LapokRogueThe Witchwood kártyáiTess Greymane

Tess Greymane Hearthstone kártya - The Witchwood kiegészítő

Battlecry: Újrajátssza az összes kártyát, amit kijátszottál egy másik kaszttól (a célpontokat véletlenszerűen választja ki).

Hátlap szöveg: Those who cannot remember their card history are doomed to repeat it.

Tess Greymane Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Visszhangok a fejemben - 2018.04.13(14)
  2. Lopjunk az ellenféltõl - 2018.08.08(5)
  3. Shuffle Rouge - 2018.11.09(4)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

Az oldalon lévő 422 Rogue pakliból 13 pakliban használják ezt a lapot.

Ez a lap a Rogue paklik 3.08%-ában található meg.

#1

2019.02.25 12:22

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én most a hétvégén csináltam meg a két Spectral Cutlass-szel együtt. Nyilván veszít majd a rotációval fontos lapokat a tolvaj rugó de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy utána is játszható marad. Tekintve, hogy mind az Espionage, a Blink Fox mind Tess és a fegyó is maradnak standardban. Plusz a Raiding Party-val marad fegyver húzása is a rugónak. Ha egy kontrolosabb meta következik akkor nagyon csúnyán büntetni fog ez a pakli. 

#2

2019.02.25 13:23 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Ez sem az én terepem, de ha jól látom egyedül a Hallucination hiánya lesz az érdemi vesztesége jövőre a betörő rugóknak. Az Obsidian Shard helyett itt lesz a Spectral Cutlass, ami eddig is jobb volt nála, Lilian Voss-nak meg hiába adja magát az erős képessége, mindeddig még casual-ban sem nagyon találkoztam vele, pedig akadnak lelkes betörő rugók mindkét formátumban. Majd a Witchwood vadonba száműzése lesz komoly veszteség, innen pár kivételtől eltekintve csak lopós lapokat kapott a rugó.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#3

2019.02.25 14:01 | Válasz: (#2) VaBeZ (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Azért Valeera the Hollow és szerény véleményem szerint az Elven Minstrel és örök kedvencem a Vilespine Slayer is nagy veszteség. Persze utobbi kettőre ma is van gyógyír a Walk the Plank és a Raiding Party személyében. Már csak abban reménykedem, hogy a Preparation-t nem bántják majd az új standard év kezdetén. 

Bizony, sokan játszák a profik közül is időnként a tolvaj rugót. Mind Kibler, Thijs, és pl J4ckiechan is elő szokta venni az archetípust amibe sztem még illik a Face Collector is. Sajnos tapasztalataim szerint is Lilian Voss nehezen játszható.

#4

2019.02.25 14:09 | Válasz: (#3) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Ezeket azért nem hoztam fel, mert a hiányuk valóban érződni fog, de nem veszélyeztetik a pakli életben maradását. A lényege, a lopkodás megmarad. Meg ez három lap alapból meghatározó volt több rugóban is (főleg a slayer), ezek magát a kasztot gyengítik egységesen.

Egy biztos, ha Baku marad, akkor a miracle-t leszámítva csak a betörő és páratlan rugó fog megmaradni, de utóbbinak is szüksége lesz nehéz lényekre. Ez a kérdés örök és izgalmas a rugóval kapcsolatban: na majd merre tovább? :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#5

2019.02.25 15:00 | Válasz: (#4) VaBeZ (Common) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én ebben a hónapban egy páros rogue paklival mentem le 5-be standardon 70% fölötti win rateval, szóval az a változat is játszható (bár a rotációkor szintén veszít majd lapokat de a gerince megmarad), nagyon off-meta, de nem nehéz beletanulni, bár ez is egy tempo-változat Captain Hooktuskkal kiegészítve, aki meglepően erős, pozitív csalódást okozott számomra :)

A Thief verzióhoz nekem a 2 fegyó+Tess+Face Collector hiányzik, de már többször is majdnem rászántam magam a craftolásra.

#6

2019.02.25 17:50 | Válasz: (#5) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Azt tudom és látom is sok helyen, hogy máig többen, többféleképpen is próbálgatják a dolgot, de még egyáltalán nem találkoztam páros rugókkal. Majd lehet meglesem, ha úgy adódik. :)

Captain Hooktusk-ot a szindikátus is betegnek tartja, szerintük jövőre gyakran látni fogjuk.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#7

2019.02.26 11:40 | Válasz: (#6) VaBeZ (Common) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Okés, ha online vagyok írj rám és megmutatom ha érdekel :)

És ha már Thief Rogue...tényleg nagyon fun pakli, és mikor a saját combomat játssza meg ellenem valami fantasztikus XD, a végén még tényleg megjön a kedvem hozzá.De előbb várjuk ki hogy mi megy HoF-ba, ha egyáltalán megy.

https://hsreplay.net/replay/bWsc9nt3AXSZFwUA8ivqnX

(a deck listem oldalt nem jól van megadva, mert a Prince Liam által belerakott Legendarykat mutatja)

#8

2019.02.26 13:50 | Válasz: (#7) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Egy Odd Paladin ellen futottam az egyik első meccsem az új paklival és ott én is megkaptam Liam-et és az egyik első legenda aki a kezembe került Baron Geddon volt :D Odd Palli ellen érted? :)

De én még Tess és a fegyó nélkül is futottam nagyon nagy meccseket a régi Shuffle rugó paklival főleg Warrik, mágusok, lockok és druidák ellen. Nekik vannak a legértékesebb lapjaik. Egyébként a Face Collector most nekem kimaradt a pakliból mert Tess és a fegyó craftolására is nehezen szántam rá magam. 

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás