KártyákHunterCore kártyáiTracking

Tracking Hearthstone kártya - Core

Core

Kártya szöveg

Felfedez (Discover mechanizmus) egy kártyát a paklidból.

Hátlap szöveg

For the person who just cannot decide what card to put into a deck!

Tracking Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Well Faced Hunter - 2021.04.23(58)
  2. Beast Wars - 2023.10.18(16)
  3. Big Hunter - 2022.01.08(13)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Core - 2021.03.30) az oldalon lévő 154 Hunter pakliból 69 pakliban (44.81%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 742 Hunter pakliból 69 pakliban (9.3%) használják ezt a lapot.

Másik kártya ugyanezzel a névvel

Tracking

  • Szett: Legacy
  • Gyűjthető: Igen

Tracking

  • Szett: Vanilla (Classic Hearthstone)
  • Gyűjthető: Nem
  • Megjegyzés: A Classic Hearthstone megszűnt 2023. június 27-én!

Tracking

  • Szett: Fractured in Alterac Valley
  • Gyűjthető: Nem

#1

2022.01.07 08:59

Mehetne vidáman vissza a régi  mechanizmusra

#2

2022.01.07 11:06

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Jó ez így sztem. Értékesebb játékban is használható marad és az jó nekünk ha más vonalon mint az aggro is könnyebben mozog a vadász.

Meg még a face korszakban is sokszor hallottam panaszkodni játekosokat, hogy a másik két lap elvész... pedig aggroban senkit nem érdekel mi van a paklidban. Lásd: Myra's Unstable Element

Szerkesztve: 2022.01.07 11:18

#3

2022.01.07 11:41 | Válasz: (#2) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Hát csak akkoriban még ez egy ritkább mechanikának számított, vagy inkább az hogy nem voltunk így hozzászokva, mint a későbbi időszakokban. De szerintem inkább azért ment a hiszti hogy általában 3 jó lap közül kellett választani és a másik 2 opció meg ment a levesbe. És ugye ha elhúzódik a meccs akkor azok még lehet jól jöttek volna. 

Bár az is igaz hogy Face Hunter esetében már minden mindegy volt ha elhúzódott a meccs, és nem bírt nyerni. :D 

Egyébként nekem is jobban tetszik a mostani verziója.

Anno nem játszottam face hunterrel helyette saját baromságaimmal, de ha ez a lap akkor is ilyen lett volna, akkor egy kombó vagy kontrol vonal gyanítom könnyeben ki alakult volna a hunterenek. Színesebb lehetett volna a kaszt úgymond. És nem csak a Druid sajátja lett volna a kombozás.

Ezt persze csak a játék kezdeti időszakára értem. Aztán a fene tudja. Lehet akkor még jobban utáltuk volna a huntert emiatt. :D 

A kasztidentitást kérdést meg hagyjuk, mert hányszor volt már hogy egy egy kasztnak adtak olyan lapokat amelyek a papír forma szerinte idegenek hatottak volna, és normál esetben is a kaszt identitására. Gyakorlatban meg mindenki a fejlesztőkkel együtt magasról tett rá.

Előbbi teljesen természetes, kit érdekel, nekem az utóbbi az ami ciki mert mondanak valamit, és a saját szabályaikhoz sem képesek tartani magukat úgymond. Ahogy esik úgy puffan, ennek ez ennek az. 

Alapvetően még ezzel se lenne probléma hogy más kaszt lapjait adjuk egy másik kasztnak, mert így izgalmas és új távlatok nyílhatnak paklik és a játék tekintetében ( Wand Thief nem épp e legjobb példa tudom ) is.

Csak hát így olyan mintha azt se tudnák miről beszélnek. Bár mondjuk nekem se kellene már erre rácsodálkozni, ez is igaz! :D

#4

2022.01.07 13:03 | Válasz: (#3) Alfons (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én mindig is csíptem az ennyire aggro orientált lapokat amilyen a Tracking is volt. Hoznod kell egy nehéz döntést igen, de hát mivel aggrózol nyilván csak jó lapok lehetnek a paklidban. :)

De még ilyen a [Qiuick Shot] vagy eleinte nagyon tetszett a [Brave Arhcher]. A Warlock az életét áldozza fel a tempóért a hunter megüres kézzel játszik és működik. És mindkettő extrém paklit igényel.

És megint igen, a késői játékban nincs esléyed, cserébe a harmadik körben tele lehet az asztalod. Ez is mindig tökre szórakoztatott. Ha vki abban a körben elintézte az asztalt akkor vesztettél, ha nem akkor nyertél. Ezért igazából sztem a valódi aggro egyáltalán nem unfair, ahogy azt sokan állítják.

Engem nem nagyon izgat ez a kasztidentitás dolog, lényeg, hogy jó meccsek legyenek. Ezzel csak akkor dobálózom ha pl a Warlock (:D) vmelyik újabb őrültsége elviselhetetlen. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás