Összes pakli Új pakli

Standard- Jackpot!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A random pakli vs random pakli. :D

De a random faktornak köszönhetően az ellenfelem volt a jobb játékos! Ugye? 

De néha szerencsésen is kijöhet a dolog. 

Pont mire érdemben kitudtam volna játszani a Pirate Admiral Hooktusk-t, addigra elfüstölt a kalóz admirális. :D

Utálom ezt fajta a Warlock paklit, lényegében semmit nem kell csinálnia, csak túlélni, aztán lehet hátradőlni. 

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy érdekes Rogue paklit hoztam nektek, ami nem egy effektív, vagy hatékony pakli, viszont nagyon szórakoztató tud lenni a mi részünkről. Míg az ellenfeleinknek nagyon idegesítő tud lenni, a random faktor miatt, melyet jó pár lap képvisel ebben a listában. Viszont nem csak az ellenfél lapjainak lopkodásából él a pakli, vannak más alternatívák is, bár a fő hangsúlyt így is a random generálta lapok fogják kapni. 

Tess Greymane pedig ezektől a lapoktól függően tud  hasznos vagy szimplán pocsék legendás lap lenni. A skála elég széles, de én pont emiatt szeretem ezt a lapot. 

Bár a pakli fő erősségét a más kasztoktól szerzet lapok adják, ezek általában önmagukban nem lesznek elegek hogy magabiztosan tudjunk is velük nyerni. Épp ezért a random generáló lapok mellé a kalózok is helyett kaptak, élükön Pirate Admiral Hooktusk-al. 

Kalóz admirálisunk igen csak megtudja tréfálni az ellenfelünket, akár még meccset is tud nekünk nyerni. Ezt bővebben nem részletezném, mindenki tapasztalja ki magának, majd meglátjátok miről van szó. :)

Nagy tengeri bestiák is helyet kaptak a listában, úgy mint Crabatoa, és Ozumat. Előbbivel főleg az ellenfél arcát szeretnénk megkínálni az óriás rák ollóival, míg utóbbit, egyértelműen asztal takarításnak szeretnénk használni. 

Ozumat-t sajnos standard-ben nehéz, vagy inkább úgy mondanám hogy körülményes a használata. De a Rouge kapott egy új elemental lényt, Shattershambler-t, ami a nemrég megjelent min set-el jött be, és lényegében az Ozumat-hoz lett direkt kitalálva, de ez már csak az én feltételezésem. 

És bár jópofa combo, még így is körülményes, és van mikor random szerzett lapokból sikerül jobb asztal takarítást szerezni, amit meg a Tess Greymane újra eltud sütni ha kell. Viszont tematikában az egész pakli majdnem olyan mintha egy kalóz mondakör vagy történet öltött volna testet egyetlen pakliba, 

Van itt minden, kalózok, kincsek, óriás tengeri szörnyek stb. Na de már megint nagyon elkalandoztam, visszatérve az Ozumat + Shattershambler combo-ra, ez igazából opcionális, és akinek nincsen meg egyik lap se, az nyugodtan kihagyhatja a dolgot. 

A Coilfang Constrictor még egy érdekes lap, ami szintén az mini set-el jött be. Ezzel szintén meglehet tréfálni az ellenfelet. Gondolkoztam rajta hogy a pakliban akár csak emiatt a lap miatt, játsszak e Brann Bronzebeard-al, de végül elvetettem a dolgot, hiába van más hasznos battlecry lény is a pakliban. Viszont akinek nincs meg az Ozumat azoknak tudom ajánlani a Brann Bronzebeard-t, sőt megkockáztatom hogy vele még effektívebb is lehet a pakli. :D

A lapokra most nem térnék ki külön, egyedül Tess Greymane-re és a Pirate Admiral Hooktusk-ra figyeljetek. Utóbbinál ugye arra kell figyelni hogy legalább a 8 kalóz az legyen kijátszva mielőtt kikerülne az admirális! Ellenkező esetbe nem lesz aktív a képessége. 

Tess Greymane-nél pedig olyanokra ügyeljetek hogy ha mondjuk sikerült egy Twisting Nether-t kijátszani előtte, és mondjuk nekünk van egy tekintélyes és vagy fenyegető asztalunk, akkor a Tess Greymane-el olyankor nem érdemes foglalkozni, mivel a Twisting Nether-t elfogja sütni megint, és ekkor oda lesz a board előnyünk. 

Szóval érdemes nagy vonalakban észben tartani hogy milyen más kasztoktól szerzett lapokat játszottunk ki az adott meccs folyamán. Kéz méretre is érdemes odafigyelni, mivel a random generáló lapjainkból könnyen előfordulhat hogy nagy mana költségű lapok fognak a kezünkbe landolni. Ez pedig megnehezíti a pakli pörgetését, amivel egyébként alapestben nem lesz probléma a viszonylag sok laphúzó lapunk miatt. 

Blackwater Cutlass-t is érdemes minél többször visszakeverni a paklinkba, mivel amellett hogy laphúzó, vagy cserélő, kinek hogy tetszik, a más kasztoktól szerzett spell lapokat is olcsóbbá lehet vele tenni! De a Preparation is tökéletesen megfelel erre a célra, sőt! :)

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak, ahogy a képeken is látható, nem egy effektív pakli, így tényleg csak azoknak tudom ajánlani, akik vevőek az efféle szórakozásra is, mindenki más pedig csak saját felelőséger vigye be a ranked-re ezt a listát. 

Alap esetben az ilyen random generálta hülyeségeket nem szeretem, nem hogy még paklit építeni erre, viszont ezt valahogy a Rogue kasztnál sikerült szórakoztatóra megoldani, ellentétben egy Priest-el ahol meg idegesítő tud lenni ha a saját lapjainkkal intéz el, kvázi nem csinált semmit. 

Ez mondjuk ebben a listában is megvan, itt is baromi idegesítő tud lenni, amikor hátradőlve véreztetjük ki az ellent. Viszont szerintem a két kaszt közt az a különbség hogy a a Priest amellett hogy tud magának lapokat generálni az ellenfelétől, kellő control eszközzel rendelkezik hogy jóformán bármilyen szituációt megtudjon oldani. Talán a pakli bekeverős, vagy burn, esetleg mill statégiák amik ellen nagyon nem tud mit kezdeni. 

Rogue-nak viszont nincs és nem is nagyon volt sose kellő control eszköze, amivel bármilyen szituációt megtudjon oldani. Lényegében a Priest a gyógyítás és a board control eszközeivel jobban kitudja élvezni a random lapok adta előnyöket, míg a Rogue-nak mindig ketyeg az óra, mivel nincsenek meg a kellő eszközei arra hogy egy értelmes, lassabb stratégiát megkövetelő paklit lehessen köré építeni. 

Nekem legalábbis valami ilyesmi a véleményem. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését ez a pakli, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

3

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettPreparation x2 0
United in Stormwind kiegészítőBlackwater Cutlass x2 1 2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőGone Fishin' x2 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőShattershambler x1 1 1 3
Core szettSwashburglar x2 1 1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőJackpot! x1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőReconnaissance x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőTooth of Nefarian x1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőCutlass Courier x2 3 2 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDouble Agent x1 3 3 3
Forged in the Barrens kiegészítőShroud of Concealment x1 3
Core szettHench-Clan Burglar x2 4 4 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőSwiftscale Trickster x1 4 2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőWildpaw Gnoll x1 5 3 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőBlood in the Water x1 6
Voyage to the Sunken City kiegészítőCrabatoa x1 6 6 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőPirate Admiral Hooktusk x1 7 7 7
Core szettTess Greymane x1 7 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőTuskarrrr Trawler x2 2 2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőCoilfang Constrictor x1 4 5 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőOzumat x1 8 6 5

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás