Összes pakli Új pakli

Standard- SI:7 ügynök, szolgálatra jelentkezik!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy nem is annyira egyedi paklit főztem ki nektek, ami nem más mint egy Quest Rogue pakli. :)

Mentségül csak annyit mondhatok hogy ezzel a paklival szeret játszani, és az egyedüli olyan meta pakli amivel szívesen is játszom mostanában. 

Így nagy megfejtést ne várjatok tőlem ennél a paklinál. Lényegében a Hs Paklireceptjei közül való ez a pakli egy két apróbb változtatásokkal. Azért szeretem ezt a paklit, mert iszonyat sok lehetőség van benne arra hogy lapokat húzzunk, avagy cseréljünk benne ezáltal pörögnek az események is, valamint a Questline lap is kifejezetten szimpatikus lett, számomra. Fele olyan csaló mint a többi, és kreatívan ki lett találva az egész. A pakli maga, meg fogható, tehát nincs az az érzésem hogy na akkor az ellenfelem esélytelenül indítja ellenem a meccset. 

Lehet vitatkozni ezen is, aki többet játszik, vagy magasabb szinten azoknak elhiszem hogy ezzel nem értenek egyet ami én így most leírtam. Én azonban az alacsony szinteken mozgok, így ott sok minden megfordul, magasabb szinteken viszont beállnak a dolgok egy idő után. Főleg ahogy haladsz előre, Legend rangon túl viszont már nem tudom mi van, gondolom ott másabb a helyzet. 

De megint elkalandozom akkor, gyorsan rá is térek a pakli bemutatására. Preparation, 1 darab van a pakliban, de akinek van rá igénye az rakhat be a pakliba, egy másik példányt is belőle. Én az egyiket lecseréltem egy Rustrot Viper lapra. Mirror meccsek ellen tud jól jönni, illetve a Hunter és Control Warrior paklik ellen se jön rosszul néha ez a lap. 

Shadowstep, ezzel a lappal főleg a Find the Imposter feltételeit szeretnénk, minél gyorsabban teljesíteni, tehát érdemes a Shadowstep-el az SI:7 nevű lapokat visszavenni a kézbe, és újra kijátszani. Így akár egy lappal is teljesíthetjük a Questline lap feltételeit.

Általában a következő lapokat szeretnénk majd a Shadowstep lappal visszavenni a kezünkbe:.

  • Find the Imposter, teljesítése után kapott, Reward:. ( jutalom ) lapot, Spy Gizmo-t, is érdemes lehet vissza rakni a kezünkbe a Shadowstep segítségével. A Gizmo-bol kapott lapok igen erősek tudnak lenni. 
  • SI:7 Skulker, a következő lapunk amit felhúzzunk, egyel olcsóbb lesz, ennek a lapnak a kijátszása után. Nem tűnik olyan nagy dolognak, pedig nagyon is hasznos. Főleg ha combo lapokat szeretnénk aktiválni valami olcsó dologgal. 
  • SI:7 Agent, főleg tokken Druid ellen jó ez a lap, így ellenük érdemes lehet ezt a lapot, többször is visszavenni a kézbe, és újra kijátszani. 
  • SI:7 Smuggler, egy iszonyat jó és erős lap lett ebbe a fajta pakliba. Ezt éri meg igazán visszavenni a kézbe többször is a Shadowstep-el. Mivel minél többször játszunk ki SI:7 lapokat a játék folyamán, a Smuggler annál nagyobb mana költségű lényeket fog maga mellé idézni a kijátszásakor. Ezért simán előfordulhat hogy egy Deathwing the Destroyer-t idéz maga mellé. 
  • SI:7 Assassin, ha kellő mennyiségű SI:7 lapot játszottunk ki a játék folyamán, akkor az Assassin akár egy ingyenes lap is lesz, mivel annál olcsóbb lesz, minél több, SI:7 lapot játszottunk ki a játék folyamán. Gondolom mondanom se kell hogy egy 0 manás lapot mennyivel könnyebb kombozni mint egy 7 manás lényt.

SI:7 Extortion, amellett hogy tokken Druid és face Hunter ellen jó kis leszedés, a Tradeable képessége miatt jó kis lapcserélő kártya is. Figyelem ez fontos, csak olyan lényeket vagy hősöket tudunk ezzel a lappal megsebezni amik sértetlenek. Ellenkező esetben, tehát ha csak egy kicsit is sérültek, már nem tudjuk ezt a lapot rajtuk aktiválni!

SI:7 Operative, tokken Druid paklik ellen ideális, és nagy eséllyel túl is él egy kört. SI:7 Informant, egyike azon lapoknak amikkel szeretnénk nyerni. Hasonlóan az SI:7 Assassin laphoz, ez is arra reagál hogy minél több SI:7 lapot játszunk ki a játék folyamán. Csak az SI:7 Informant, minden egyes kijátszott SI:7 lap után kap +1/1 értéket. Így könnyen meglehet hogy kijátszásukkor egy 11/11-es lény lesz belőlük. A Find the Imposter-ból kapott Reward lapból, vagyis Gizmo segítségével pedig Stealth lényt is csinálhatunk az SI:7 Informant-ból, megóvva a direkt leszedésektől. 

Devolving Missiles, így is kifoghat a terveinken. :)

De ha sikerül felhizlalni a SI:7 Informant lapjainkat és elrejteni őket Gizmo segítségével, akkor jön a képve a Battleground Battlemaster. Ami ugye azt tudja hogy a szomszédos lényeinek Windfury képességet ad. A többit szerintem nem kell mondanom hogy egy 11/11-es mit csinál ha 2x tud támadni. 

Ezt egyébként az SI:7 Smuggler-ből kapott lényekkel is el lehet játszani, sőt. Valamikor még az a hatásosabb. 

Secret Passage, kiváló lapcsere/húzás, szinte kötelező bármelyik Rogue pakliba. 

Spymistress + Greyheart Sage laphúzási lehetőség. A Spymistress egyébként szintén az aggro ellen is hatásos tud lenni, főleg a kora buffolt lényekkel szemben, itt főleg a face Hunter-ekre gondolok. A Greyheart Sage-el pedig bármikor lesz lehetőségünk lapokat húzni. Mivel SI:7 lapok közt is van olyan ami Stealth-es lény, de magunknak is tudunk csinálni Stealth-es lényt ha a szükség hozza. 

Swindle, szintén laphúzás céljából van a pakliban. Érdemes a Preparation-el együtt kombozni ezt a lapot. De általában a játék közepén került a kezem ügyébe ez a lap, ahol már bőven volt lehetőségem, így vagy úgy kombozni vele. 

Tenwu of the Red Smoke, hasonló szerepet tölt be ez lap mint a Shadowstep, és kb ugyanazokra a lényekre is érdemes elhasználni, mint amiket már a Shadowstep-nél felsoroltam. 

Wicked Stab (Rank 1), ezeket általában érdemes a játék végéig megtartani, mivel 5 mana. vagy körönként fejlődik ez a lap. És minél többet fejlődik, annál többet fog sebezni. Általában arcra szeretnénk ezeket ellőni, amolyan finisher lapként, de ha kell akkor ne féljetek leszedni vele lényeket, az ellenfél oldaláról. 

És ezzel végére is értem a bemutatónak. Ahogy látható, semmi extra dolgot nem tartalmaz a pakli, egyedül a Rustrot Viper, ami egy érdekesség lehet, én más listákban nem nagyon láttam ezt a lapot. A többi lapot viszont így vagy úgy de más netes listákban is lehetett már látni. Egyébként ezt a pakli bátran tudom ajánlani ranked játékhoz is! Én is ezzel farmolom most a Rogue győzelmeket hogy meglegyen az 1000 win-es portré. Mondjuk nem mintha annyira tetszene az a portré, az alap portré arany változatban sokkal jobban néz ki. 

Csak úgy vagyok vele ha már alig kell pár győzelem akkor miért is ne szerezném meg. Ráadás akkor ez lesz az első 1000 wines hősöm, de a Priest és Demoon Hunter-t leszámítva a többi sincs sokkal lemaradva. 

Na mindegy nem mintha ez olyan érdekes lenne, így nem is szaporítanám tovább a szót. Akit érdekel a pakli az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Nem is szaporítanám 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 449

365 napon belül: 78

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettPreparation x1 0
Core szettShadowstep x2 0
United in Stormwind kiegészítőFind the Imposter x1 1
United in Stormwind kiegészítőSI:7 Extortion x2 1
Scholomance Academy kiegészítőSecret Passage x2 1
Ashes of Outland kiegészítőSpymistress x2 1 3 1
Darkmoon Faire kiegészítőSwindle x2 2
Darkmoon Faire kiegészítőTenwu of the Red Smoke x1 2 3 2
Forged in the Barrens kiegészítőWicked Stab (Rank 1) x2 2
Ashes of Outland kiegészítőGreyheart Sage x2 3 3 3
Core szettSI:7 Agent x1 3 3 3
United in Stormwind kiegészítőSI:7 Operative x2 3 2 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSI:7 Smuggler x2 3 1 3
United in Stormwind kiegészítőSI:7 Informant x2 4 3 3
United in Stormwind kiegészítőSI:7 Assassin x2 7 4 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőSI:7 Skulker x2 2 2 2
United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
United in Stormwind kiegészítőBattleground Battlemaster x1 6 5 5

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás