Összes pakli Új pakli

Standard- Jace Ur'Zul, Tokken- D.H

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mivel nyakunkon van az új kiegészítő, így arra gondoltam hogy készítek pár paklit, mert miért ne az új lapokkal. Bevallom maga az új kieg tematikában tetszik, mint mindig, ugyanakkor lapok tekintetében, annyira nem voltam elájulva tőle.

Természetesen ezeket a paklikat nem kell feltétlen komolyan venni, lesznek olyanok amik lehet hogy játszhatóak is lesznek, ugyanakkor a meme is helyett kapott, főleg utóbbi. 

Annyi előnye lenne ezeknek a pakliknak, hogy sok régi lap fog visszaköszönni a paklikban, ergo nem kell annyi dust mennyiség hozzá. De lesznek majd kivételek is. 

Még mielőtt belevágnék, még két dolog amit megemlítenék. Első sorban részletes leírást ne várjatok, mivel ezekkel a paklikkal még nem játszottam természetesen így nem tudom megmondani mi jó és mi nem. Ezek csak elképzelések, ötletelések. 

A másik pedig hogy bevallom megcsináltam már előre ezeket a paklikat, hál égnek a pakli code-ok amiket kimásoltam, se a játékban se itt nem működnek, corrupt lett az egész vagy nem tudom. Nem hiába szereti a blizz a corrupt dolgokat. Hehehe...

Úgy hogy most is csinálgatom őket nektek majd folyamatában, nagyon örülők neki egyébként. Már mint annak hogy kezdhetem a 0-ról az egészet. :/ Ez az én szerencsém, ez van. 

Ettől persze nem várom hogy jobbnak legyenek megítélve a paklik, csak most kicsit felhúzta az agyam ez a dolog, és most csak ki hisztiztem magam egy picit. :D

Aki követi a munkásságom az tudhatja hogy nem szoktam annyira rágyúrni a meta paklikra, inkább csak játszható paklikat igyekszek prezentálni. 

Na de a mostani amit hoztam egy Demon Hunter pakli. Lényegében ez egy tokken pakli lenne, ahol a kihívás az hogy az új Ur'Zul epic lapot, megpróbáljuk olcsón és hamar kirakni a térfelünkre. :D

Természetesen ez még önmagában nem jelent győzelmet, így kicsit visszatértem a gyökerekhez, mint pl. az Illidari Inquisitor lapokhoz. Ha ez se lenne elég akkor még ott a Jace legendás és a Fel spellek komboja. 

Az új epic lap a Sigil of Reckoning pedig elméletileg hamarabb kihozhatja az Inquisitor-t vagy az Ur'Zult. Jace viszont nem demon így őt nem rakja. Random Blood Herald is itt van. Elképzeléseim szerint megtudna majd hízni nagyra. Persze szerencsés lapjárás is kell hozzá, hogy viszonylag hamar kihúzzuk ezt a lapot. 

És nagy vonalakban ennyi az egész. Ennek lesz még egy fullos deathrattles verzió is, ami talán még tényleg játszható pakli is lesz. 

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettBattlefiend x2 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőDemon Companion x2 1
Forged in the Barrens kiegészítőFury (Rank 1) x2 1
Darkmoon Faire kiegészítőIllidari Studies x1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattleworn Vanguard x2 2 2 2
Core szettChaos Strike x2 2
United in Stormwind kiegészítőFel Barrage x2 2
Core szettCoordinated Strike x2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFlanking Maneuver x2 4
Darkmoon Faire kiegészítőRenowned Performer x1 4 3 3
Scholomance Academy kiegészítőBlood Herald x1 5 1 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSigil of Reckoning x1 5
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőJace Darkweaver x1 8 7 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőUr'zul Giant x1 13 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRam Commander x2 2 2 2
Forged in the Barrens kiegészítőMankrik x1 3 3 4
United in Stormwind kiegészítőNobleman x1 3 2 3
United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőKorrak the Bloodrager x1 4 3 5

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás