellenfelünk a javára is fordíthatja. Wild-ban például ott az Open the Waygate nevű csodálatos ocsmányság. :D

Viszont az új Stranglethorn Heart lappal, Mister Mukla-t is vissza tudjuk hozni, értékeit nézve meg nagyon is baba a dolog. Mister Mukla mellett a Stranglethorn Heart még olyan lényeket fog nekünk vissza idézni, mint a Savannah Highmane, vagy King Krush

A Twinbow Terrorcoil-l még érdemes lehet bohóckodni, leginkább a Stranglethorn Heart-al. Ugyanis ha minden feltétel teljesül akkor a Twinbow Terrorcoil 2x használhatja el a Stranglethorn Heart-t. 2 db King Krush-t visszaidézni a térfelünkre, nem hangzik olyan rosszul. 

Sajnos azonban maga a kombó a több lépcsős lépései miatt kicsit körülményes használni. Simán kivégezhetnek mire idáig eljutnánk. De a főbb lényege ez volna a paklinak. 

Mindezt még meglehet fejelni az új Photographer Fizzle legendás lappal is.

Raj Naz'jan-al el lehet játszani hogy valójában aggro paklival játszunk. Van elég spell lapunk hozzá, de ez inkább arra lesz jó ha már kevés az ellenfél életereje, de nem tudunk közvetlenül hozzá férni, akkor jön képbe Raj Naz'jan. Szóval őt érdemes lehet akár így is felhasználni. 

Nagák terén a szokásos Queen Azshara is megtalálható a pakliban. Zola the Gorgon-al ahogy már korábban célozgattam rá, Mister Mukla-t le lehet vele másolni, az úgynevezett Mill stratégiánkhoz. Photographer Fizzle is hasonló célzattal került a pakliba, eredetileg. 

Instrument Tech kezünkbe adhatja a Harpoon Gun-t, ha csak utóbbiból már nem húztuk be korábban mindkét példány, sajnos megeshet ez a lehetőség is. 

Szokásos Amalgam of the Deep is itt van. Vele érdemes lehet a beast és naga lapok mellett az elemental lapok felfedezésén is elgondolkodni. Ezt Ragnaros the Firelord fogja biztosítani. A random Alexstrasza the Life-Binder akár gyógyításhoz, akár hasonlóan a már korábban említett Raj Naz'jan-hoz, vele is kivégezhetjük ellenfelünket, ha nem tudunk közvetlenül hozzáférni. 

Sir Finley, Sea Guide, lapcserének ha pocsék lenne a lapjárás. Mivel sok nagy lénnyel játszunk így van rá esély hogy azokat húzzuk ki az első körökben. Ezért Sir Finley, Sea Guide-t mindenképp érdemes megtartani kezdőkézben, ha a rendszer bedobja. 

És nagy vonalakban ennyit a pakliról. Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá! :)

 

Ez egy kiváló pakli!

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 47

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok (19 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőBarbed Nets x2 1
Core szettTracking x2 1
Core szettCat Trick x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőRaj Naz'jan x1 2 2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőConch's Call x2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőHarpoon Gun x2 3 3 2
Core szettMarked Shot x2 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőTwinbow Terrorcoil x1 4 4 4
Festival of Legends kiegészítőMister Mukla x1 6 10 10
Core szettSavannah Highmane x2 6 7 5
Festival of Legends kiegészítőStranglethorn Heart x1 8
Core szettKing Krush x1 9 8 8

Semleges lapok (11 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőSir Finley, Sea Guide x1 1 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőAmalgam of the Deep x2 2 2 3
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x1 2 1 2
Festival of Legends kiegészítőPhotographer Fizzle x1 3 3 3
Core szettZola the Gorgon x1 3 2 2
Core szettRoyal Librarian x1 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőQueen Azshara x1 5 5 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Core szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Core szettAlexstrasza the Life-Binder x1 9 8 8

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás