Összes pakli Új pakli

Standard- Predator Piranha

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Hogger hátlap! Hogger hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalomra egy alapvetően aggro/ tokken Druid paklit hoztam nektek, a csavar az egészben az hogy, a Piranha Swarmer lappal szórakoztam egy kicsit. Fura lehet hogy a Piranha Swarmer lapokat eddig Hunter és Druid kasztokkal próbáltam meg, amikor a Shaman látszólag nagyobb támogatást kapott, a halakkal kapcsolatban. Nos ennek egyszerű az oka, a Piranha Swarmer egy BEAST lap, amit a Hunter, de még a Druid is könnyebben tud kombózni, mint a Shaman.

A Shaman erőssége a murloc és elemental lényekben van, nem a beast lapokban. Tudom mert, próbálkoztam és nem túl sok sikerrel. Próbáltam a Brann Bronzebeard + Reefwalker, majd a utána a Brilliant Macaw hogy minél több Piranha Swarmer legyen lent az asztalon. Majd mehetett volna a halakra egy Bioluminescence aztán egy két Lightning Bolt stb. Egy amolyan OTK hülyeségben gondolkodtam de végül nem jött össze. 

Aztán megpróbáltam lassabb pakliban, ahol semmi értelme nem volt, nem is tudom így utólag mit gondoltam. :)

Aztán próbálkoztam ilyen tokken, zerg szerű paklival, de végül az se járt sikerrel. Viszont utóbbi próbálkozásaim adták az ötletet, a mostani listához is. 

Alapvetően az előző meta-ból is ismerős Aggro Beast Druid pakliról van szó, egy két változtatással, de az alapok maradtak, már amennyire. Composting, Oracle of Elune, Frostsaber Matriarch, Frostwolf Kennels, egyes listákban szerepelt még a Wing Commander Mulverick is, és itt is helyet kapott. 

Ugye az Arbor Up hiányát nagyon érzi a Druid, épp ezért nehéz is más alternatívát találni a helyére. A Flipper Friends nem volna egy rossz opció, ha önmagában nézzük a lapot, viszont mi board lapú paklival játszunk, így fontos hogy a kis lényeinket tudjuk valamivel buffolni, hogy életben is maradhassanak, ezáltal is minél több sebzést kiosztani az ellenfélnek. 

A Pride's Fury ugyan nem helyettesíti az Arbor Up-t, viszont mint alternatíva már jobb választásnak bizonyul. Hátránya, és ez elég nagy hátrány, hogy önmagában a Pride's Fury haszontalan. Mindenképpen kell hogy board-unk legyen amire el lehet ezt a varázslapot nyomni!  Viszont az hogy 3 életerőt ad a mi lényeinknek, az összesnek ami az asztalon van, nem egy elhanyagolható dolog. 

Viszont nehéz kombózni, mivel lényeink zöme alacsony hp-val rendelkezik, így mire odajutnánk hogy buffoljuk őket, az olyan kasztok mint a Mage, Warlock, Shaman, Warrior, körberöhöghetnek minket, egy egy jól irányzott asztal takarító varázslatukkal. 

Épp ezért 1 Pride's Fury lecseréltem egy Heart of the Wild lapra. Lényeink többségé beast lény, így ha csak 1-2 lényt is feltudunk ezzel buffolni, máris több esélyt adtunk nekik arra hogy a következő kört megéljék. Kicsit talán körülményesebb is a használata ennek a lapnak, de a Frostwolf Kennels miatt azt mondom hogy megéri használni ez a lapot is. És lényegében gyorsabb és olcsóbb buffolás mint a Pride's Fury, már pedig a tempo sokat jelent a paklinak. 

Wing Commander Mulverick minden fajta buffot meghálál, és igazából az asztal jelenlétben játszana fontos szerepet. Aggro paklik ellen ideális visszavágás is lehet. De ez se mindig lesz így, mivel az alapvető 2 támadása sokszor nem elég. 

A Reefwalker amellett hogy a Piranha Swarmer lapokat idézi, a Frostsaber Matriarch lapunkat is olcsóbbá teszi! Alapvetően itt megfordult a fejemben hogy a Reefwalker mellé a Brann Bronzebeard is jól jöhetne, ám végül, kedvenc törpénk nem került bele a pakliba. Nincs annyi battlecry-s lény a listában, hogy megérje belepakolni a Brann Bronzebeard-t. 

Az egyik Northshire Farmer-t lecseréltem egy extra Frostwolf Kennels-re. A farmer még így is lehet hogy felesleges, de a poén kedvéért egy Piranha Swarmer-re el lehet használni. Figyelem a Reefwalker maga mellé idézet Piranha Swarmer-t is, fel lehet használhatja a Northshire Farmer, hogy extra példányokat keverjen vissza a paklinkba!

A Heart of the Wild lap miatt megérheti a dolog. Végül pedig a 2 darab Fangbound Druid lapot lecseréltem egy extra Druid of the Reef, és Fandral Staghelm legendásra. Utóbbi az előbbivel is jó kombót alkot, mivel a Fandral Staghelm az összes Choose One lapunkat kombinálja, ha úgy tetszik, egybe gyúrja őket! 

És mivel játszunk pár Choose One lappal így a Fandral Staghelm nekem szimpatikusabb választás volt. Főleg az olyan lapok esetében mint a Power of the Wild, vagy a Capture Coldtooth Mine

Akinek nincs meg esetleg a Wing Commander Mulverick, azoknak tudom ajánlani a Raid Negotiator-t. Kicsit hasonló mint a Fandral Staghelm, de akár a Fandral Staghelm helyére is bekerülhet még egy példány, így akkor 2 darab Raid Negotiator-l is lehet játszani. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is!

A Composting mellé soknak tűnhet a Living Seed (Rank 1) is, ám az egy célzott laphúzás, nem mellesleg nem midig lesz elég a Peasant, vagy a Capture Coldtooth Mine, és a Composting-t se feltétlenül tudjuk majd mindig megbízhatóan felhasználni. 

Viszont a Living Seed (Rank 1), helyére mégis a Living Roots került be nálam. Jobb első körös tempo, és vagy leszedés ha kell. Fandral Staghelm is jobb kombózni. 

Utólagos megjegyzés:. A beast szinergiák miatt a Living Roots helyére be kerülhetnek olyan lapok is mint a Bottomfeeder vagy Vibrant Squirrel

Sir Finley Mrrgglton szerintem jó ebbe a pakliba, főleg ha tényleg aggrora vesszük a figurát, akkor érdemes a Hunter vagy Mage, hősképességet választani, a sebzés miatt, Walock is szóba jöhet a laphúzás miatt, illetve a Shaman és a Paladin is jó, a tokken generálás miatt. A többi viszont nem jó opció. 

Demon Hunter és Rogue ugyan jónak tűnhetnek, de az arcunkat szeretnénk kímélni, a Warrior és Priest pedig semmit nem csinál. 

Viszont akinek nem tetszik a Sir Finley Mrrgglton az beteheti az új Sir Finley, Sea Guide lapot is, bár nem tudom hogy az hogy működne, mert őszintén szólva, nekem nincs meg az a lap. :)

És nagyjából ezzel végére is értem a pakli bemutatásának. Alapvetően láttam már rendesebb listákat is ilyen fajta paklira a standard-ben, és ha úgy nézzük akkor én gyengítettem a formulán, de szerintem élvezhető, vagy legalábbis érdekes lett a pakli, hogy egyszer kipróbálja az ember. 

A lapok változtatása utólag fog megtörténni, így akik elsőnek látják a paklit azok ne lepődjenek meg hogy miért írok olyan lapokról amik nem is szerepelnek a listán! Utólag meg már mindegy lesz, csak azt akartam hogy láthatóak legyenek a változtatások is!

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

2

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x2 1 1 1
Core szettLiving Roots x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőCapture Coldtooth Mine x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőClawfury Adept x2 2 2 3
United in Stormwind kiegészítőComposting x2 2
Core szettPower of the Wild x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostwolf Kennels x2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőHeart of the Wild x1 3
United in Stormwind kiegészítőOracle of Elune x2 3 2 4
Core szettFandral Staghelm x1 4 3 5
Forged in the Barrens kiegészítőPride's Fury x1 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőWing Commander Mulverick x1 4 2 5
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostsaber Matriarch x2 7 4 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
Voyage to the Sunken City kiegészítőPiranha Swarmer x2 1 1 1
Core szettSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőReefwalker x2 3 3 2

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2022.05.10 11:42-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Forged in the Barrens kiegészítőPride's Fury x1 4
- Forged in the Barrens kiegészítőLiving Seed (Rank 1) x2 2
- Forged in the Barrens kiegészítőFangbound Druid x2 3 4 3
- United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
+ United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x1 1 1 1
+ Fractured in Alterac Valley kiegészítőHeart of the Wild x1 3
+ Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostwolf Kennels x1 3
+ Core szettLiving Roots x2 1

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás