Összes pakli Új pakli

Standard- Budget Tokken Druida

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Blood Knight hátlap! Blood Knight hátlap

Ezúttal hoztam egy egész jól működő budget paklit. Én személy szerint szeretem a budget paklikat, mivel amellett hogy olcsó, nem olyan egyszerű kitalálni hogy egy egy fullos meta pakli lapjait mivel lehet pótolni stb. Bár olykor egy egy lap meg kerülhetetlen mivel gyakran arra épül az egész pakli úgymond az a lelke az egésznek.

Alapjáraton sose szerettem a tokken paklikat ( kivéve a zoo ) mivel legtöbbnek mindig az volt a problémája ha egyszer elveszted a pályán lévő előnyöd akkor nehéz visszajönni, ha meg ez nem volt probléma akkor meg a kellő laphúzás hiánya volt az. 

Az új druida epic lap ( composting ) meglepően jó tud lenni. Bár igaz hogy feltétele van de valahogy jól kivan találva, nekem legalábbis tetszik mint megalkotott lap. Játékban felemás mivel sokszor volt hogy 2-3 lapnál nem tudtam többet húzni, viszont ha fullos az asztalunk akkor meg nagyot tud szólni. 

Mivel a warlock és mage inkább spellekel harcol főleg a mostani metában így kb el lehetetlenítik az asztalról való játékot, egyedül az aggro ami ugye hatásosnak mondható, az is gyorsaságuk miatt. Gondolom nem kell senkinek bemutatni a mostani meta 5-6-7.körös meccseit. 

Számomra a mage utálatosabb ( főleg alacsonyabb szinteken többet látok belőle mint warlockbol amúgy ) mivel simán van hogy 28-29 hp-rol  elintéz egyetlen kör alatt, mivel nevetségesen olcsóvá tudja tenni lapjait. 

De a warlock se sokkal kedveltebb. Bár megjegyezném a többi kaszttal is vannak problémák, pl a quest shaman ami az egy manás lapjával főleg tokkenek ellen megtud oldani egy teljes boardot. Wildrol nem is beszélve.

Aki szereti játszón velük nyugodtan, számomra ezek már bőven benne van az unfair kategóriában, amikkel meg én nem vagyok hajlandó játszani, pedig megvan rá a lehetőség. 

Épp ezért belevetettem magam a budget világába, és ekkor találtam rá erre a paklira.

Eredeti forrás innen van:. https://www.hearthpwn.com/decks/1395631-d5-day-2-budget-aggro-taunt-druid

Aggro pakliról van szó így nyilván 5-6-legkésőbb 7.körre már szeretnénk nyerni, Meglepően sikerült vele maget is verni, viszont itt megjegyezném hogy valóban milyen szemét a matchmaking. Mivel bármivel mentem zömével mage jött velem szembe, de amint erre váltottam azonnal csak warriorok jöttek szembe. Szóval nekem egyre inkább úgy tűnik hogy nem a te szintedhez mérten választ ellenfelet, ( vagy ha figyelembe is veszi nem olyan számottevően ) hanem inkább a paklidat veszi figyelembe. Lehet mondani hogy hülyeség, de nekem ne mondja senki se hogy puszta véletlen sorozat volt ez hogy zsinórban jött vagy 5 warrior. Addig meg egyet se láttam. 

Hál égnek megtudtam verni őket, így nem járt sikerrel a megállításom, de persze ez a pakli se verhetetlen. Viszont ne felejtsük el hogy budget pakliról van szó, és ennek ellenére is jól muzsikál. Mondjuk ez druida tokken paklijaira mindig is jellemző volt hogy olcsók voltak. Bár ha jobban belegondolunk az összes ilyen aggro orientált pakli mindig olcsó. 

Akiknek nincs meg a Composting epic lap és nem akar rá pórt vagy aranyat költeni azoknak tudom ajánlani a jó öreg voracious reader lapot. Érdekes hogy mennyire kikopott ez a lap, gondolom már ez is lassúnak számít. Viszont a Compostingal ellentétben annyi előnye megvan a lapnak hogy ha kifogyott a kezünk akkor fixen húz lapokat, az epic spell meg kezünkben ragad mint felesleges lap ha nincs mire kijátszani.

Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. 

Az Oracle of Elune lap viszont kell, bár egy darabbal játszik a pakli 2 is elférne, de ha valakinek nincs meg akkor én mondjuk egy Mankrik-l helyettesíteném. Az elméletileg mindenkinek ingyen járt. 

Ugye az Oracle-t a Razormane Battleguard-al együtt kell kijátszani + valami olcsó taunt lény. És ha van még egy Lightning Bloom is kezünkben, kitesszük majd mehet a lényeinkre a  Composting.

Twilight Runner szintén jó mint laphúzás és ezzel jól biztosítja hogy a pakli nehezebben tudjon kifogyni a lapokból, így a tempot is fent tarthassa. De ellenkező esetben mikor már nincs lap a kezünkben is jó. 

A többi meg a szokásos tokkenes pakli dolgok. Nem mondom hogy tökéletes pakli, számomra viszont már az bőven elég hogy a mage ellen van némi esélyem ezzel a paklival. Warlock és Shaman, utóbbi főleg az egy manás spellje miatt egy rémálom. A mókus néha tud segíteni talpra állni egy egy asztal leszedés után.  

Külön köszönet Skeever-nek a pakli elkészítésért és megosztásáért!

Mindenki másnak pedig jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

2

Druid of the Flame Malfurion HearthstoneAlfons profilképe

Alfons (Rare)

Létrehozott paklik: 202

365 napon belül: 137

Átlagos értékelés: 1.14 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettInnervate x1 0
Scholomance Academy kiegészítőLightning Bloom x1 0
Scholomance Academy kiegészítőAdorable Infestation x2 1
Core szettEnchanted Raven x2 1 2 2
United in Stormwind kiegészítőSow the Soil x2 1
United in Stormwind kiegészítőVibrant Squirrel x2 1 2 1
United in Stormwind kiegészítőComposting x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőRazormane Battleguard x2 2 2 3
United in Stormwind kiegészítőOracle of Elune x1 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőKodo Mount x2 4
United in Stormwind kiegészítőPark Panther x2 4 4 4
Darkmoon Faire kiegészítőArbor Up x2 5
Scholomance Academy kiegészítőTeacher's Pet x2 5 4 5
Scholomance Academy kiegészítőTwilight Runner x1 5 5 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettAnnoy-o-Tron x2 2 1 2
Ashes of Outland kiegészítőBonechewer Brawler x2 2 2 3
United in Stormwind kiegészítőEncumbered Pack Mule x2 2 2 3

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás